139

Сатир

преди 2 години

Надявам се 100-процентовото броене на разписките от машинния вот да не се използва за атака на резултата. Това заяви пред bTV зам.-председателят и говорител на ЦИК Росица Матева. Що така *** кака? Какво ще му е криво на резултата? Явно знаеш нещо което е тайно за останалите! Това не е ли изборна манипулация?!?!

138

1

преди 2 години

Броенето на тези разписки ще покаже само броя на гласувалите в съответната секция.А манипулациятя ще се извърши чрез подмяна на вота на избирателите посредством софтуера и флашките.Ясно в полза на кого - тези които са на власт са си подготвили победата във всички случаи,именно радев за президент и харвардските мошеници за правителство.Интересното е че точно най-големите привърженици на машинното гласуване-Слави и *** също ще бъдат здраво прецакани,а пинокио също но му е обещана компенсация

137

Анонимен

преди 2 години

До ББТо в момента тъкмо Румен Радев ни убива по 200-300 души на ден.

136

Стари лелички

преди 2 години

Напротив, броенето на детайлите от разписките е още едно ниво на валидация. Защото когато по краен резултат боЕко има 400 000 гласа, а по разписки от цяла България има 150 000 пъти неговото име, значи имаме дебел проблем!

135

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте за БСП, тя е неутрална партия.

134

ББ

преди 2 години

да бъдем...достойни на Апостола...да се изправим смело срещу убиващите ни и продаващитени дпс-гроб,да излезем и да заплимзадницитена ен.ча.ето обслужващи ги...на чиновниците обслужващи мафията,те не спазват никакви ЍЗакони...и ние отказваме да ги спазваме...чакаме ги на барикадите...ще ги издирваме по адреси...и ще оцелеем!САЩ и ЕС са...грешници...страхливци...финансиращи...мафията...невиждан позор за човечеството!

133

ББ

преди 2 години

броя на машините...бла,бла,кой и защо си позволява да не признава решения на Народното ни Сърбание,кой и защо си позволява да не признава съдебни актове...до кога маши на дпс-гроб ще ни сабтират и ще ни вменяват,че сме разграден двор,да отидем и да им наложим избора си...те го правят насилствено... да го направим и ние...кога мафията ще увижи избора ви...никога...насила ни налагат несправедливости...насила трябва да наложим Справедливостта

132

Анонимен

преди 2 години

Ако членовете на ЦИК наистина не играят комбина със Сиела норма, бих ги посъветвал да се свържат с преподаватели от Факултета за компютърни системи и управление ФКСУ към ТУ, да ги помолят да им изнесат 3 лекции по компютърни системи и МГл и сетне ще се убедят в каква неприятна и смешна позиция са изпаднали със своето решение за 100% преброяване на разписките от машинното гласуване. Защото като не знаеш нещо и си замълчиш е едно, а ако не знаеш и крещиш с пълно гърло е съвсем друго.

131

ББ

преди 2 години

До Нов Президент 1доган крещи...власта е в мойте ръце...всички сте го гледали..създаде пеевски...и сега пеевски е дпс,борисов е обслужващ персонал...власт...Бог ни е далживотите като Свободни...и идва доган и ви налага...власт...през енича.е,сеещ смърт и убийства,насърчаван от чужди...Радев изкачи Шипка с Народа ни докато мафията дпс-гроб молеше султана за поредните атаки...ЕС финансира геноцида,САЩ...мълчаха...позорно...та се питам...САЩ-ДПС-Гроб...май цакате путин!...той ще го прозре!

130

ББ

преди 2 години

до кога чиновниците на дпс-гроб ще сеят хаос като не уважават съдебни актове...къде живеете...в банкя ли?чиновници не признават Парламента ни!ако не излезем и ги накажем ще става още по-зле...наглеят...самозабравят се...това са нашите животи дадени ни от Бог...и мафията няма да се разпорежда с тях!

129

ББ

преди 2 години

До USAискат цирк...ок,Народа ни ще излезе и ще подпали всичкщо което гори,няма да позволим да ни убиват и ограбват...ако сме неудоволетворени,ако и капка съмнение в честността на изборите...ще горят дпс-гроб...и администрацията не признаваща съдебни актове!...дпс...играят опасна игра...пеевски не е българин...не е човек...САЩ ...екстариция и съд в САЩ!,българите са разумни,няма да се поддадем на провокациите на дпс-гроб...беден няма да пострада...останалите да бягат!

128

ББ

преди 2 години

и от кога чиновниците сте над Законите и Народното Събрание...над Съда?...разбира се,че сте зависими и платени от мафията...целта ви е опорочаването на вота,Народа ни каза ...не искаме хартиени носени в чували от дпс-гроб депутати...не желаем броене,искаме неподкупни ...машини...ще ви съдим!...и децата ви...мафията срещу Народа България...империи сме еВ.ли...та некви...чалгаре анадолски ли!Чиста и Свята!итн са в основата на предателството и бсп!позор!

127

Бай Гроздан

преди 2 години

ЦИК е една от еманациите на българският преход и дух.

126

ЦИК НИЩО НЕ ПРОМЕНЯ

преди 2 години

ПРОЧЕТЕТЕ ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ВАС ...И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ!ТЕ ИМАТ ПРАВО НА ТОВА РЕШЕНИЕ!

125

ПРАВИЛНО , МАТЕВА...

преди 2 години

БРОЙ БЮЛЕТЕНИТЕ --И НЯМА ДА ИМАШ ПРОБЛЕМИ В СЪДА .ВЪРШИ СИ РАБОТАТА , СЪВЕСТНО И ЧЕСТНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

124

Анонимен

преди 2 години

За този гаф с излишните машини за гласуване са виновни Сиела норма и ЦИК - Сиела - за по-големия брой машини, ЦИК - като собственик на закупените машини за гласуване, позволил те да се смесят с машини, непредназначени за утрешние избори. Струва ми се, че това може да се смята за умишлено деяние, целящо да внесе хаос в последните два дни преди изборите. Не виждам как ЦИК може да отмени решение на ВАС - няма това право.

123

Св.опашка

преди 2 години

Е сега вече е ясно кои партии купуват гласове- ами естествено тези които са оформили коалиция в ЦИК и са гласували за броене на 100%.Явен опит за предизвикване осуетяването на машинното гласуване. Много им пречат машините - не се подкупват. А за ЦИК - нямам думи. *** мешаре е по-авторитетно.

122

Кое е несигурно

преди 2 години

До До 114 Ал Бънди: Имаш ли хал хабер от софтуер и хардуер на изчислителни устройства? Или нямаш, или се мъчиш да правиш спекулации. Да ти обясня: Софтуера на машината е записан в нейната постоянна памет. Може да се провери байт по байт. Във всички машини трябва да е еднакъв. Машината е запечатана и без да я отвори някой нищо не може да промени в постоянната памет. Машината няма връзка с интернет (или друга мрежа) и няма вход за данни. Така че, ако има нещо несигурно то не е в машините.

121

Анонимен

преди 2 години

По-голямото мнозинство от българсото гражданство не вярваме в машинното гласуване ! - То се манипулира! Аз съм убедена че президентската клика иска чрез машинното гласоподаване да се манипулират изборите,за да спечелят неговите потдръжници ! И той да продължи да дерибейства ! За пръв път имаме такъв....не дай боже да му позволим машиназиите !

120

Анонимен

преди 2 години

Много шум за нищо. В понеделник ВАС ще реши да се зачитат резултатите от машините и толкоз. Недоволните от резултатие ще говорят за манипулации, но и това ще е от ден до пладне. После всички сядат около баницата и почват да си я делят. Народът ще гледа и ще се облизва. За него баница няма да има!