9

Анонимен

преди 2 години

Баси евтинджака, купуваш си само един съдия за някое милионче, а после печелиш стотици милиарди на гърба на народа. Как е вазможно такива неща да зависят от един човек!??????????

8

БСИ МКАТА

преди 2 години

Ок, де - ама защо само за ковид? Аз може да имам СПИН и да мина всички яйчарки барабар с някоя меринджейка и да сея зараза? Не съм ли заплаха? Айде да има сертификат за всичко! СПИН, Трипер, Сифилис, Хепатит и т.н.

7

Анонимен

преди 2 години

Това с третата игла е доста странно. Първо казваха, че ще се направят подобрения във ваксините и тези подобрени ваксини ще помагат срещу различните нови варианти. После обаче казаха, че не било толкова просто да се променят ваксините и ще е нужно време. В същото време вече бият трета игла със същите ваксини, които доказано не помагат срещу новите варианти. След като първите две игли са били безпомощни срещу новите варианти с какво една трета игла от същата ваксина (същото вещество) ще помогне?

6

Анонимен

преди 2 години

В целият свят хоспитализирани и умрели са почти изцяло неваксиниратите. Това нещо не ви ли говори в задръстените от страхове кратуни?

5

Анонимен

преди 2 години

Вие в България сте най-неадекватните , неграмотните и с най-висока смъртност заради това . Как не проумяхте, че вечен имунитет няма. Ваксинирай се за да не боледуваш тежко и да не умреш.

4

Анонимен

преди 2 години

В много държави колкото повече се увеличава броят на ваксинираните, толкова повече се увеличават и броят на заразените и броят на смъртните случаи. Затова в държавите с много висок процент на ваксинирани вече се говори за затваряне (локдаун) и за ограничения и чупят рекорди по брой на заразените. Това никой не може да го обясни.

3

Анонимен

преди 2 години

Откога да си здрав е заплаха?Няма нито да си правя ПСР тестове, нито да се вяксинирам.Колкото до работата напускам сегашната и си намерих друга, която ми позволява да работя и от вкъщи. Ако ми забранят да посещавам хранителни магазини и аптеки, има вече онлайн такива.Просто пропагандата за намаляване на населението си личи от Марс. До 2030 г е планирано на да продължи тормоза. От нас зависи да съкратим този срок.

2

Анонимен

преди 2 години

Що за глупост как неваксинираните ще са заплаха за ваксинираните те нали вече са безсмъртни ???

1

Анонимен

преди 2 години

Те компаниите щото много настояват за ваксинирани кадри....Добре, че е само разрешение, а не е задължение!