29

Анонимен

преди 2 години

Заразата на фашизма пълзи по целия глобус!

28

КОВИДЛОГИКА

преди 2 години

Ако ваксината работи, защо ваксинираните ги е страх от неваксинираните... Ако ваксината не работи, защо да се ваксинираме... Вече от почти година чакам смислен отговор на този въпрос. Но ваксърманяците не могат да отговорят, затова обиждат.

27

РЕЗИСТОР

преди 2 години

До Майстора - науката е новата религия. Имат си канони, папи, светила. Ако не повтаряш същото каквото се спуска от горе (СЗО) - значи си еретик! Вижте ги нашите процесори по телевизията какво говорят за ковид "Излезе едно изследване в западно научно издание че ваксините бла бла" и се мислят за много горди и знаещи! Папагали с бюро и химикалка - това е научното ниво в БГ.

26

Анонимен

преди 2 години

8 месеца след началото на кампанията, трябва тоягата да играе по гърбината на бавно развиващите се и те да се ваксинират.

25

Още може

преди 2 години

Я да се откажем от лицемерния принцип за недопускане на дискриминация и да искаме всякакви "сертификати" за липса на заразни болести. Има само едно мъничко препъни-камъче - сериозния недостиг на работници и служители, който ще възникне, ама психясалите спекуланти, които решиха да "преустройват" света и използваха пландемията като повод, ще намерят някакво смахнато решение и на този проблем.

24

Майстора

преди 2 години

Както са гонели вещиците, понеже са "опасни" и са "застрашавали" останалите, сега почват да гонят "неваксинираните". Върнахме се в тъмните векове. Под уж-научен предтекст. С псевдоваксина, която не функционира като ваксина. Но бизнесът е за милиарди. А рекламната пропаганда лесно намира място в празни глави.

23

Анонимен

преди 2 години

Скоро в Европа ще премахнат ограниченията за ваксиниранитр и сертификатите и ще има абсолютна забрана за неваксинирани.Ще видим тогава интелегентните Българи какво ще направят.Фалшивите сертификати не помагат срещу вируса.И дано да има сериозни наказания за лекарите ,които ги издават и да им отнемат правата и да ги вкарват в затвора.

22

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

И В БГ ИМА ТАКИВА ДЕТО СА ЗАПЛАХА ЗА ДРУГИТЕ. НАРИЧАТ СЕ ДЕПУТАТИ И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ УТРЕ ДРУГИТЕ ЩЕ СЕ ЮРНАТ ДА СИ ГИ ИЗБИРАТ

21

Анонимен

преди 2 години

Точно така! Сертификатите като цяло са грешка! Или ще има сертификат/здравно досие за всичко - СПИН, хепатит, сифилис, ебола и всякакви други вируси или няма да има! Защо точно само за ковид? От хепатит В загиват 2млн души всяка година! Не го знаехте нали? И никой нищо не казва? Нямаше локдаун? През 2017/18 от ГРИП в Германия загинаха 25000 души! Не го знаехте нали? Нямаше локдаун, сертификати, маски? Провете фактите които казах - просто гугъл.

20

Анонимен

преди 2 години

Масова психоза е за теб,понеже си облъчен погрешно и си изостанал в развитието.Можеби след 5 или 6 поколения тяоите наследници ще могат да разберат ползата от ваксината ,а можеби и няма като виждам нивото ти.

19

Анонимен

преди 2 години

Не света е полудял ,а Българина е изостанал.Така са възприемали Галилео Галилей,както сега Българите възприемат ваксинираните.Но слава Богу по света има разумни хора.

18

КОВИДЛОГИКА

преди 2 години

"неваксинираните служители могат да представляват заплаха за здравето на останалите работници"???????????? НО КАК... КОГАТО ... Неваксинираните са заплаха за ваксинираните, понеже ваксинираните не са защитени от ваксината си понеже тя не предпазва от заболяване, затова неваксинираните трябва да се ваксинират с неработеща ваксина за да предпазват ваксинираните... Хора, осъзнайте се, това е масова психоза?? Или някаква странна религия?

17

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно правилно.Как може да избират пушачи или непушачи ,а да не могатбда избират ваксиниран и неваксиниран.Пушача не може да навреди на никой в работната среда,ако пуши сам на място където няма никой.А неваксинирания е риск за всички и може да навреди на бизнеса.

16

Анонимен

преди 2 години

И тук трябва

15

ha

преди 2 години

Луд свят.Ваксинираните сякаш не пренасят.Аз колко разболели се ваксинирани познавам, не е истина направо.

14

Анонимен

преди 2 години

Игнорирайте тр.ola! Пречи на нормалната дискусия. Не му отговаряйте на провокациите! И без това малко му остана.

13

Анонимен

преди 2 години

Супер. Ако стане и тук ще чакаме на 20% умно-красиви да работят

12

АнонимеН

преди 2 години

ПРИНЦИПНО Е НЕЛОГИЧНО! КАК НЕВАКСИНИРАНИТЕ ЩЕ СА ЗАПЛАХА ЗА ВАКСИНИРАНИТЕ , НАЛИ ВАКСИНИРАНИТЕ СА ЗАЩИТЕНИ АКО СИ БИЯТ ПО ЕДНА НОВА ДОЗА НА 6 МЕСЕЦА ! АКО ПРИЕМЕМ, ЧЕ ВАКСИНИРАНИТЕ НЕ СА ЗАЩИТЕНИ ТОГАВА КАКЪВ Е СМИСЪЛА ОТ ВАКСИНИРАНЕТО :D ЛОКУМИТЕ, ЧЕ ВАКСИНИРАНИТЕ СА ЗАЩИТЕНИ НО МОЖЕ ДА ЗАРАЗЯТ ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА НЕМИНАВАТ , ЗАЩОТО ТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА СПАЗВАТ ХИГИЕНА !

11

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха. Как ще застрашават неваксинираните другите , като останалите са ваксинирани ...?

10

До 11 бси майката

преди 2 години

Мокри мечти, сам под одеялото...