49

1984

преди 2 години

А ДА ДИШАТ ЩЕ ИМ РАЗРЕШАВАТ ЛИ? ВПРОЧЕМ, И СЛЕД ВАКСАТА ДОСТА ХОРА НЕ ОБРАЗУВАТ ДОСТАТЪЧНО АНТИТЕЛА!!!

48

Експертин

преди 2 години

Само топ *** аци те мислят как да прекарат системата. Нормалните, разумните хора са взели информирано решение и са се ваксинирали. Другите превърнаха България в страната на агресията, чудовищната посредственост и страна управлявана от хора с нисък интелект и възпитание. И всеки който не е такъв бива мачкан, обругаван, унижаван, заплашван със саморазправа, минимум. Ако не вярвате - огледайте се или се погледнете в огледалото, след като напишете пиредният пост изпълнен с агресия

47

Новата диктатура

преди 2 години

Чрез икономическа принуда. Честит фашизъм!

46

Баце ви Билчо

преди 2 години

До 47.Няма нужда да убиваш неваксинираните,те лесно ще станат като тебе Ваксиниран и тогава като ти изтече датата на сертификата ТИ СТАВАШ НЕВАКСИНИРАН

45

Анонимен

преди 2 години

Според съдията неваксинираните служители могат да представляват заплаха за здравето на останалите работници.. . . . . . . . . . . . . . След като останалите работници са ваксинирани за каква заплаха става въпрос? Този съдия да ходи на психиатър! След като ваксината пази от заразяване, от заболяване и от смърт от какво ги страх ваксинираните - от липсващ мозък? Този свят съвсем полудя, но и се показа, че де би ли те са повече от 80%!

44

хаха

преди 2 години

Като гледам, талибаните пасти да ядат.

43

АРести за терористи

преди 2 години

АЛО НЕВаКСИНИРАНИТЕ СА ЗДРАВИТе.Другите са заразени преболедували и поразени с НЕДОКАЗАНО БЕЗВРЕДНИ ВАКСИНИ СЛЕД ПОКАЗЕН МЪРСЕН ТЕРОР Вижте ДИВЕРСИЯ "КОВИД19"..2019 - 2021..Експерти да огледат Ангел Кунчев яко ваксиниран как е заболял отново въпреки рекалманите изказвания от които се виждаше че има ковид мутанти в слюнката..

42

Ако Тръмп

преди 2 години

Беше спечелил, нямаше да е така.

41

Предлагам

преди 2 години

Неваксаните да ги изнасилват публично, да ги убиват с камъни и да ги горят на клада.

40

Анонимен

преди 2 години

В Бразилия има цели градове, които са на 100% ваксинирани. А президента Болсонаро, който е антиваксър, го дадоха на съд за престъпление против човечеството.

39

.

преди 2 години

Този съдия май е забравил, че живее в Бразилия и като взима такива решения може и да спре да живее...

38

В.

преди 2 години

Да питам как ще познаят кой е наистина ваксиниран. Нали антителата били "индивидуални". Значи задължително се иска само документ без доказано съдържание.

37

Анонимен

преди 2 години

Глупостта на новия световен елит е безкрайна, съизмерима само с надменността и наглостта му. Историята е показала, че такива елити разбират от едни - въже и по-здрав клон. Вече може и електрически стълб наместо клон.

36

Пуржо

преди 2 години

Тук винаги последни реагираме. Чак след изборите, ако се състави правителство, ще се случи и тук. А това е много загубено време

35

Анонимен

преди 2 години

е нали ваксинираните са безсмъртни, защо другите да са им заплаха?!аз всъщност съм ваксиниран, ама не се прави така, да си знаете.

34

До 28

преди 2 години

Я кажи отново за хепатит Б? Я пак, моля те? Може би не знаеш, но си имунизиран срещу хепатит Б абсолютно задължително. Всички новородени се имунизират с ваксина срещу хепатит Б през първите 24 часа от раждането и с ваксина срещу туберкулоза /БЦЖ/ от 48-мия час след раждането до изписването им. Та я дай пак за хепатит Б? Нали имаш имунизационен паспорт или това също не знаеше?

33

Анонимен

преди 2 години

И тука това ни чака! Сега се кротнаха за изборите.

32

Анонимен

преди 2 години

А защо не искат и сертификати за хепатит, спин, рак и други болести? Все пак първите две и от плюнка се предават. Ако те наплюе болен колега? Явно има друго във ваксата.

31

Анонимен

преди 2 години

Да вземат Кунчев , нищо че цял месец не е стъпвал на работа

30

Ерудит

преди 2 години

Много ми е кеф да гледам как боцнатите ги е яд, че са се боцкали с гмо организми и държат всеки останал да се прецака, защото те вече са прецакани. Пясъчният часовник ви е обърнат вече и ние с нетърпение чакаме последната прашинка :))