69

Анонимен

преди 2 години

"Те може да са заплаха за здравето на останалите служители"-------------Как може да са заплаха след като останалите са ваксинирани и ваксината ги "пази"?

68

Анонимен

преди 2 години

Браво на Бразилците.

67

Анонимен

преди 2 години

До До пограмист/70 Ти мислиш, че няма жертви на т.нар. "традиционни" ваксини ли?

66

Анонимен

преди 2 години

До екпертин. И защо според теб решилите да не се ваксират не са взели информирано решение? Решението може да е всякакво. Защо трябва да е твоето? Ами, дай да се самоубиваме всички в блока, ако комшия реши да се самоубие, че жена му си харесала друг....

65

Анонимен

преди 2 години

До 62 Кажи го на футболистите, които падат на стадионите или другите младежи с миокардити и тромбози.

64

До 66

преди 2 години

Добре, аз съм част от простолюдието и от мен не зависи нищо. Това значи ли, че трябва безропотно да приемам неща, които не ми харесват или в които не съм убеден? Според твоята логика, правото е на страната на силния, което е водещ принцип при дивите зверове. Само че в едно общество подобно мислене би довело до тирания.

63

Анонимен

преди 2 години

До Програмист. Правилно мислиш, но в мисленето ти демокрацията се изравнява с тиранията. Границата е тънка- КОЙ МОЖЕ ДА ОПРЕДЕЛЯ КОЕ Е ДОБРО ЗА ОБЩЕСТВОТО. Демокрация е, когато го прави самото общество, т.е. примерно 70% не искат ваксини, обществото е приело, че това е правилното. Тирания е обратното- 20% решават кое според тях е добро за останалите и го налагат. И това важи и за зелени сделки, джен.дъри и т.н.

62

До пограмист

преди 2 години

Ако собственото ти дете се увреди от ваксина, каквато и да е тя и защото има мнооооого такива случаи / ясно е че хал хабер си нямаш от реална медицина/ - друга песен ше запееш относно обществената полза и личното ти нещастие.

61

Наско

преди 2 години

Това е лъжа!

60

За жалост

преди 2 години

Който днес го ваксинират,утре ще го интубират.След което ще умре по окаяно от псе.Следват скръб,сълзи и поп.Погребение и гроб!

59

До Програмист

преди 2 години

Демокрация никога не е имало, няма, и може би никога няма да има. Това е един идеал за по-справедливо общество, който си струва да бъде преследван. В този ред на мисли никой народ не е идеален за демокрация, защото хората не са съвършени никъде по света. Всеки си има собствено разбиране за демокрация в съответствие с нац си манталитет. Например националсоциализма също е бил форма на демокрация, защото мнозинството от германците са го желаели.

58

Ц до 62

преди 2 години

ЗА ТВОЯ ГОЛЯМА ИЗНЕНАДА СЪМ ПРАВИЛ КОНСУЛТАЦИЯ С ПРОФЕСОРКА ПО ИМУНОЛОГИЯ, КОЯТО Е ИЗСЛЕДВАЛА ИМУННИТЕ КЛЕТКИ НА СОБСТВЕНАТА СИ ДЪЩЕРЯ ПОРАДИ ВЛОШЕНО БОЛЕДУВАНЕ ОТ ГРИП. ТЯ Е БИЛА ВАКСИНИРАНА ПРОТИВ ГРИП ВСЯКА ГОДИНА ЗА 3 ГОД. И Е ПОКАЗАЛА УВРЕЖДАНЕ НА ИМУННИТЕ КЛЕТКИ ПРИ ИЗСЛЕДВАНЕ, НАПРАВЕНО ОТ СОБСТВЕНАТА Й МАЙКА. ТА ТАКА С БЕЗВРЕДНОСТТА НА ВАКСИНИТЕ!

57

Демокрацията

преди 2 години

"Не съм съгласен с това, което казваш, но ще дам живота си, за да имаш правото да го кажеш.", казал го е умен човек от Франция. Ваксърите могат да си го перифразират така: "Не съм съгласен, че отказвате да се ваксинират е, но ще дам живота си, за да имате правото да се откажете."

56

Анонимен

преди 2 години

Ваксината може да си я поставиш безброй пъти и няма да ти навреди,а може един път да се рязболееш от ковид и да умреш.Това,че ваксината вреди си е чиста манипулация.

55

Анонимен

преди 2 години

Може да ди кажете мнението спокойно,но не да лъжете и манипулирате Няма как да си работодател и да накараш в момента всички да се ваксинират,абсурд.Кажи си че си антиваксър и си озлобен понеже не може да възприемеш реалноста.Преди тива един се прави на 75 годишен,който пише 10 коментара срещу ваксините пт общо 20 коментари.Смешни сте

54

Нонсенс

преди 2 години

Това решение е юридически абсурд, след като и ваксинираните могат да заразяват (дори и според производителите различните ваксини намаляват риска от предаване с около 30-40 %, не повече, а всъщност това намаление е по-малко). Рисковете при поставяне или непоставяне на ваксина са само за конкретния човек и за никой друг, затова и изборът трябва да е свободен. Другото е медицински фашизъм!

53

Анонимен

преди 2 години

Имам две колежки в болница в момента с тежък ковид. И двете са преболедували. Едната преди 11 месеца, другата преди 5 месеца.

52

Вакса!

преди 2 години

ПО КОЛКО ПЪТИ В ГОДИНАТА ЩЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО? ДО КОЛКО ПЪТИ МОЖЕ ДА ИЗДЪРЖИ ИМУННАТА СИСТЕМА, БЕЗ ДА СЕ УВРЕДИ? ЗАЩО НЯМА ПРЕБОЛЕДУВАЛИ ВЕДНЪЖ , А ВТОРИЯ ПЪТ - В БОЛНИЦА?

51

Бианко

преди 2 години

Аз на моите работници същото им казах и се ваксинираха. И пак пламнахме с вируса. Пълна глупост. Сега работниците с право искат да ми разпорят задникът.

50

До Експертин

преди 2 години

Съгласен съм с теб за простотията и злобата у българина, но аз взех решение да не се ваксинирам именно след се опитах да науча повече за вируса и съответните ваксините. Решил съм да изчакам, защото искам да съм напълно убеден в решението си. За мен свободата на избора е най-важната ценност, по-важна дори от живота и здравето.