53

Max

преди 2 години

85% В Нидерландия са ваксинирани

52

До НидерландияСнещо

преди 2 години

Ти си от Нидерландия, колкото аз от Луната. В Нидерландия фашизма и новия световен ред продължва и след като набодоха почти всички. Сега искат да им сложат 3та доза и пак ги затварят да си помислят, че ваксината ще ги освободи. Това е очевидно за всеки, който не е с промит мозък от медиите.

51

Max

преди 2 години

Нидерландия е столицата на Хага, а Холандия е столицата на Амстердам : ) )

50

Анонимен

преди 2 години

Ушевите скапаняци се бият с хората, защото искат те да са здрави като Кунчев, който вече месец джвака тръбата.

49

Нидерландия

преди 2 години

Хага е столица на Нидерландия, а Амстердам е столица на Франция - хахахах!

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 "Защо точно само за ковид? От хепатит В загиват 2млн души всяка година! Не го знаехте нали? И никой нищо не казва? Нямаше локдаун? През 2017/18 от ГРИП в Германия загинаха 25000 души! Не го знаехте нали? Нямаше локдаун, сертификати, маски? Провете фактите които казах - просто гугъл." Всичко това се знае. Можеш ли да се "сетиш" какви са разликите например между грипа и Ковид 19?

47

Анонимен

преди 2 години

Типичния бай Гання е заклет "плоскоземец" и дебиляк !! .........90% от населението на тази територия са ***.............ФАКТ !!!

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 "Лично аз също познавам много хора, които са ваксинирани и са против мерките изобщо!!! Причината? Ами бяха принуден" Ами, ти си го каза, ако не бяха "принудени" щаха още да са неваксинирани, тъй че те продължават да са си антиваксърчета по убеждение (говоря за Ковид, да не тръгнеш сега пак с глупостите), следователно аргумента, "ама на протестите има и ваксинирани" е фейк по същество.

45

Анонимен

преди 2 години

Защо точно само за ковид? От хепатит В загиват 2млн души всяка година! Не го знаехте нали? И никой нищо не казва? Нямаше локдаун? През 2017/18 от ГРИП в Германия загинаха 25000 души! Не го знаехте нали? Нямаше локдаун, сертификати, маски? Провете фактите които казах - просто гугъл.

44

Max

преди 2 години

След като авторката на статията е написала, че столицата на Нидерландия е Хага, най-вероятно работи за минимална заплата и е доволна, че изобщо си е намерила работа с познанията които има.

43

българин

преди 2 години

До: номер 42 (Jo) Бе кой ти е казал че има конспирации човеко??? Кой ти казва че нямало вирус???Защо си измисляш??? И аз познавам починали с новия коронавирус, но това беше още в началото, миналата година. Трима четирима души са. И са все възрастни и хронично болни преди пандемията! А какво ще кажеш за 13 годишното момче, което обявиха за починало от КОВИД, а всъщност беше загинало при катастрофа???И това ли е конспирация???И не е само този случай, много са!!!

42

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аз участвам редовно в протестните действия. Всяка събота във Франция се протестира срещу мерките от фашистки тип. Досега съм участвувал в Pau,Dax,Saint -Paul-les-Dax,Hendaye,Bayonne.На всеки протест се раздават разпечатани информационни бюлетини,които запознават хората с вредите от ваксинирането и безсмислието от рестрикциите.

41

Следваща стъпка

преди 2 години

Само ваксинирани да могат да протестират! Напълно в стила на днешната антиутопия.

40

българин

преди 2 години

До: номер 40 Бе ти България с Нидерландия ли си се захванал да ми сравняваш бе???Я по добре ми кажи как живеят в Камерун?!

39

Jo

преди 2 години

Добре, значи това е конспирация и няма вирус. А блзките ми и познати които си отидоха са измислица така ли? Ненормални сте!

38

Анонимен

преди 2 години

до 37 Нищо подобно! Не си измисляй! На всички протести, не само в Хага, има и ваксинирани и неваксинирани! Недей да се опитваш изкуствено да разделяш хората!!! Лично аз също познавам много хора, които са ваксинирани и са против мерките изобщо!!! Причината? Ами бяха принудени, насила! Против тяхната воля!

37

ОтНидерландияСлюбофф

преди 2 години

Добро утро, за да внеса малко яснота...... заболеваемостта и смъртността тук са в пъти по малко от България при 17 милиона население. Локдауна е частичен и мерките бих казал разумни и приемливи а на засегнатите се изплащат компенсации своевременно. Така че живота и икономиката си вървят. А това че група напушени безделници са решили да повилнеят последната нощ преди Локдауна е работа на полицията.

36

Анонимен

преди 2 години

До 37: Ваксинираните колко месеца ще се водят ваксинирани? Отговори ми научно.

35

Ау, колко са лоши!

преди 2 години

Аууу, колко са лоши и невъзпитани тия холандци! Сблъсъци? Не, вие представяте ли си - сблъсъци???Как не ги е срам!!! Вместо МИРНО да протестират като нас, цивилизованите, възпитани българи! А тия в Хага, истински диваци! Или... не са? Просто не са живели в комунизъм като нас и обичат свободата!

34

Анонимен

преди 2 години

Проеста е на НЕваксинирани тъпани ако не сте разбрали.Локдауна е за тях.