40

Анонимен

преди 2 години

Баси жалките правителства, съставени от алчни и непознаващи историята дребни душици. Трябва да бъдат *** пред собствените си народи

39

Анонимен

преди 2 години

Фашизмът за една година няма да кротяса. Тъкмо е почнал да се вихри.

38

Евроатлантик

преди 2 години

Зелен ,не зелен сертификат трябва да се дупчете.Бизнеса с ваксините трябва да върви.

37

Анонимен

преди 2 години

В Дания има над 4000 заразени за последното денонощие, но почти няма мъртви... Или, поне, така обявяват в статистиката им.

36

Анонимен

преди 2 години

В Дания 83 процента от хората над 15 години са ваксинирани. Още 9 процента по официални данни са преболедували,но по неофициални тази бройка се умножава по 3.Така че общо се получават 110 процента ваксинирани и преболедували (някои преболедували са и ваксинирани затова броят е над 100 процента).Което означава,че на практика всички хора над 15 години са или ваксинирани или боледували.И пак въвеждат мерки.

35

питам

преди 2 години

До Диян, Сигурен ли сте ,че това са хора?

34

Анонимен

преди 2 години

Ваксините, МАСОВО УБИЙСТВО В СВЕТОВЕН МАЩАБ, случващо се пред очите ви, води се война срещу цялото човечество. В ядрото на всичко това стои т. н. DEATH CULT/ Култ към Смъртта/ - Non Human Force/ Нечовешка Сила/ Хибриди, Cross Human-Animals Hybrids, заобиколени от Practicing Satanists/ Практикуващи Сатанисти! Предупредени сте!!!

33

Диян, продължение

преди 2 години

Вследствие на това правителството на малцинството и под натиска на опозицията се съгласи да отмени всички мерки, включително закона за задължителна ваксинация - Дания беше приела такъв. Медиите в Европа се опитаха да изкарат, че уж е заради високите нива на ваксинация, но това е лъжа. А сега се опитват да върнат всичко през задния вход. Всичко това значи - Европа (пък и светът) е хваната в мъртва хватка от група хора, които няма да се откажат от намеренията си. Пригответе се за дълга борба.

32

Диян

преди 2 години

Четох коментарите и виждам, че дори критично настроените не са наясно какво е на път да се случи в Дания. Защото преди време Дания отмени зелени сертификат и всички мерки, а също декласифицира CoViD-19 като общественоопасна болест. При това без никакви условия, а не заради високите нива на ваксинация. Всичко това беше решено, преди да е ясно колко хора ще се ваксинират. Всичко се случи заради масираните протести, Дания преживя едни от най-масовите демонстрации в цяла Европа.

31

Майна

преди 2 години

Преди ваксите - 85% го караха леко по статистика, сега с ваксите - 75% го карат леко! И КЪДЕ Е ТУК ПОЛЗАТА, ПИТАМ АЗ?

30

Ццц

преди 2 години

Неваксинираните пречат на Земята да се върти.?! И още много пречат, че дишат и отнемат жизнената сила на ваксинираните. ЗАКОН!

29

Е то прозрачно

преди 2 години

...се издадоха:" Правим го в името на датската Икономика..." ! Кой ти мисли за човеците и как се изтощава имунната им система от постоянните имунизации!!! О, свещена простота и алчност!

28

Анонимен

преди 2 години

Оригиналните фашисти и комунисти му викаха на това "открит лист" или "одобрение от партийната организация".

27

ваксаджия

преди 2 години

Не е само Дания е така. И Холандия и Норвегия и Ирландия и Австрия..... Всички, които ги хвалиха медиите че с локдауни и драстични мерки били спряли разпространението на ковид. И повечето от които при това с 80-90% ваксинирани. И квкво стана сега? А шведските епидемиолози ги предупреждаваха, че така само отлагат нещата.Аз си забих иглата само заради привилегиите и сертификата. Както взех навремето партийна книжка по същите причини. Щото съм от тарикатите.

26

violin

преди 2 години

За боцнатите ще свиря на най-малката цигулка на света

25

Анонимен

преди 2 години

Болни мозъци

24

Анонимен

преди 2 години

Правим това в името на икономиката... - цитат. Изобщо не ги интересува мнението на хората... Целият натиск за ваксиниране се инициира и финансира от бизнеса... Това е истината на запад.

23

Анонимен

преди 2 години

Биомасата ваксъри са в траур.

22

Анонимен

преди 2 години

Пълни измишльотини!

21

Джон Куртев

преди 2 години

Кунчев с незнам колко ваксини е в отпуска или в Мета простраството