42

баба мара

преди 2 години

вие показахте какво можете хаиде сега се откажете и не се мъчете повече

41

Хохохоооо...

преди 2 години

НЕЩО СЕ НАДЦЕНЯВАШ БОЙКИКЕВ...ХАХАХААА....!!!!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Та Пинокио носът му расте ли расте.

39

ьяаьяаьяа

преди 2 години

Той пък вас кой ви иска!

38

ПОДКРЕПЯМ,

преди 2 години

Всички партии.... без крадливите гербери и дпс!....съд и затвор за айдуците ,каскета също!!!

37

Ken

преди 2 години

Предусещам писъци и вайкания след 14.11. Мая, Корни, Ристо - направо чувам, как ще вият, че са им откраднали заветните гласове и са останали извън сцената.

36

Хохохоооо...

преди 2 години

БАВНО НО СИГУРНО, РАДЕВ СЕ ЧИСТИ ОТ ХОРАТА НА БОЙКИКЕВ, МАЯМАТА И СЛАВИ........ОСТАВАТ ДЖУДЖЕТАТА, КИРЧО И КОКОРЧО !!!!

35

Дидо

преди 2 години

Вие и твърди...Вие сте такива фурнаджийски лопати, че няма накъде

34

a s БКП/БСП??????

преди 2 години

И снимки знаеш как се правят, НАЛИ?

33

Анонимен

преди 2 години

Какво ли управление му се върти в главата бе, Уили. Всички са така многослойно о п. люти и га дни, че игла да хвърлиш, няма да намери чисто място да се забоде. В очите на избирателите всички са еднакво равни нули. Управление от нули. Гласуване за нули.

32

Петър Славов

преди 2 години

Корнела премиер Ристо като по представителен външен министер а пък Гечев 3000 лв за долар непрменно финасов министер тоз път,канадеца ще отговаря за българите в чужбина,кокорчо за правата на геювите

31

Майора

преди 2 години

А ти мислиш че ще управляваш Пинокио? Жалко нима мислиш че сме забравили произхода ти , че си с отнети адвокатски права , че си говориш с Маджо и защитаваш олигарсите , че *** е пръв приятел на Доган, че си нелегитимен председател на партия! Мислиш да управляваш с хора неспазващи законите и Конституцията на страната и сложили на възлови места свои хора , дори в ББР! Срамота !

30

ми може

преди 2 години

да са умни и не толкова красиви, ама Рундьо им го напра до макарите на Ристо и Корнела! А те продължават да въртят опашчици в очакване на следващо проникване! похотливци!:)))

29

Анонимен

преди 2 години

Ице, а о.з. ченгето до теб дето гледа изпод вежди като овцебик какво е? Израз на българската надежда, дочаканата промяна или по-доброто ни бъдеще? И я кажи сега, кои са "по-добрите" комунисти - банкянските или тея на Нинова? Ти с кои ще си играеш?

28

Анонимен

преди 2 години

Мая Манолова поне има един написан труд на тема: "Търновската конституция от 1879 г. Идейни течения и развитие". Ако все още бяхме в комунистическо време, щяха и професор и академик да я направят! Те така правеха, напишеш един единствен труд и с него цял живот се издигаш.

27

Анонимен

преди 2 години

Банда долни мoшеници, които се възползват от най-мерзките "качества" в индивидите с посредствено IQ...

26

Анонимен

преди 2 години

След като Лозан Панов ги разкри,че го ползват като параван а са си чисти комунисти които искат Радев, не съм сигурен дали ще минат 4% бариера за парламента....а чак и претенции имат за управление

25

Анонимен

преди 2 години

Под 4% и за тебе, като на Майчето

24

aa1830

преди 2 години

Без ГЕРБ и ДПС означава автоматично с БСП. Ице,казвай ги нещата докрай или се притесняваш да не паднат процентите още. И какви демократите сте щом с комунистите кабинет ще редите. Социалистическа България по-би ви прилягало!

23

Анонимен

преди 2 години

дикоф, сливо, по-големи комуняци от банкенския *** и крадливата му банда нема. корни не мое му стъпи на малкия пръст на баце, от едно котило са хем