62

Анонимен

преди 2 години

До """Христо-мореплавателя скоро ... Не са честни хора. Под привиден предлог да изгонят мутрите, връщат мутроолигарсите във власта....""" ---------------------------------- Не знам кой е честен. Но! Във Велико Търново нечестни ограбиха бизнеса на местните. И обществените поръчки са техни. От години. Кмет от герп, а тези са на ДПС хората. Дето сега си купуват гласове да си изберат "търновеца" делянчо, та да ни довършат, за резил и ужас на старопрестолния ни град!

61

Анонимен

преди 2 години

"Вижте ги!: Ристьо Иванов, Лизан Простаков, Кокорчо Петков, Асен Измамников, *** Нинова, Измама Манолова....все демократи от Века! Браво! Спасение!" __________________ Вижте ги! Пикаещият във фонтани, копейкин, други със силния мъж шиши, приятел на ББ, циби, , копейкин воленчик, и всякакви подобни ***. Всичките - патриоти. Само дето ратуват и слугуват на друга, североизточна страна, вместо на истинската си родина, България!

60

Анонимен

преди 2 години

Ристо, не ти ли е неудобно с твоите проценти, които едва стигат за пето място, да се репчиш? Нито ти, нито твоите сподвижници с три различни идеологии представлявате някаква забележима сила, ама надувате гърди. Дотук с репченето го отнесе ИТН, следващите сте вие и няма да ви се размине, защото "атовете" вас ще сложат на пангара.Вие насила искате да направите ПП първа политическа сила.

59

До Пинокио

преди 2 години

Какво управление сънуваш бе *** такъв !? Не стига че си най отзад в класациите и не се знае дали въобще ще влезнеш в парламента, Ами си правиш някакви сметки за правителство..ха ха. Чак пък и даваш акъл (без никой да те пита) , ГЕРБ и ДПС да не бъдели във властта. Продължавайте разрухата-промяната.

58

Един от повечето

преди 2 години

Христо-мореплавателя скоро ще отплува завинаго, както и идващата Мая си тръгна. По една единствена причина. Не са честни хора. Под привиден предлог да изгонят мутрите, връщат мутроолигарсите във власта. С кого ще запълнят липстващите им %. С комунистите ли? Много подло, много къса памет или жажда за власт и пари. Трети парламент. Тая зима яко ни д,у..***.

57

Анонимен

преди 2 години

Без Иванов ДБ може да дръпне нагоре. Иванов не може да преглътне провала като министър и се е вторачил в Борисов, откъдето прави глупави изцепки!

56

По-здрав от Доган

преди 2 години

А бе къде е Маджо?

55

Столичанин от село

преди 2 години

А бе ристьо, първо се изкъпи и после помисли как със тия 9 % доверие ще си управленец. Колкото доверието към ДБ спада, толкова по-нагли и нахални стават. Да се чуди човек как може да се гласува за хора като него, атанасов, прасчо мирчев и т.н. Провалиха 2 парламента, а сега следва третия такъв.

54

4epa

преди 2 години

ЛОДКАРЯ- ОТКРИВАТЕЛЯ НА ПЛАЖОВЕ!!!!!МАЛКО МУ БЕШЕ ТОПЕНЕТО В ВОДАТА - ЦИРКАДЖИЯ - ПИНОКЛьO !!!!!!!

53

fact

преди 2 години

МАЛКО КОТЕ, ПРЕЗЕРВАТИВ ИМА ЛИ?

52

С БКП и Малинчев

преди 2 години

ще осъществите промяната към Путин. Лукашенко, ЕвразияНо ти не помниш НИЩО от нашите мечти от 1990!!!И Европа, Демокрацията...

51

Един

преди 2 години

Ристьо, къде с тея 10% бе брат?

50

sofeto

преди 2 години

До Хъ 47"Герберските *** да мълчат."Много ще да е първичен подобен който налага да се замълчи на изразяващи мнение във виртуалният свят!

49

Анонимен

преди 2 години

Само и без БСП, нали така г-н Иванов. Лозан Панов ви каза, че ще бъде престъпно ако демократична партия, управлява с партия която се хвали че я има от 100 години и се свързва с тоталитарен режим на репресии

48

Анонимен

преди 2 години

Пътници.

47

sofeto

преди 2 години

С тоя сурат подобен не желая да бъде... Орангутаните са ми къде къде по симпатични!

46

Анонимен

преди 2 години

И без теб бе Маджо

45

СВЕТОСЛАВ БОЙКИКЕВ..

преди 2 години

Е ЧИЧОТО НА БОЙКИКЕВ - ДБ..... И Е ПРЪВ ПРИЯТЕЛ НА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ - ПОДПАЛВАЧА И УБИЕЦА НА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА.....!!.. ДБКП =ПППП =БКП.............. САЩ-ПОДКРЕПЯТ ЛИ ТЕЗИ УБИЙЦИ...??..... ЩЕ ГИ НАМРАЗЯ..!!

44

Хъ

преди 2 години

Герберските *** да мълчат. Батката ви ще дха супата скоро

43

Палячо

преди 2 години

Най-ме е яд, когато някакви нещастници се вземат много насериозно и се напъват да си вярват...Така се напъват,че чак ....замирисват с пълни ***..