36

4epa

преди 2 години

В ЛОМ 10 000 лв ГЛОБА - НЕ Е КИХНАЛА НА СЪДА !!!!!!!!! А НАЛИ ИДВА И РАБОТИ В ИТАЛИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

35

Анонимен

преди 2 години

мирише на военно положене

34

Ко рече

преди 2 години

не

33

Маршал

преди 2 години

Моляя? Това военен закон ли е или карантина? Това е първият вирус в историята с които се занимават полицай, прокурори и политици.

32

malart

преди 2 години

Репресивините органи на всяка система, милиционерите, нямали какво да правят и тръгнали по адреси. Ало, милицията, решихте ли битовата прстъпност из ломско, та сте пак еничари. Но хора едва завършили средно с връзки как могат да мислят

31

Анонимен

преди 2 години

Откога заразяването с грип е углавно престъпление!?ПАЗЕТЕ КОНСТИТУЦИЯТА ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ И Директиви!!!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Да си помагаме едни на други,така се противостои на фашистката ситуация!А НЕ ЗЛОРАДСТВАНЕ И *** КОНТРА !

29

Анонимен

преди 2 години

Не позволявайте изнасяне на адреси на хора в мрежата,злобари са тръгнали на лов за неваксинирани вещици!

28

22

преди 2 години

Скоро имаше информация по темата в една от "белите" европейски държави съдът нареди да бъдат върнати всички глоби заради неспазване на карантина от 2020 г.

27

Анонимен

преди 2 години

Гривни на краката ли ще ни слагат,ако се чувстваш добре,не може ли да си сред природата,например? Обездвижването е условие за смърт.Само в асансьора,дишаме чужд въздух.Колко убийци бяха помилвани,дискриминация е това ,за кой ли път си връщаме обратно ,с кръв извоюваните права.Едно време слагаха по вратите табела за карантина за шарка,но домашните роднини,свободно излизаха и общуваха...Това е абсурдна пускавица за проверка на общественото мнение.

26

Анонимен

преди 2 години

А какво направихте с хората от правителствена болница ,които продаваха органи?

25

Анонимен

преди 2 години

БХК ще се намеси в нейна полза, ха на бас.

24

1- n

преди 2 години

А за един черпак каращ пил по време на изпитателен срок по присъда за шофиране в нетрезво състояние плаща 3000 лева, сравнете вие опасността на едното или другото деяние

23

Anonymous

преди 2 години

А за Токев каква ще е присъдата, а за чекмедже войвода, а за убиеца на М. Цветков, а за онзи 15 годишния, дето изпотроши сума коли в София преди дни, а за Влади Горанов, дето бил проспал 700млн. по-малко в бюджета, а за ръководството на БНБ, когато фалира КТБ, а за държавния финансов надзор, който допусна ЗК Олимпус да ощети 200к бг граждани да платят още една гражданска, за Р.Овч. , за Делян Добрев, мога да продължавам така до утре, за кокошка няма прошка, за милиони няма закони

22

Бат Сашо

преди 2 години

До ВаксъровСпасяваш нечии джобове от изпразване, нищо повече!

21

Ваксъров

преди 2 години

Всички антиваксъри трябва да бъдат осъдени по 10 бона, а парите разпределени пропорционално на нас ваксаджиите, които спасяваме света, като се имунизираме.

20

Анонимен

преди 2 години

Тя е от село в Ломско, мангасарка. Никога няма да ги видят тези 10к

19

Анонимен

преди 2 години

ахахахах не подлежала на обжалване :D Щото ако подлежи съдебната ни с-*** ще бъде осъдена за пореден път. Карантина на здрав човек е противозаконна, за да го осъдиш, трябва да докажеш, че е бил болен и опасен за околните.

18

жк Сторгозия

преди 2 години

Не маски, не ваксини, а трябва да има строга дисциплина с лицата които са понетенциално заразени и преносители на covid-19. Хем заразени, но в същото време те са в магазините, по улиците без някаква причина, правят партита, хапка, веселие и на тези лица не им пука за другите, че те по този начин разнасят заразата. Подобни хора винаги ще се изплъзнат от обектива на държавните и административните органи. А защо няма строги мерки срещу тях, до кога това ще продължава? Защо все още не са наказани?

17

Жена

преди 2 години

или чайе?