33

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде антиваксърите тероризират обществото и саботират справянето с пандемията. Заради тях са мерките. Затова се връща зеления сертификат.

32

Анонимен

преди 2 години

Опаааа и тук ли...?"ваксинираните болни,най здравите болни в света"

31

До 26

преди 2 години

Верно ли, е жалко но нямам планове да пътувам до Франция. А иначе за всеки безотговорен който има антитела но не е регистриран сериозни глоби и да си плати са лечението после.

30

До 25

преди 2 години

Има по-голяма обща смъртност,никой не спори за това.Но дали тя не се дължи на това,че масово бяха оставени без помощ хора със сериозни заболяваня,такива чакащи планови операции и т.н.Всички се занимаваха с модерната болест ковид и се хванаха за скъпата клинична пътека.Като добавим и денонощното психясване на хората,фалити на бизнесикак няма има смъртност.

29

Черния

преди 2 години

Аз виждам,че в Европата ги смазаха,а тук виждам 80% умни и расъждаващи свободни хора,нека и занапред останем такива,няма да им се дадем,горд съм че съм Гaньо Балкански

28

Анонимен

преди 2 години

Споко, няма проблем. Лятото ще ги пуснат да ходят на море в Гърция.

27

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо писах един пост и се чудех какво става там и в Белгия, защото са най-кекави там.

26

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите умират от кеф, че се въвеждат локдауни и че се ограничават хората които нямат зелен сертификат. Само дето Франция от днес им скърши кефа, като обяви че ако нямате бустерна доза ще се счита сертификата ви за невалиден. Така, че мили ваксъри, не се радвайте, че току виж заплачете по-жално от неваксинираните. Последните поне нямат отрова в тялото си. А вие ваксърчета ще бъдете хем набодени, хем ограничени. Още ли се кефите?

25

r

преди 2 години

Видях доводите ви за ковид смъртността, което показва, че мислите и интелектът ви е максимално напрегнат. Отделете 5 мин. от времето си, впрегнате целия си капацитет и влезте в националната статистика за общата смъртност. Вижте какво показва и пак пишете, че всички умрели хора ги пишат с ковид.

24

Мария Кюри

преди 2 години

Радият го слагаха в кремовете за лице - беше мнооого полезен и препоръчителен за вашата красота и дълголетие!

23

Въпрос

преди 2 години

Тези при 26 починали обявяват локдаун. Интересно ние с 300 за ден миналата какво чакаме?! 500? 1000?! Да минат изборите?

22

Ццц

преди 2 години

Науката се развива. Това, което днес обявяват за правилно и сигурно, утре ще го обявят за напълно погрешно и дори подсъдно! Въпрос на време е. Бъдете Разумни!

21

Анонимен

преди 2 години

Нормалните въвеждат локдаун.Само в Бг лудите не искат локдаун ,щото ги е страх че ще има протести .По добре протести от колкото да се заразяваме и умираме .В соф област не пускат отпуска дори за един ден.Кво да ви кажа ,в предприятие работя и не ме пускат един ден !!!!!В Бг всичко е наопаки .Човек и да мре трябва да работи .Айде инспекцията по труда да се раздвижи мн моля.

20

Бгг

преди 2 години

Удобно в статията се премълчава , че 72 % в Холандия са напълно ваксани. Както се казва политкоректно премълчаване.

19

Апокалипто

преди 2 години

Той вируса ще започне работа от лятото. Бееее, беееее,

18

До питека

преди 2 години

Дай нещо друго. Изтърка се.

17

Нормално Ненормален

преди 2 години

Новото "нормално". Ваксините определено работят.....

16

Норвегия

преди 2 години

...ще вакса Всички възрастни с Трета доза задължително!

15

До Мангъропитек

преди 2 години

Тука ако не пишеха всички умрели от ковид(13г момче-катастрофа) нямаше да са 200!

14

Анонимен

преди 2 години

Мангъропитече, вчера в БГ писаха починало от ковид момче блъснато от кола. Стигнаха дори до там. Преди поне го правиха само с инфарктите, инсултите и старците с хронични болести. Сега вече и блъснатите от кола пишат ковид. Така е спуснато от горе и се изпълнява петилетката за 3 години! Но ние понеже си ги познаваме, за това и не им се връзваме.