53

Анонимен

преди 6 месеца

Ваксари, не стъпвайте във Франция, а скоро и в други държави! Там ще сте равни на антиваксъри ако нямате бустерче. Питайте Макрон ако не вярвате. Скоро ще дойде деня мили ваксъри, когато ще сте антиваксъри за пред света, ама ще сте с 2 дози отровичка. И хем ще сте без права, хем ще ви е страх от страничните ефекти.

52

Годжи

преди 6 месеца

То за какво ми е фейс бук тука по интересно

51

До Годжи

преди 6 месеца

Антиваксърите държат калачници във всяка от двете ръце и трепят по 200 себеподобни на ден! Приятелски огън!

50

Леша

преди 6 месеца

Тези нали бяха постигнали нирвана със спринцовките?

49

Anti Vacca

преди 6 месеца

Ами, радвам се за западните ни колеги.

48

Годжи

преди 6 месеца

И мен ме дразнят ваксите,че ни натякват да се бодем.Вас какво вие еня за нас,нали сте с 15 игли,защитени живеете си живота,колкото ви остава,де

47

Анонимен

преди 6 месеца

То се вижда кои са злобните и агресивните. АНТИВАКСЪРИТЕ

46

Анонимен

преди 6 месеца

37 антиваксърите са виновни само за едно, че имат мозък в главата си и не се подадох на всеобщата истерия и паника. Как един антиваксър е виновен, че ти ваксинирания не си защитен? Нали ваксината предпазва? Защо тогава не го прави? Защо ваксърите се разболявате и берете душа в болниците, че и увирате, а антиваксърите го карат по същия начин като вас. Не си изкарвай злобата върху неваксинираните. Те нямат вина за това, че ваксините ви не работят. *** да мразиш тия които освободи от отговорност!

45

До антиваксърите

преди 6 месеца

По-малко руски сайтове и по-малко фейсбук ще ви е по-полезно. Много сте се фанатизирали и радикализирали.

44

Годжи

преди 6 месеца

Нема ко да се караме ще ни докарат до там,че едни други да се избиваме

43

Анонимен

преди 6 месеца

До 32 ***. Масово неваксинирани стгат то интензивното и умират и отнемат шансът на болни от рак да се лекуват. Егоисти сте антиваксърите

42

Ваксиниран

преди 6 месеца

Тук тези коментари са чисти от КЪДЕ Е КУНЧЕВ? Браво антиваксърчета! За миг и претърпяхте положително развитие! БРАВО! БРАВО!

41

Анонимен

преди 6 месеца

33 да хванем да набодем бебетата и децата, а? Че да може наглия ти пърделник да десни чалга по цели нощи в заведенията на Алибеговците? Върви на май*ната си и ти и всичките радетели на сертификати, ваксини дето ЕМА вчера обяви че правят тежки миокардити, любители на тестове и всякакъв род извращения. Мразя фашисти! Мразя комунисти! А когато събереш диктатори комунисти и нацисти в едно се получава най-гадното чудовище - ковид ваксър! Вървете в ада, от където очевидно сте изпълзяли!

40

Анонимен

преди 6 месеца

До 7 ч да работят. Тоест хората като са на работа до 6 намат време за барове и ресторанти. Събота и неделя само ще работят. По добре да бяха ги затворили. Сега и помощите ще им орежат щот все пак не са ги затворили. Цял свят политиците един дол дренки. Очаквайте скоро и по други дестинации

39

Анонимен

преди 6 месеца

Навсякъде антиваксърите тероризират обществото и саботират справянето с пандемията. Заради тях са мерките. Затова се връща зеления сертификат.

38

Черния

преди 6 месеца

До 33 ако не се гръмне,аз ще го гръмна и това време идва

37

Анонимен

преди 6 месеца

Антиваксърите са виновни за това, че хората с хронични заболявания останаха без грижа. Затова че плановете операции и лечения се отложиха за неопределено време. Антиваксърите изразходват целия рекурс. Те задръстиха болниците и ошушкаха и без това бедното ни здравеопазване. Те предизвикват инфлацията и безработицата.

36

До 33

преди 6 месеца

Вие ковиддиидиотите страшни:).99% да се набодат с бъркоча 1% ще ви е виновен,че пак сте болни и ви затварят.Болни мозъци хаххааха

35

Анонимен

преди 6 месеца

Неваксинираните болни, с единия крак в четвъртото измерение! Разбирай, наполовина умрял!

34

Анонимен

преди 6 месеца

До -33 Що не вземеш да се гръмнеш?