53

Анонимен

преди 2 години

Ваксари, не стъпвайте във Франция, а скоро и в други държави! Там ще сте равни на антиваксъри ако нямате бустерче. Питайте Макрон ако не вярвате. Скоро ще дойде деня мили ваксъри, когато ще сте антиваксъри за пред света, ама ще сте с 2 дози отровичка. И хем ще сте без права, хем ще ви е страх от страничните ефекти.

52

Годжи

преди 2 години

То за какво ми е фейс бук тука по интересно

51

До Годжи

преди 2 години

Антиваксърите държат калачници във всяка от двете ръце и трепят по 200 себеподобни на ден! Приятелски огън!

50

Леша

преди 2 години

Тези нали бяха постигнали нирвана със спринцовките?

49

Anti Vacca

преди 2 години

Ами, радвам се за западните ни колеги.

48

Годжи

преди 2 години

И мен ме дразнят ваксите,че ни натякват да се бодем.Вас какво вие еня за нас,нали сте с 15 игли,защитени живеете си живота,колкото ви остава,де

47

Анонимен

преди 2 години

То се вижда кои са злобните и агресивните. АНТИВАКСЪРИТЕ

46

Анонимен

преди 2 години

37 антиваксърите са виновни само за едно, че имат мозък в главата си и не се подадох на всеобщата истерия и паника. Как един антиваксър е виновен, че ти ваксинирания не си защитен? Нали ваксината предпазва? Защо тогава не го прави? Защо ваксърите се разболявате и берете душа в болниците, че и увирате, а антиваксърите го карат по същия начин като вас. Не си изкарвай злобата върху неваксинираните. Те нямат вина за това, че ваксините ви не работят. *** да мразиш тия които освободи от отговорност!

45

До антиваксърите

преди 2 години

По-малко руски сайтове и по-малко фейсбук ще ви е по-полезно. Много сте се фанатизирали и радикализирали.

44

Годжи

преди 2 години

Нема ко да се караме ще ни докарат до там,че едни други да се избиваме

43

Анонимен

преди 2 години

До 32 ***. Масово неваксинирани стгат то интензивното и умират и отнемат шансът на болни от рак да се лекуват. Егоисти сте антиваксърите

42

Ваксиниран

преди 2 години

Тук тези коментари са чисти от КЪДЕ Е КУНЧЕВ? Браво антиваксърчета! За миг и претърпяхте положително развитие! БРАВО! БРАВО!

41

Анонимен

преди 2 години

33 да хванем да набодем бебетата и децата, а? Че да може наглия ти пърделник да десни чалга по цели нощи в заведенията на Алибеговците? Върви на май*ната си и ти и всичките радетели на сертификати, ваксини дето ЕМА вчера обяви че правят тежки миокардити, любители на тестове и всякакъв род извращения. Мразя фашисти! Мразя комунисти! А когато събереш диктатори комунисти и нацисти в едно се получава най-гадното чудовище - ковид ваксър! Вървете в ада, от където очевидно сте изпълзяли!

40

Анонимен

преди 2 години

До 7 ч да работят. Тоест хората като са на работа до 6 намат време за барове и ресторанти. Събота и неделя само ще работят. По добре да бяха ги затворили. Сега и помощите ще им орежат щот все пак не са ги затворили. Цял свят политиците един дол дренки. Очаквайте скоро и по други дестинации

39

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде антиваксърите тероризират обществото и саботират справянето с пандемията. Заради тях са мерките. Затова се връща зеления сертификат.

38

Черния

преди 2 години

До 33 ако не се гръмне,аз ще го гръмна и това време идва

37

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите са виновни за това, че хората с хронични заболявания останаха без грижа. Затова че плановете операции и лечения се отложиха за неопределено време. Антиваксърите изразходват целия рекурс. Те задръстиха болниците и ошушкаха и без това бедното ни здравеопазване. Те предизвикват инфлацията и безработицата.

36

До 33

преди 2 години

Вие ковиддиидиотите страшни:).99% да се набодат с бъркоча 1% ще ви е виновен,че пак сте болни и ви затварят.Болни мозъци хаххааха

35

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните болни, с единия крак в четвъртото измерение! Разбирай, наполовина умрял!

34

Анонимен

преди 2 години

До -33 Що не вземеш да се гръмнеш?