93

Анонимен

преди 2 години

Ми тях вирус не ги лови те са ваксинирани Що така

92

Анонимен

преди 2 години

До 89 Анонимен Локдауните са само за неваксинирани . Навсякъде. Пропуска се този факт от нашите кухи ***. . . . Кухата лейка си ти - научи поне един чужд език, за да можеш да се информираш от оригинала, а не от фейк журналисти!

91

Кико

преди 2 години

Нямат избори, имат локдаун ! Ние избори, няма локдаун!

90

Анонимен

преди 2 години

В Швеция 87% са ваксинирани. Ваксинират с трета доза сега.

89

Анонимен

преди 2 години

Локдауните са само за неваксинирани . Навсякъде. Пропуска се този факт от нашите кухи ***.

88

ваксаджия

преди 2 години

Не е само Нидерландия е така. И Дания и Норвегия и Ирландия и Австрия..... Всички, които ги хвалиха медиите че с локдауни и драстични мерки били спряли разпространението на ковид. И повечето от които при това с 80-90% ваксинирани. И квкво стана сега? А шведските епидемиолози ги предупреждаваха, че така само отлагат нещата.Аз си забих иглата само заради привилегиите и сертификата. Както взех навремето партийна книжка по същите причини. Щото съм от тарикатите.

87

Анонимен

преди 2 години

Хаха това значи че вратата е полузаключена. Оксиморони. Смехотворно.

86

Анонимен

преди 2 години

Какво значи частичен локдаун - на един крак ли ще се ходи?

85

Анонимен

преди 2 години

А нали уж всичко на запад беше добре... само изостаналите България и Румъния.. бяха смешни:))) ква стана тя... много ваксини... накрая ... локдаун:)) клоуни

84

Анонимен

преди 2 години

Абе ти бавно развиващ ли си? Не виждаш ли, че това е вълната на неваксинираните! Я се скрий!

83

славянин

преди 2 години

Отровите щяха да спрат заразата и да ни върнат свободата, нали!? Нито спряха заразата, нито ни върнаха свободата, пред този факт и най-т.пите и упорите нарковаксъри би трябвало да си глътнат езиците!

82

я па тие

преди 2 години

с 26 починали слагат локдауд??? тука радев убива по 240 на ден и никакви мерки, нула, само от печатницата на бсп пуснаха сертификати по 600 лева .

81

славянин

преди 2 години

''Вчера страната отчете максимален брой новозаразени за едно денонощие от началото на пандемията''! Осмисляте ли фактите нарковаксъри-ч.к.ндури!? Т.пата ви и нагла лъжа че отровите ще спрат заразата отдавна изтече в отходната канализация! Трагедията ви е че торбата ви с лъжите отдавна е празна и няма повече с какво да ни излъжете!

80

Анонимен

преди 2 години

И защо във ваксинирана Европа болниците пълнят неваксинираните, които и без това са малцинство? Няма нужда да ми отговаряш.

79

До71

преди 2 години

Статистиката ти е малко изкривена ,при положение ,че ваксинираните са 1.6мил.Не ваксинираните три пъти повече. Затова утре си я корегирай по три за ваксинираните и ще ,разбереш ,че не 15%от ново постъпилите в болница са не ваксинирани ..И не 5%от починалите са ваксинирани.Не може да правиш статистика при три към едно.

78

До Янко.....

преди 2 години

Младеж,Нормалната дискусия с озлобени индивиди като теб па били те Ваксъри или Антиваксъри не може да се получи!

77

ВАКСИНИРАН

преди 2 години

ЯНКО, благодарение на иглата ние сме в пълен състав а вие не! На умрелите антиваксъри и да им биеш иглата, файдата ще е почти никаква!

76

Годжи

преди 2 години

То и Кунчев уж бил жив,пише във фейса ама ярак,чисто си се е спомитал и лъжат,че е жив.Това малко доказателство ли е за ваксите

75

До66

преди 2 години

Не съм ваксър или какъвто и да е,ама на черното бяло не мога да кажа,просто има Такъв вирус и за жалост коси доста яко,отричането и затварянето на очите не е от полза никому!

74

Янко Антивакс

преди 2 години

Наивните и жалки игленици, които се покориха на коварната юдео фармамафия си мислеха че сега вече ще ги оставят намира и ще заживеят като преди. Ще си пият биричката, ще ходят по мачове и по гейбарове... Да ама не! Бустер за вас нещастници! Двойно дебела игла между двете седалищни полукълба! Абонати на Бил Гейтсовия Пфайзер до трето пришествие! Ха-ха-ха!