20

toti

преди 2 години

Нека да минат тези 6 месеца и гледай чудо в Европа,пак и пак 3,4,5...и тн ваксини за да се разбере какви опитни мишки сме хората

19

Анонимен

преди 2 години

За последните седем дни най-много новозаразени на човек от населението пропускайки държавите с под 300000 население, има в Словения, Грузия, Естония, Хърватия, Литва, Латвия, Черна гора, Словакия, Австрия, Чехия, Ирландия, Сърбия, България,..,, в този ред. В България са 4401 на милион за седем дни. Най-много са в Словения 9681 на един милион население за седем дни.

18

Анонимен

преди 2 години

Отчитайки другата статия: Формирането на имунен отговор след ваксинация е индивидуално и при тоя голям % ваксинирани в Зап.Европа, където сега има цунами от Ковид - излиза, че тия на Запад от Будапеща НЕ стават!

17

Анонимен

преди 2 години

Не знам за темпа на ваксинация, но броя заразени, дори като % от населението - бие анти-рекордите баш у Западната част на континента - Германи, Белгия, Холандия, Дания....

16

Анонимен

преди 2 години

В повечето държави с повече ваксинирани, където вълната премина, се отърваха доста леко. Не е така в България и в другите държави с малък дял на ваксинираните.

15

Анонимен

преди 2 години

Некоректна новина. Вярно е, че ваксинирането намалява броя на заразените и на починалите, но тук по-важното е друго. Тази вълна на неваксинираните започна първо в по-голямата част на Западна Европа, където почти затихна, докато вълната сега е в разгара си в Източна и Централна Европа. Различните държави са в различен етап на вълната. Например в Германия вълната на неваксинираните започна относително скоро, а в България, Македония и други държави вече спада.

14

славянин

преди 2 години

Във всички ''умни и образовани'' масово набодени западни държави има взрив от заразени, но Централна и Източна Европа били ''горещите точки на пандемията''!

13

Анонимен

преди 2 години

Аз забелязвам, че има и несъответствие м/у заплащането в централна и източна Европа, а вие?

12

1250

преди 2 години

Голямата смъртност у нас в огромна степен се дължи на неправилното лечение в началния стадий на вируса. В България масово се изписват антибиотици преди да има налична вторична бактериална инфекция, което сериозно компрометира имуната система и е причина за хоспитализация и летален изход на много хора.

11

Анонимен

преди 2 години

А защо не продават вече календари за 2022 ? А ?

10

Анонимен

преди 2 години

В анализа искам и причината за състоянието на Серхио Агуеро. Той бил ли е ваксина? Нещо много станаха случаите на миокардит пред камерите.

9

От Берлин

преди 2 години

Вчера гледах разказа на един погребален агент, ужасен от броя на новородени в хладилните камери... Отделно, споменава, че никога не са имали толкова умрели хора между 20 и 30 години, за такъв кратък период.. И всичко някак съвпадащо с вълните на,, ваксинационната" кампания... Имаме Нов Холокост! Бог с ВАС и пазете децата

8

До 5

преди 2 години

Нали знаете че няма особено значение за всички останали как точно вие сте го изкарали в семейството. Радвам се, че при вас е било леко, но надявам се разбирате че обобщения от този тип с "представителна извадка" трима човека е просто абсурдно.

7

до 7

преди 2 години

Удобно пропускаш факта, че броя на починалите не спада. Тая пуста конспирация, всеки я призовава, когато и както му е удобно!

6

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАз ще ти кажа. Идват избори и традиционно по това време броя на заразените плавно пада на долу. Утре заразените ще са още по-малко.

5

Чочко

преди 2 години

До като не обесят ония фамилии в САЩ ще има доста вируси и войни!

4

до 4

преди 2 години

Със сина ми го прекарахме без симптоми, жена ми изгуби обоняние за седмица и това беше. Обаче проглушиха ушите на всички как заразяване с ковид едва ли не било равносилно на смъртна присъда.

3

---

преди 2 години

Прав си , човече под мене с коментара!В момента цялото семейство сме карантинирани с лека хрема и двама без обоняние.изкараваме го леко, щото не сме пили отрови и антибиотици...За тази китайска настинка побъркаха целия свят!Нека се ваксинират болните хора и тези със слаб имунитет, но така под иглата да слагате целия свят- да ни хванете за спринцовките!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Д-р Ботев: Причината за високата смъртност от COVID е грешното лечение

1

Анонимен

преди 2 години

Смъртността е от други фактори, примерно безобразни протоколи за лечение, плесенясали болнични заведения с неинтересуващ се персонал, надписване на всяка смърт от инфаркт и инсулт като КОВИД - за усвояване на пари по "клинични пътеки". Я обяснете как става така че заболяемостта ни е толкова ниска и слиза надолу? При това без вълшебните елексири?