189

Анонимен123

преди 2 години

Умират хора, защото имат сърдечни проблеми, диабети, и др. ред болести.. Спира се тяхното лечение, прием на лекарства, инсулин и т.н.. Слагат ти тръбата в устата и край. Ако оживееш...От две години насам лечението е само КОВИД,,... Лека им пръст на всички, тези хора... Не е виновен вируса, а лечението им.

188

до 200

преди 2 години

Освен това, Анинимен 200, си толкова тУп, че дори не можеш да разбереш, че понякога "Ъ" се изписва като "У" самичко...

187

Анонимен

преди 2 години

От началото на пандемията в Германия с коронавирус са се заразили вече 4 894 250 души, а починали с доказана връзка с Ковид-19 са 97 198 човека, сочат още данните на "Роберт Кох". Ключова дума "с доказана връзка с Ковид-19"!!! При нас и от катастрофа пишат от корона, баси

186

From "The Guard

преди 2 години

"Boys more at risk from Pfizer jab side-effect than Covid, suggests study"Всеки може да прочете. Статията си е там отдавна.

185

до 200

преди 2 години

Не си натискай главните букви, ще си развалиш клавиатурата. Толкова си туп, че дори не можеш да разбереш, че понякога буквите се повтаряяяяят!

184

нн

преди 2 години

СЗО трябва да обяви, Ковид не може да бъде унищожен и победен докато не се получи обществен имунитет. Две години от началото, вече е ясно. Имуната система казва кой как ще го прекара, леко, тежко и т.н. Ще има и хора да си заминат от този свят. След това ще има успокоение. Ваксината помага на имуната система, лекарство за сега няма. Тежко прекаралите го имат последствия. Ковид 19 е предизвикателство за науката, паразита влиза в клетката, размножава се и излиза. Дано науката намери решение.

183

Анонимен

преди 2 години

Това е чисто математически феномен, смъртността ще започне да пада до седмица, защото пика на новозаразени беше преди 10 дни, около 2 седмици е периода на боледуване за тежките случаи, така че максимума на смъртността сега се достига и другата седмица по това време вече ще падат починалите.

182

ВБЗ

преди 2 години

След балотажа ще се вдигнат отново със сигурност.

181

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖА Е ТОВА ЧЕ ПАДАТ ЗАРАЗЕНИТЕ!НАРОЧНО ГИ МАНИПУЛИРАТ!

180

11

преди 2 години

До Сарказъм Радомирски ---- Така е, като си с първосигнално мислене...

179

До епидемиолоог

преди 2 години

Да беше научил тази дума поне - епидемиолОг!

178

11

преди 2 години

"Доказаните случаи на новия коронавирус" --- Новия?????? Алооу, 3 години все новият ли е?

177

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 192: Аз не съм съгласен, че това са натовски самолети. Същите самолети летят и пръскат и над Русия. Малко трудно е да допуснем, че Русия ще пусне натовски самолети да летят над нейна територия.

176

Скарлет

преди 2 години

Слава богу има малък спад на эараэени - но дежурните *** уви пак са тук!!! Следят с чист маэохиэъм статистиките эа починалите от ковид, досуш като погребални агенти!!! Не че на някои му пука - "човека към човека е вълк "- максима!!!

175

до 191

преди 2 години

Лека поправка: 15 до 17 дни след пика.

174

Анонимен

преди 2 години

Абе0 тарифата,що спрете да казвате процента неваксинирани от починалите.Щото ще сметнем колко ваксинирани са си отишли нали.Айде кажете нещо за 13 годишното момче починало от ковид вчера,а днес се оказа че е катастрофа с кола.

173

Анонимен

преди 2 години

и едните, и другите прекаляват. кои са тези 'тежки странични реакции' от ваксините? а къде е нулевата смъртност и нулевото заразяване при ваксинирани? не виждате ли, че всичко е една долна манипулация, за да скрият неработещите болници у нас? как в швеция, където оставиха вируса да мине през всички, има един умрял интубиран на 10? и как в италия, където пък затвориха цялата държава, пак има 1 на 10 интубирани да умира? а у нас, 6 от 10, без значение ваксинирани или не. другаде търсете проблема!

172

епидемиолоог

преди 2 години

Всъщност напълно ваксинираните в България минаха 30% от възрасното население. Това означава, че всеки 3ти е ваксиниран. При децата са 7% и се увеличават. Проблемът е, че досега трябваше да имаме над 75% за да се атакува пандемията резултатно. Поради една много проста причина: След 6 месеца намаляват антителата и кумулативния ефект за цялото общество няма как да се постигне.

171

Анонимен

преди 2 години

Тази сутрин много яко ни наръсиха самолетите на Америка и Нато.Страшно нещо беше.

170

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 170 - "Пикът в броя на новите случаи беше на 29 октомври. Може да очакваме пика в броя на починалите да е 14 дни по-късно, т.е. вчера или днес." - Това е така ,но когато става въпрос да се пишат стряскащи заглавия ,да се насажда страх ,леко се пропуска тоя факт .