209

Анонимен

преди 2 години

Заразените падат - пред изборно нали. Тогава защо е този натиск върху родителите за " вълшебните" близалки за децата, че и в двора на училището вече е забрането на родители да влизат да си вземат децата. И тези се изложиха. За когото вече и да гласуваме пак ще ги пц. ваме.

208

555

преди 2 години

Еее, вече осъзнахте, че старото няма да се върне. Ама идва и още по-ново от сегашното - в края на 2022 няма да се произвеждат и продават много, ама много лекарства.Е, тогава боднат-небоднат не остава много! Те сега толкова ще се нагушкат от флакончетата, че им дреме за някакви хапчета и прахчета! АМИ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ИМ ПОМАГАТЕ!

207

Анонимен

преди 2 години

До ??? На всички форуми и конференции, елитчето е без маски и дистанция....Потърсете - те супермени/нки ли са?

206

Анонимен

преди 2 години

От началото на миналия век цел;та беше - много болни и зависими от фар-мата, а от 2 г. насам- не много живи!!!

205

???

преди 2 години

ЗАЩО е толкова важно да не умираме само от това коби??? От друго да мрем- няма проблем!

204

Анонимен

преди 2 години

Как така ще падат бе нема ли кой да ги държи да не падат. Аз пък си мислех че намаляват а те падали по земята.

203

Буум

преди 2 години

Идва диабетик, спираш му инсулина, буташ му тръба да го изсушиш с кислород. Буум 2000лв премия от държавата.Това е бизнес, а вие сте стоката. Или ще ви маркират или ще ви затрият. Изборът е ваш, демокрация е все пак.

202

Анонимен

преди 2 години

До коментарите по-долу как анализирате лъжливи данни?

201

ОЩЕ ПО-РЕАЛИСТ

преди 2 години

На феновете на технологичните сиропчета да им се набие в главите, че когато ''това'' приключи успешно, ще дойде нещо още по-опасно и неконтролируемо!

200

Анонимен

преди 2 години

Очевидно последната точка за хора в болниците е грешка, пропуснали са 1 нула. Колкото до смъртността, тя следва с около 2 седмици заболяваемостта. Така че ще започне да спада чак след 2 седмици.

199

Анонимен

преди 2 години

Според графиката към статията и болните в болница са драстично паднали - от 8398 вчера на 839 днес ?

198

А де..

преди 2 години

А сега да видим този феномен как ще го сметне онзи онанист - математичето. В България мрем като пилци защото няма здравеопазване. Бойко се хвалеше, че ние ще изнасяме медици както Германия изнася коли. Сега обаче няма кой да ни лекува.. като го комбинираме и с болниците които не са пипнати от както са строени през соц-а. Това е резултата.. Някой влезе ли да се лекува в болница - отпиши го! В Европа влизаш полу жив и излизаш здрав, при нас влизаш здрав и излизаш полу жив..

197

Реалист

преди 2 години

За последните седем дни имам средно на ден 3731 нови случая. Пикът беше през седемте дни 23-29 октомври 2021 с 4783 нови случая средно на ден. От тогава има рязък спад. Пикът в броя ня починалите би трябвало да е е до днес, за седемте дни 6-12 ноември 2021. Нали се сещате, че няма пик само за един ден или за два дни.

196

*_*

преди 2 години

До АХА. Ох, значи сме жертвените агънца!?

195

АХА

преди 2 години

До Истината @@@ А другата истина е още по-жестока! @@@ Всички наши политици са послушни, не само защото им плащат Яко, а и ЗАЩОТО ИМ Е ОБЕЩАНО ДА БЪДАТ СРЕД СПАСЕНИТЕ ПРИ КАТАКЛИЗМИТЕ, КОИТО ИДВАТ 23/25 ГОДИНА! ВСЪЩНОСТ И ЗА ТОВА ИМ ТРЯБВАТ ПАРИТЕ, ЗА ДА МОГАТ ДА СИ ГО ПЛАТЯТ!

194

112

преди 2 години

АМИ ЛЕКУВАЙТЕ КАКТО ТРЯБВА! Не става само с протоколи, защо са учили тези лекар, а? За да лекуват по начин с нареждане??? .............................................. И ЛЕКАРИТЕ, ЗАЩО МЪЛЧИТЕ???

193

Истината

преди 2 години

Ваксините за ковид са с ясната цел да намалят населението на планетата.Това ще се случи чрез стерилитет и смърт, а оцелилите ще бъдат превърнати от човеци в роботи благодарение на нано частиците във ваксините.

192

Анонимен

преди 2 години

Знaчи трoйнo вaкcинирaния Кунчeв e в бoлницa, a Мaнгърa кoйтo гo изкaрa му нямa нищo, въпрeки чe рaбoти в кoвид oтдeлeниe. Тoлкoвa зa cпoрa ecтecтвeн имунитeт или вaкcинa

191

Анонимен

преди 2 години

При тази "болест", неинжектираните "заразяват" инжектираните-бронирани, докато я карат безсимптомно, с маска която ги е "предпазила" от "вируса", който е "открит" с нещо като тест за бременност, но се налага да се инжектират за трети път, защото първите две инжекции са ги "предпазили".

190

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите облекчават пенсионната система! Политиците са доволни!