18

Бай Иван

преди 6 месеца

Мая и сие комунисти,свалиха законно избрано правителство с метеж,изчегъртаха работещи служители,доказали се в работата си.България бе в челните редици в ЕС с най чалко задължения че и 8 милиарда спестени.Дойдоха метежниците,не само,че ни занулиха,но и започваме да задлъжняваме.Тая фльорца в това време си купи нов джип Мерцедес,спря го на магистралата да се похвали и започна интервюта с преминаващи че си чупела колата с тоя път.Има един лаф,че въшката,като се насмуче с кръв,се качвала на челото !

17

Анонимен

преди 6 месеца

МАЯ,какво е положението на МАЙКИТЕ от протеста? ЗАЩО не ПРОТЕСТИРАТ? ИНФЛАЦИЯТА ПРИ РАДЕВ Е ХУБАВА? ЖИВОТА ПРИ ББ БЕШЕ ПО- ЛОШ?КЪДЕ СА МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ ДА СЕ КАТЕРЯТ ПО КОРНИЗИ НА СГРАДИ? МАЯ, МАЙ И ЗА ТЕБ КЕ ПИТАМЕ КЪДЕ СИ?ПОД ЧЕРТАТА!ИЗПОЛЗВАНИТЕ НОСНИ КЪРПИЧКИ СЕ ИЗХВЪРЛЯТ!

16

Царя е гол

преди 6 месеца

Изчагъркахте хубавия ни живот и икономика в подем! И сега живота е поскъпва! ТЕЖКА КРИЗА! А кой я докара? Май и вие имате пръст!

15

Разпоретина Манолова

преди 6 месеца

Скъпе дрогаре Пенционере!Малку въ бутнааме по слъбътъ и затва минавам да ва светна,че сте си счупили главите и телото!Нема страшно,се ша извадите по некой крак да доходите до машинките на Мадуро и се ша ви са наместят интегралите и тоа ред да пущите по една за нас,па аз са натоварвам следващия път да ва бутним по както требе по слъбъта,че да не са налага да дигами пенции и да арчим пари за непутребни сухи съчки и 85%ви им, бециле!!Стигат ми ощи 4ри да си напълня офшорката.За другити ни знам?!

14

ПЕНКО

преди 6 месеца

БАБЧЕ , БАБЧЕ Я КАЖИ --- КАКВО РАБОТИЛА СИ ТИ !?!?!?!?!?

13

MaйMyнaтa

преди 6 месеца

Таа не энае кво е мотика, не е виждала и черпак най-вероятно

12

Анонимен

преди 6 месеца

Тия ***, нали те ни набутаха в кризата. Няма ли да ги сурвакат някъде най-накрая?

11

Анонимен

преди 6 месеца

Малко неизлъгани останаха в България, вече разликата между нас е, че някои сме излъгани по един път но има и доста излъгани по 5-6 пъти.

10

Нео

преди 6 месеца

Популизми лишени от съдържание! Политици, лишени от чест! Това е България!

9

Асан

преди 6 месеца

Да са връща омбудсманка тая селянка мястото и се пази :)))

8

Майора

преди 6 месеца

Майче , Майче като скачаше с другите по площадите ти беше добре ! Но не беше добре за обикновените хора, които търпят последствята от вдигнатия юмрук и хеърлянето на вйца и домати по символите на властта! Но какво ви интересуват хората, вас ви интересува да влезнете в парламента и да си получавате парите , а другите вълци ги яли!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Въййй Майче ,а ти как ги разбра тези работи ,че животът бил поскъпнал и сме били в криза ,усети ли кризата или сега така е модерно да се говори ?

6

баба мара

преди 6 месеца

не се ли убедихте че не ставате какво трябва да се случи за да се откажете да сезанимавате с политика

5

На прощаване

преди 6 месеца

Тръгнала е да се сбогува с хората. Живот и здраве, до след 4 години, червената кукумявка ще напомни за себе си.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Мая общата, поеми си вината! Скачаше на площада, хвърляхте яйца и домати, павета и горяща слама...Подкрепяш един злобен кариерист, който въвежда военна диктатура чрез такива продажни като теб!

3

Анонимен

преди 6 месеца

6.2% инфлация в САЩ. За нас, ще е 12.4% ...

2

Така

преди 6 месеца

така Майче, неделя наближава живот и здраве! Точно теб и адвокатчето ще изберем!

1

Анонимен

преди 6 месеца

Предлагам след изборите като не влезе в НС да назначим Мая за почетен омбутсман.