38

кофти

преди 6 месеца

След изборите Мая ще остане безработна и ще трябва да се регистрира на борсата. През зимата, нова на околовръстното не и завиждам.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Маьо, проклета да е тази, която е родила такава алчна, лъжлива, крадлива и без морална твар като тебе! Нямаш ли страх от Бога? Дори да не вярваш, знай, че жестоко ще плащаш за ада, който докара в България и българите.

36

Сиси

преди 6 месеца

Нагла твар, нали ти, Бойкикев, хаджиГруйчо, Фигурантов, отровните, твоите уж майки, платените протестъри създадохте, с парите на Черепа и Прокопи, политическа криза, а некадърните временни измамници на Фигуранта направиха икономическа и здравна криза, при която 200-300 българи умират ежедневно. Ама, нагла твар като тебе не се вълнува как се справят българите с икономическата и здравната кризи. Не, тебе, Фигуранта и & искате пари и власт. За пари и власт сте готови по трупове да ходите, и ходите.

35

П.К. инк.

преди 6 месеца

Потрошената латерна отново мърси всичко наоколо... Но, всички написани коментари"излъскват" до смолено-черно нейните, до втръсване омразни лакардии.

34

дедо

преди 6 месеца

Абе Майче, абе чедо, я те чекам на околовръсното, а ти отдека мина? Стига мерки и теглилки. Само да те гепна д . . . то, щи цепна!

33

Алоо

преди 6 месеца

Ние и майките на деца с увреждания няма да гласуват за теб,една година не ни спомена и по време на предизборната си кампания.до тук бяхме, гладна си за власт мила.и всички кандидати сте един дол дренки.

32

Уууу

преди 6 месеца

А кой докара тежката криза, кра1во?А кой мятка юмруци те и след това се скри и остави вас да грачите по площадите?

31

4epa

преди 6 месеца

КОСТИНБРОДСКАТА ПА- 4А-ВР-А !!!!!!!!!!!!

30

Щерю

преди 6 месеца

А пък Луната обикаля около Земята...

29

Анонимен

преди 6 месеца

Готова е да обещае всичко, само да прескочи 4 те процента. Това същество е толкова лакомо за власт, та зъбите му се клатят. И точно за това няма да прескочи 4 -те процента.

28

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 24 - въобще не и дреме. Гледа старците в очите и ги лъже най безсрамно. Тая е най долната от всички, но пък - най злобната.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Костов е виновен!

26

Анонимен

преди 6 месеца

Алооо партийната кохорта на Диктатора!Защо съсипахте България?

25

БаБоеБ

преди 6 месеца

Да тЪ изплющЯ барем!

24

Анонимен

преди 6 месеца

Брей браво, Манолова. Само дето нямаш акъл де се сетиш, че тчно протестърските партии сложиха хунтата на Радев на владт. Вие го сложихте сега ревете.

23

Сосидж

преди 6 месеца

Много умно заключение- нямаше да се сета, че по време на криза, животът поскъпва! Вива ла Мая.

22

Ами

преди 6 месеца

Кран то такава, обясни на хората защо докарахте такава тежка криза !!!

21

Анонимен

преди 6 месеца

Като има криза КОЙ НАПРАВИ ТАЗИ КРИЗА! ПОНЕЖЕ МАЯ НЯМА ПАМЕТ ЗА СЪБИТИЯТА ХАЙДЕ ДА СЕ СКРИЕТЕВ КОИТО Е УЧАСТВАЛА ДА КАЖА: КОЙ предложи ПЕЕВСКИ ЗА ШЕВ НА ДАНС, самата ти го призна .КОЙ ДОКАРА РУМЕН РАДЕВ НА ВЛАСТ вече 6 месеца И С НЕГОВИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ НИ СТОВАРИ ЗДРАВНА И ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА, А НЯКОИ ФИНАНСИСТИ ОЧАКВАТ ФАЛИТ НА ББР?КОЙ? Безочие? НОВА В ПОЛИТИКАТА И ДАЖЕ ПОЧТЕНА! МАЙМУНИ ИМА,МАЙМУНАРНИКА Е ЗАТВОРЕН

20

ау

преди 6 месеца

Толкова отвратително същество рядко се среща .

19

цирк

преди 6 месеца

мая общата обикаля селата и пред десетина човека обяснява че тя била новото и доброто :) дали вече е наясно че НС ше го гледа само от вън ?