35

кофти

преди 2 години

След изборите Мая ще остане безработна и ще трябва да се регистрира на борсата. През зимата, нова на околовръстното не и завиждам.

34

Анонимен

преди 2 години

Маьо, проклета да е тази, която е родила такава алчна, лъжлива, крадлива и без морална твар като тебе! Нямаш ли страх от Бога? Дори да не вярваш, знай, че жестоко ще плащаш за ада, който докара в България и българите.

33

Сиси

преди 2 години

Нагла твар, нали ти, Бойкикев, хаджиГруйчо, Фигурантов, отровните, твоите уж майки, платените протестъри създадохте, с парите на Черепа и Прокопи, политическа криза, а некадърните временни измамници на Фигуранта направиха икономическа и здравна криза, при която 200-300 българи умират ежедневно. Ама, нагла твар като тебе не се вълнува как се справят българите с икономическата и здравната кризи. Не, тебе, Фигуранта и & искате пари и власт. За пари и власт сте готови по трупове да ходите, и ходите.

32

П.К. инк.

преди 2 години

Потрошената латерна отново мърси всичко наоколо... Но, всички написани коментари"излъскват" до смолено-черно нейните, до втръсване омразни лакардии.

31

дедо

преди 2 години

Абе Майче, абе чедо, я те чекам на околовръсното, а ти отдека мина? Стига мерки и теглилки. Само да те гепна д . . . то, щи цепна!

30

Алоо

преди 2 години

Ние и майките на деца с увреждания няма да гласуват за теб,една година не ни спомена и по време на предизборната си кампания.до тук бяхме, гладна си за власт мила.и всички кандидати сте един дол дренки.

29

Уууу

преди 2 години

А кой докара тежката криза, кра1во?А кой мятка юмруци те и след това се скри и остави вас да грачите по площадите?

28

4epa

преди 2 години

КОСТИНБРОДСКАТА ПА- 4А-ВР-А !!!!!!!!!!!!

27

Щерю

преди 2 години

А пък Луната обикаля около Земята...

26

Анонимен

преди 2 години

Готова е да обещае всичко, само да прескочи 4 те процента. Това същество е толкова лакомо за власт, та зъбите му се клатят. И точно за това няма да прескочи 4 -те процента.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24 - въобще не и дреме. Гледа старците в очите и ги лъже най безсрамно. Тая е най долната от всички, но пък - най злобната.

24

Анонимен

преди 2 години

Костов е виновен!

23

Анонимен

преди 2 години

Алооо партийната кохорта на Диктатора!Защо съсипахте България?

22

БаБоеБ

преди 2 години

Да тЪ изплющЯ барем!

21

Анонимен

преди 2 години

Брей браво, Манолова. Само дето нямаш акъл де се сетиш, че тчно протестърските партии сложиха хунтата на Радев на владт. Вие го сложихте сега ревете.

20

Ами

преди 2 години

Кран то такава, обясни на хората защо докарахте такава тежка криза !!!

19

ау

преди 2 години

Толкова отвратително същество рядко се среща .

18

цирк

преди 2 години

мая общата обикаля селата и пред десетина човека обяснява че тя била новото и доброто :) дали вече е наясно че НС ше го гледа само от вън ?

17

Бай Иван

преди 2 години

Мая и сие комунисти,свалиха законно избрано правителство с метеж,изчегъртаха работещи служители,доказали се в работата си.България бе в челните редици в ЕС с най чалко задължения че и 8 милиарда спестени.Дойдоха метежниците,не само,че ни занулиха,но и започваме да задлъжняваме.Тая фльорца в това време си купи нов джип Мерцедес,спря го на магистралата да се похвали и започна интервюта с преминаващи че си чупела колата с тоя път.Има един лаф,че въшката,като се насмуче с кръв,се качвала на челото !

16

Царя е гол

преди 2 години

Изчагъркахте хубавия ни живот и икономика в подем! И сега живота е поскъпва! ТЕЖКА КРИЗА! А кой я докара? Май и вие имате пръст!