56

до 56

преди 2 години

Да представям си го, просто си пусни едно клипче от улиците на Амстердам. С костюм за 2000 евро, на едно старо колело с щайга отпред и отзад. На всяка щайга по едно дете и до него жена му пак на колело с още една щайга. А зимата припадат с колелата по улицата и минават с бус да ги събират лекари

55

Анонимен

преди 2 години

до Анонимен - при комунизма частната собсвеност беше гарантирана и целта на системата беше постоянно подобряване на материалното положение на населението. И го постигнаха - от нулата със собсвени сили почти настигнаха запада за 30 години това което на запад градиха 300 години с ужасни престъпления и кражби на ресурсите на колониите. Това което става сега при комунизма не можеше да стане.

54

Анонимен

преди 2 години

Производстото на запад се срива. И те го разбират. Тренират си материала отдавна да кара колелета и тротинетки - представяте ли си, 55 годишен мъж със семейство, деца и внуци и ходи на работа с костюм, вратовръзка, чиновническата чанта и на ... тротинетка. Смехория, подигравка! Не - реалност на запад. И дори така ги обработват, че те се радват да карат тротинетки. По старото поколение - представете си вашия баща да ходи на работе с тротинетка - как ще гледате на него?

53

Анонимен

преди 2 години

Единствения начин това да се случи е да се въведе тотален комунизъм и ББД (безусловен базов доход). Ако се подобри обществения транспорт да е безплатен и всеки месец дават по 2000 лв за всеки над 18г. тогава все ще намерим начин да живеем без коли.

52

Анонимен

преди 2 години

Специално в градска среда колите трябва наистина да се забранят и транспорта да бъде изцяло публичен, вижте какво се случва в големи мегаполиси като Лондон, там е невъзможно да се ползва кола - няма къде да се паркира, придвижването само на няколко километра отнема часове.

51

Щирлиц

преди 2 години

Всички да се качим на ролкови кънки!И по-бързо,че глобалното затопляне е на една ръка разстояние,мъжете знаят защо!Сега в София,скоро и в други градове.

50

Додо

преди 2 години

Това не са никакви "активисти", а климатични терористи, използващи неолиберасткия конструкт "Глобално Затопляне" като оръжие във войната срещу европейската раса и християнската цивилизация.

49

Анонимен

преди 2 години

Познайте кой им плаща на тия "активисти". Ами режисьорите на ковид цирка. Мерките срещу "климатичните промени" са второ действие на същия цирк.

48

Чичо Пешо

преди 2 години

До Помнещ - Аз пък се питам : Как си карал 300 км. с изтекла книжка и лична карта , и как ще се върнеш , защото те няма да ти ги направят до 12ч. нали ?! От кое село си ти бе ?!

47

Идеално

преди 2 години

А дали някои се замисля в нашата родна действителност как ще се случи това?. Всички искаме да ни е удобно, близо до нас има всичко, представете си го доставено с колело, или електричка.Колко ще струва тогава? Искате да получите услуга, оглед, монтаж на нещо... Хората зад тези услуги искат да получават добри заплати, а тези, които ги плащат имат разходи, а и трябва да се гони производителност. Пример 70км в София на ден с колело!!! Половината персонал няма да е на работа след месец.

46

Анонимен

преди 2 години

Тези активисти да си забият кучето отзад и да ходят на пръсти като балерини.Умопомрачени тъпоъгълници.

45

Анонимен

преди 2 години

На запад вече е почти невъзможно да си купиш нов автомобил. Доставка - 2023, и няма гаранция, ако изобщо успеят да го произведат. А някои атомобилни производители вече започнаха да затварят подразделения и заводи.

44

Чичо Пешо

преди 2 години

Хубаво , ще махнем колите ( аз зор нямам ) , но ми е много интересно - Вие от форум на форум с кервани ли ще ходите , или ще живеете в каруците като по каубойските филми ?!

43

Анонимен

преди 2 години

Преди беше много просто, капитализма работеше безотказно - печаташ много пари, с една нищожна част от тях купуваш суровини - газ, нефт, метал, материали, с другата огромна част даваш заем на бизнеса и те произвеждат - така тези пари от въздуха се превръщат в реален продукт. Сега вече не е така - печаташ много пари, с почти всички купува газ, нефт и суривини, и с малкото което остане се опитваш да оцелееш. Става дума на запад, Русия и Китай го нямат този проблем.

42

Анонимен

преди 2 години

Най после разумно предложение!Хем природата пазим,хем вървенето е здраве!Алоооо щадете природата!По скромно живейте!

41

не е нужно

преди 2 години

Няма нужда активистите да зоват, и няма нужда на запад да се отказват. Като спре автомобилната индустрия тогава така и така няма да могат да ползват автомобили, а вече започнаха да затварят автомобилни заводи. С печатане на пари вече не се прави производство, както каза Путин на форума Валдай, това вече не работи.

40

Анонимен

преди 2 години

До 37 Тия Немци техническа нация братче,ама знаят ли с какви ресурси разполага Русия?-:)) Оооо знаят знаят-:) Те за това 1941 тръгнаха да я превземат!-:)))

39

Байдън потвърди

преди 2 години

До хаха Еми не пишат техните *** дали е имало и жълто оцветяване по гащите.А нашите *** въобще не коментираха световната новина!

38

Помнещ

преди 2 години

Днес сутринта примерно,си палнах фолксвагена в 5 часа и в 8 часа си бях в родния град.Изтече ми книжка и лична карта.В 11 00 бях приключил с подаване на документите за подмяната им? Питам се,с колелото ако бях тръгнал, в 5 часа,от 300 км,до 11 часа колко щях да измина?-:((

37

няма страшно

преди 2 години

До Анонимен - Магнезий в аптеките колкото искаш !!