96

1-н

преди 2 години

Аз зова да се откажем от активистите...

95

бай Тъпчо

преди 2 години

Във всяка къща - конче и каручка! По- добре, да се откажем от активистите бе...

94

Анонимен

преди 2 години

Най-големият проблем при замърсяването на планетата са пласмасите- найлонови торбички , чашки сламки и т.н. Трябва първо тях да забраним, за да покаже човечеството, че има някакъв разум по отношение опазване на околната среда.

93

Анонимен

преди 2 години

И как аджеба ще отида на работа, след като живея в малко населено място а работя в града който е на 15 минути с кола? Имам апартамент в града, но там просто не ми се живее, на село ми е по-добре. Къщата голяма, с 3 спални е, двора 3 декара, беседка имам и оранжерия в която си сея доматки и краставички, картофите също си произвеждам, лук, пипер... та дори и чубрица. Нали искахте по селата да идат хората, че западнали били. И наистина ми е по добре. Птички пеят, слънце грее... тишина и спокойствие

92

Хаха

преди 2 години

Хората които нямат автомобили в наши дни се маргинализират сами. Докато си сам ти е ок, в момента в който създадеш семейство изпадаш. Няма как в сняг и дъжд да си караш децата на училище и други места с велодипеда. Да не говорим ако решиш да се поразходиш извън София. Болшинството екопътеки са достъпни за хора с коли. Варианта да влачиш деца в автобус до морето или с влак до морето е безумен. Семейството ти страда заради простотията ти.

91

Анонимен

преди 2 години

бай ТИ *** , АКО ИМА КАК И до тоалетната ще хОДИ с коЛата си. ТоЛкова са закЪРНЕЛИ , ЧЕ АКО тРяБва дА ХодЯт КилОМЕТър -ДВА пеша ще грохнаТ

90

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Съгласен 100%.Автомобилите са инвалидни колички за безумци комплексари.

89

MIKE

преди 2 години

Човечеството ще се погуби от Простотия, не от замърсяващите фосилни горива, затопляне на климата или от ядрена война- единствено и само от ПРОСТОТИЯ.

88

икономист

преди 2 години

Някой знае ли колко още залежи на литий остават в световен мащаб и за колко време ще се изчерпят, ако заменим всички двигатели с вътрешно горене? При сегашното производство на автомобили, мисля че става въпрос за няколко десетилетия. А после? Ще го рециклираме... Добре, но нека специалистите по металознание да кажат до колко рециклирания литият запазва свойствата си? Май ако продължаваме да я караме по старому, скоро наистина ще трябва да се откажем от автомобилите. Петролът също се изчерпва..

87

G69

преди 2 години

След 12 часова смяна не вяршам на някой да му се въртят ***.

86

Ей копилетааааа

преди 2 години

Да вие копилета от БПЦ ...кво пак сте направили да не вали?

85

веган-педал

преди 2 години

веднага след месото отказвам и колите!

84

Анонимен

преди 2 години

Първо екоталибаните ще забранят автомобилите, после ще спрат и тока, накрая ще ви забранят и да ядете, защото отделяте много СО2.

83

@@@

преди 2 години

А защо просто не се откажем от активистите? Отърваме се от тях и коооолко много замърсяване ще спестим, ехееей

82

Анонимен

преди 2 години

Тия "активисти" що не са в мините или на поточната линия...с памперси.Мнооого вожд, малко индианец.

81

Анонимен

преди 2 години

Еко фанатиците няма да се спрат докато не ни върнат в средновековието. Напъните на зелените комунисти много напомят на културната революция на Мао, така че се пригответе за много тежки време изпънени с мизерия и безумни античовешки култове.

80

Анонимен

преди 2 години

точно тези сега цеуват американските *** и се надяват, че САЩ ще ги спаси от глад и студ, но САЩ точно това ги очаква - глад и студ, какво остава да спасяват почитателите на батка Махно.

79

Анонимен

преди 2 години

Активисти на клизмата искат да се забрани аналния секс защото пречи на хубавата клизма

78

до 80

преди 2 години

По--скоро тези който го опаткаха студуват и маат каналин ! Каналина е много пивък ,като знаеш ,че си победил Махно ,винаги съм си мислил за какво е трябвало да се бъхтат като накрая са все на каналин.

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 - правилно си забелязъл, че има различни гледни точки, има и такава гледна точка, че за някои е нормално мъже да извършват по между си полови сношения и после да ходят с тротинетки на работа.