136

Екокретен

преди 2 години

Наблюдаваме галопиращ обществен ***. Същества с очевадно психопатни съзнания са овлядели трибуните и бълват невъобразими глупости. Очевидно тъмни сили , античовеци , им дърпат конците... Тази работа няма да свърши добре.

135

Анонимен

преди 2 години

Значи затваряме въглищни,атомни и т.н. централи и ще караме коли на ток,който ще се добива,когато духа вятър и грее слънце.А дали ще стига тоя ток за електромобилите по света,за домакинствата,производствата и т.н.

134

Анонимен

преди 2 години

Т.нар. "протестиращи" са импотентни градски хипстъри, живеещи в уредени общества. За тях най-голямото пътуване е да отидат до съседния град, където да пият соева напитка с бадем, докато коментират как "истинския комунизъм никога не е прилаган на практика". Това са хора пластмасови, глупави, изкуствени и елементарни, коне с капаци. Който е живял на запад знае за какво говоря. Да заповядат тук тези личности, където обществения транспорт (когато го има) е бавен, мръсен, неудобен и разпадащ се.

133

Анонимен

преди 2 години

Е как ще се откажем от колите, вчера ми се повреди хладилника и го карах на ремонт, ако я нямах, кой щеше да ми го закара? Някой екоактивист с колело ли?

132

Анонимен

преди 2 години

Тия същите, 'екологичните' европейци. Четох едно скорошно изследване там. За да намалели личнит си отпечатъци върху природата, били съгласни 1-2 седмично да не ядат месо..но не можели да се откажат от удоволствието всяка седмица да летят със самолет..и ако това не е двуличие, здраве му кажи

131

Анонимен

преди 2 години

Живял съм в Глазгоу няколко години, там дори имат малко надземно метро и безплатен интернет в автобусите. Хайде да дойдат активистите в сусурлево, където няма аптека, хоремаг и единственият транспорт е раздрънкана лада? Да не говорим, че в Глазгоу избират между 6 Ел.компании, газифицирани са и избират лукса да говорят за екология. А ние сме в 19 век, още се виждат каруци по пътя у нас. Безмислена статия за нашите условия. Да си гледат гмо-тата там и да не приказват на другите.

130

Away

преди 2 години

Я да отидат в щатите и да го кажат това. Ще ги бият с камъни много здраво. Чат пат някоя тесла, и зиро емишън модел за парлама. Всичко друго са 6 и 8 цилиндъра тракове, джипове и пикапи.

129

Анонимен

преди 2 години

лесна работа за днес се отказах

128

Мдю

преди 2 години

Има два варианта, или да се откажем от живота или да се откажем от политиците.

127

Анонимен

преди 2 години

Двигателите с вътрешно горене ще се използват колкото и да не им се иска на разни скапани зелени организации докато не се създаде машина за телепортация. Тогава чак няма да има нужда от транспорт

126

Анонимен

преди 2 години

до 117Абе знам ги аз тия като теб дето работят от вкъщи...първо производителността на труда спада рязко..второ има хора които работят в фабрики и на място...да не са офис плъхове като теб...работел от вкъщи..на такива като теб шефа трябва да му виси на главата за да работят

125

Анонимен

преди 2 години

Напишете в google how to become activist и ще видите кой ги спонсорира тия търтеи...ако не знаете activist вече е професия...

124

От...

преди 2 години

...ДВГ няма да се откажа НИКОГА! Дори и ако ме изнудва да си я държа на двора, като музеен експонат! А електрокар няма да си купя докато направят батериите поне 100 пъти по-издръжливи и най-вече природощадящи при производството си.

123

Марсел Попов

преди 2 години

Трябва да остане само ЖП транспорта и Ел. автомобилите, всичко което бълва газове трябва да се нареже на скрап!

122

Striker

преди 2 години

За градовете съм напълно съгласен, че кола в 90% от случаите не ти е необходима. Иначе за извънградско няма как. Дали ще е на бензин или на ток, няма значение. И без това вече съм набелязал една Тесла 3-ка втора ръка.

121

Многодетен

преди 2 години

Най - големия замърсител са учениците! Това е, в момента в, който са ваканция и задръстванията рязко намаляват. Всички тези дето карат колела и тротинетки те не смятат, че хората имат деца и трябва да превозват и тях и то не само лятото като е хубаво времето.

120

Marin

преди 2 години

Ще прилича е на Пхенян Северна Корея.Там на главния булевард децата ритат топка.

119

Св.опашка

преди 2 години

А като пръдна не замърсявам ли въздуха. Давай хората да не ядат за да не ***. Мама ви извратена и ненормална. Една дебела сопа и всички тези и подобните им на нивите и в заводите и да видиш как всичко ще си дойде на мястото.

118

Зоро

преди 2 години

Не става въпрос да се премахнат въобще ав автомобилите, а да се оставят само за междуградски транспорт. Ползването на лични автомобили вътре в града трябва или да се забрани или да стане толкова скъпо, че да не си и помислиш да го ползваш. За вътрешен транспорт да се ползват велосипеди и тротинетки. Едиствения проблем с тях е, че *** ги крадяха, но вече има решения. За болните да има таксита.Градовете са изключително задръстени от паркирали от двете страни на улицата и други мушещи се там.

117

Анонимен

преди 2 години

A те ще се запишат ли доброволци, да бутат рикши?