18

Иван

преди 2 години

Тая Територия няма да се оправи близките 2 поколения ! Всички са се овързали като черва ! Тежки години го чакат клетия народец...

17

Мартин

преди 2 години

До Анонимен16: При "Демократична България" винаги сметките се правят от главните счетоводители на олигарха Иво Прокопиев! Маджо само помага на Христо Иванов от време на време...

16

Анонимен

преди 2 години

Алоооо Шиши кой ти ги пресметна?Прокопи,Маджо или Командира!

15

Анонимен

преди 2 години

При определена стойност 2.48млрд. лева излиза че магистралата явно е трябвало да струва 480млн лева. Възможно е ако ще я правят трилентова с черен път. Аман от популисти. По сметки на Бойкокев се крадяли по 10млрд на година значи сега трябва да има 5милиарда не окрадени ама къде са Мирчев разследвайте ги и тях. Никой сериозен и мислещ човек няма да ви се върже.

14

Жоро

преди 2 години

Тези сега се "разработиха" така ли? Кво спаха досега или малко се изплашиха, че процентчето им пада сремглаво :)

13

куку

преди 2 години

Този само цената на свинското знае колко струва .(мазния пират)

12

Анонимен

преди 2 години

Е че той Борисов точно толкова беше заделил за строежа й. Значи според този Мирчев стойността й е 0. Ами може - всички сини комунисти от ДБ да хващат кирки и лопати и на ленински съботник на магистралата.

11

Майора

преди 2 години

Мирчев , Нирчев дърт комунист и ти ще ми говориш за морал , както и Маджото и ген, Гном , които забравяте че сте бивши комунисти и начело с гуруто си Костов завлякохте България и вместо 30 влязоха в хазната 3 млд лв от приватизацията! Да не горим за Радан който гласува за Истанбулската конвенция заедно с БСП и срещу приемането на страната в Шенген! КаТа вие въобще не мислите за България , а за партията си и дано не влезете в парламента!

10

българина

преди 2 години

влязохме янури 2007 и БМБ взе властта юли 2009,до април 2021 с малки прекъсвания. натресе нинго Сащ и Ханс Зайдел а българите си го искат и до сега. Невлязохме най бедни но вече сме и най ИЗОСТАНАЛИ ВЪВ ВСЯКА ОБЛАСТ! БМБ беше проклятие за да поумнее българина. обаче май не е поумнял, за това ще има още от същото. Бог ще ни мачка докато не ни дойде акъла, ако ще и да пук нем всички

9

Анонимен

преди 2 години

Първо ти как го сметна това ?????? Ако си заложиш дебелия *** че ще я построиш по - евтино , ще ти повярвам. Не стане ли обаче шат на патказа дирника. Втори идват на власт червените хмери и освен фалити друго няма и да има , камо ли магистрали.

8

Мирчев, Мирчев

преди 2 години

Да беше преброил фурмите, щях да ти повярвам

7

Възмутен

преди 2 години

Ами че Търновски окръг стана по синганайски даже от сливенски и ямболски взети заедно!Селата и малките градове са изцяло синганизирани и вече е невъзможно да се живее сред таз пасмина и развъдник на сиганайци!

6

Анонимен

преди 2 години

Ей го Гошо на снимката, чака Коледа

5

фх

преди 2 години

Прасето Мирчев да каже нещо по въпроса за поредните машини открити снощи?!

4

Асан

преди 2 години

Абе тоя що ми мяза на мутра от СИК :)))

3

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, сега чврвените скакалци ще приберат парите и няма да се строи такава скъпа магистрала.

2

Анонимен

преди 2 години

Новият Шиши кога стана компетентен и по пътно строителство? Пък и одит направи.Брех че гениален човек!

1

Анонимен

преди 2 години

Що чак сега решиха да правят "открития". Цяло лято имаха, а точно преди изборите се разприказваха