50

П.К. инк.

преди 2 години

От една страна се твърди, че "няма нито една нова машина"??? От друга, намират на няколко места куп нови машини??? Били за "резервни части". Все едно да си купиш втора пералня, или втора кола за резервни части??? От трета страна щели да правят "проверки за всички тия галимации??? И всичко това два дни преди изборите???. Аборигените вероятно вече са се ограмотили, за да се сравняваме повече ние, простосмъртните българи, с тях???

49

Анонимен

преди 2 години

Шиела са измамници, които промениха казаното. Били за Албания, били за резервни машини, били за резервни части.

48

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Хептен се погелпиха. Най-напред се кълняха, че машините са предназначение за Албания и Грузия, но като им казаха, че в двете държави НЯМА предстоящи наскоро избори се разпърдяха, че били за резервни части. СЕГА пък се оказа, че нямало нови машини, а новопристигналите (новозакупените) такива били от старите и никой нищо ново не е купвал. Направиха ви на маймуни в БеГето.

47

Забележка

преди 2 години

Да лъжеш като този Веселин, демонстрирайки нагло, че не държи да му вярват, може да си позволи само човек, който не изпитва никакъв респект нито към клиентите си в лицето на ЦИК, нито към официалната власт в България. Човек, който твърдо вярва, че няма кой да го накаже. Така говореше до неотдавна един бивш министър на вътрешните работи, знаков за управлението на ГЕРБ, който дори не си вземаше отпуск преди да тръгне по предизборни "дела".

46

dvb

преди 2 години

С тези машини наистина има нещо гнило, опитвам се да не съм класически *** и да търся конспирации и съмнения във всичко ама странните обяснения в които и фирмата вносител се оплете също буди съмнения. Първо били за износ или някакви демонстрационни цели, после за ремонт и части, което пак само по себе си е абсурдно да имаш стотици нови машини за части. И дори да речем че е така какво възнамеряват да правят ако някоя се развали? Някой техник веднага ще тръгне да ги разглобява в деня на вота??

45

???????

преди 2 години

Няма да питам "кога ще станем Европейци .." ,защото това явно няма как да се случи , но по-важният въпрос е: КОГА ще се случи нещо по НОРМАЛЕН начин в тази държава , ако изобщо е възможно разбира се ????????

44

Анонимен

преди 2 години

427машини = 427 000 гласа за "ПОЧТЕНИТЕ" и за диктатора

43

ИСТИНСКИ Европеец

преди 2 години

Какво означава машини за "ремонт" - Ще ги развинтите с отверките по време на изборите ли бе СМЕШНИЦИ ???

42

Българин

преди 2 години

"Нямало .." , "НЕ знаели..." , " НЕ чули... " - ЗНАЕМ , че "клошари " палят паметниците на културата , знаем че " клошари " строят магистралите , както и че изнасят милиарди с чували , и сега изниква върпоса ; КОЙ "клошар" внесе тези машини и ги сложи по складовете за да опрочи изборите - хванахте ли го ?!

41

Закона предвижда

преди 2 години

ако машина се повреди в избирателната секция да се премине на хартиени бюлетини, тея сега какви подмени на машини, какви подмени на части и ремонти си измислиха в изборните секции?!

40

Българин

преди 2 години

Цялата държава е просмукана от мошенници , крадци и лъжци - Не случайно хан Крум е секъл ръце навремето - явно такава ни е семката?!

39

Анонимен

преди 2 години

Машините ще гласуват правилно. За какво сме им ние избирателите, изобщо?

38

Анонимен

преди 2 години

Тия от Сиела по заповед на Тиквата се чудят какви зулуми да правят .

37

скрито

преди 2 години

Няма нови машинки има нови карти и флашки.

36

Анонимен

преди 2 години

Впрочем, сервизната дейност също трябва да бъде под пълен контрол. Важи за всяка стока доставена по обществена поръчка.

35

Анонимен

преди 2 години

На ви сега машини, на ви честни и прозрачни избори! Вакли агънца, всеки мошеник може да ви литка, като не мислите и не се информирате! Време е ЦИК да оповести порочността на изборите и да ги изненада с бюлетинен вот в неделя! Ако им стиска, де! Че то май вече няма такива, на които да им стиска!

34

Анонимен

преди 2 години

Хайде не ни правяте на по-прости отколкото сме! Като има повредени машини и други налични на склад се сменя цялата машина.... Никой няма да извади част от работеща машина и да я сложи на повредена такава. Който, казва че е дал пари за цяла машина, която да ползва само за части трябва да бъде съден, че е платил едни народни пари за сглабяне на машини, които после ще разглабя вместо да си ги поръча на части. Пак ни готвят в собствен сос.

33

Анонимен

преди 2 години

"Вервайте ми", беше казал някой. "Здравейте циркаджии", беше казал друг. Внимателно, че ще изкарате 101% избирателна активност.

32

Въпрос

преди 2 години

Къде са медиите които бяха толкова активни по време на протестите? И дори си съчиняваха новините.

31

Алеко

преди 2 години

Рашков прави избори! Смях и СРАМ!