25

Скоро и ДЕЦАТА

преди 2 години

Тъпите деца от градините и училищата ЩЕ ДОЙДЕ И ТЕХНИЯТ РЕД !!!

24

ТОВА Е ИСТИНАТА

преди 2 години

този докптор не каза нищо за интубирането на възрастните и 70 % смъртност след това ! Лекари - смешници - народа си зъгива бавно и славно ....

23

Анонимен

преди 2 години

До Чудя сеСтатиите на dnes.bg винаги са загадка.

22

АНОНИМЕН 007

преди 2 години

АЛООООО, ВАКСЪРИТЕ-СЕЛЯН$ДУРИ СА НАЙ-НЕДИСЦИПЛИНИРАНИТЕ И РАЗНАСЯЩИ

21

Анонимен

преди 2 години

Слагайте на градския транспорт зелен сертификат и ще видите как форумните црв.ули - антиваксъри ще се ваксинират.

20

До22

преди 2 години

Ти не се обяснявай,ами се готви за 3,5,7,-101 доза и бъди "щастлив"че ще си вечно жУв!

19

Анонимен

преди 2 години

на антиваксърите като им говориш с цифри и точни данни започват с ехиднечене че вируса бил за медиците не за математиците, само че математиците не дават акъл как фа се лекува а в какви мащаби се разпространява.

18

Анонимен

преди 2 години

тук някой пита за бройката преболедували дали се заразяват и умират, тоест че не се заразявали и не умирали. Ок така да е, но тогава излиза че като махнем 2 милиона преболедували и милион и 800х ваксинирани остават 2 милиона без еаксина и 700 х деца. При това положение излиза нещата са имаме 2 милона невакс и непреболедували и 1,8 милиона с ваксини. От които в болницата влизат както следва 85% не вакс и 15% вакс. и 92% умрели без вакс и 8% с ваксина. Хич не звучи добре . Дано ме разбрахте.

17

Анонимен

преди 2 години

Крайно време да си признаем че нашето здравеопазване е пълен КРАШ,нито проценти ваксинирани,нито брой преболедували може да опровергае Реалността,крайно време е тия да спрат да се упражняват на тема-колко много болен и какъв антиваксър е Българина,просто тая пандемия показа че почти всички сте едни нагли мерзавци чиято основна цел беше и Е да усвоявате мангизи!

16

Анонимен

преди 2 години

Ефективността на тези т. нар "ваксини" е толкова малка, че скоро ще карат лапнишараните да се боцкат по 2 пъти месечно.

15

ВАКСА

преди 2 години

КРОМИДА СЕ ОРИЕНТИРА КЪМ ПО ВЪЗРАСТНИТЕ ЗАЩОТО ТЯХ НАДУПЧИХА НАЙ НАПРЕД, А СЕГА И ТИЯ КОИТО ОЦЕЛЯХА---ГИ КАНЯТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С 3 ДОЗА !!! ГОЛЯМ ЗОР--ДА ГИ УМОРЯТ, НАЛИ ЩЕ СПЕСТЯТ ОТ ПЕНСИИ, А И ТЕЖКО БОЛНИТЕ СЪЩО--ПАК ЩЕ СПЕСТЯТ ОТ СКЪПО СТРУВАЩИ ЛЕКАРСТВА КОИТО СЕ ПЛАЩАТ ОТ ЗДРАВНА КАСА-КОЯТО Е ОКРАДЕНА !!!

14

Анонимен

преди 2 години

Доктора да не се прави на интересен ами да вземе да коментира,как в една Австрия при 11400 нови НЕВАКСИНИРСНИ случая, жертвите са 23,и как във България при 3800 нови НЕВАКСИРАНИ случая,жертвите са 200???

13

Анонимен

преди 2 години

Те го питат как се променя профилът на пациентите да каже нещо там, че са все по-млади, за да върви плашенето, пък той не съобразил човека и им казва, че все са си пенсионери... Жалко. Изпуснал е хонорарчето.

12

до 2

преди 2 години

стига се упражнявайте с тая Австрия, имат същите показателим заболели като в Бг

11

Анонимен

преди 2 години

Еми, като при грипа. И там противогрипните ваксини с тях или без тях същата работа. Макар че доцент Мангъров се ваксинира против грип.

10

Стършел

преди 2 години

До Въпрос с повишена трПрост народ слаба държава!

9

Въпрос с повишена тр

преди 2 години

На първо място по хоспитализации в интензивните и по смъртност според броя население, в целия свят, за последните 4 седмици е България. На второ -Румъния. Познай защо?

8

Анонимен

преди 2 години

В UAE % на ваксинация гони 99 % с една доза. Според вас колко % са ваксинираните в болница. Естествено, че ще са голям % като няма други. Ама антиваксъра е антимозъчко, плещи глупости на килограм.

7

Анонимен

преди 2 години

До До4То пък ти знаеш. От медицинските филмчета ли получи инфо? Собственоръчно?

6

До4

преди 2 години

"Трольо"те съветва да погледнеш каква е картинката в Австрийските болници и тогава да раздаваш квалификации!