369

митко

преди 2 години

Днес с откраднатите милиони е избягал от България шефа на Автомагистрали.Боко Тиквата и каскета Гешев са за разстрел.

368

Анонимен

преди 2 години

Да проверят в президентството колко машини има там.

367

Мисирки

преди 2 години

Сигурно има и още, които са скрити по кьошетата, а Новото ръководство на ЦИК се пули и бръщолеви. Ето това е моралът на Радевщината,това е Соров'щината. Пълен журналистически гм' еш.Те не се занимават с основните въпроси и дневният ред на държавата, а като махленски клюкарки ни занимават кой хърка, когато спи и с кого спи.Не питат ще има ли магистрали в севера, защо цените скачат? Приемат лесния отговор - предишните са виновни и не мислят.Колко им отива "***". Няма ги: Коритаров, Кеворкян.

366

Нагли обяснения

преди 2 години

Вкарали машини и вкарали и 200 машини за резервни части! Това ни се поднася! НАГЛОСТ! Значи-ако вкараш 100 нови Опела-а да продаваш-ще вкараш и 50 нови Опела за резервни части,та ако стане нещо с новия Опел-взимаш един друг и-кеф ти карбуратор, кеф ти ресор...Аз не мислех да гласувам, ама тия кратунковци ме накараха да гласувам заради тъпите си ,нагли и безочливо силно оцветени в червено мошенгии! Мая Костинбродска не може да се изяви сега!

365

Анонимен

преди 2 години

тези на миналите избори ревяха, че няма да осигурят машини, сега преосигуриха, защото ще трябва да избириме фигуранта. Оставка и импийчмънт на фигуранта

364

Остава

преди 2 години

Да видим колко още ще изникнат !

363

сиелска му работа

преди 2 години

ЦИК не е договаряла ремонт, а само поддръжка от типа на рестартиране, ако забие или изгасне. СИЕЛА си съчини всичко първо, че машините били за някакви избори в Грузия, после пък станаха за резервни части, утре не се знае какво още ще измислят. Истината е, че тази фирмица прибра стотици милиони от обществени поръчки и още толкова източи от еврфондовете по времето на ГЕРБ и сега ще направят всичко възможно, за да си ги върнат и всичко да продължи по старому.

362

Анонимен

преди 2 години

Само България от целия свят има изцяло машинно гласуване, благодарение на проруските партии на Радев. Машините фантоми никнат като гъби. Изводите всеки може да си ги направи сам.

361

Анонимен

преди 2 години

Мале стана голяма мазало с тези машини! То и затова ги няма никъде по белия свят. Поне Бойкикев и Галевица станаха мултимилионери на гърба на народа от тази мега корупционна сделка. Да купиш ти най прости компютри за 600 лв на десеторно по висока цена.

360

Анонимен

преди 2 години

По времето на ТКЗС-тата имаше и МТС-та... ...Машинно Тракторни Станции...

359

Анонимен

преди 2 години

Родният мадуро прави избори!

358

Анонимен

преди 2 години

Мошениците на Радев лъжат. Изборният кодекс (чл. 269) и методическите указания на ЦИК забраняват ремонт и смяна на части на машината по време на вота. Ако устройството се повреди, се минава веднага на хартиено гласуване както се случи на последните избори във Велико Търново. Само с фалшификации ще вземат властта. Никой нормален няма да повярва на измамниците около Радев. Загробват демокрацията. Ще откраднат изборите ако ЕС не ги спре.

357

Анонимен

преди 2 години

Пародия. Пак първа сила ще бъде .....няма да гласувам" с поне 40% от вота.

356

ОЩЕ 199 ЗА РЕЗЕРВА!

преди 2 години

Няма никакво съмнение ,че дрОгарят Радев ще проведе по-честни избори даже и от дрОгаря Мадуро. Абе, много е печен тоя Радев! Браво, но аз все пак ще гласувам за проф. Герджиков, защото съм българин /комунистите не са българи, а руски шпиони/.

355

Анонимен

преди 2 години

Мисля да си купя една Тесла, но май трябва да си купя още рдна, ей тъй на, да имам резервни батерии и резервен софтуер. Ей тъй на, ако случайно некой хакне софтуера на първата. Кво му плащаш.

354

обективен

преди 2 години

Възраждане с номер 5

353

Анонимен

преди 2 години

Ако шорошоидния алианс вземе повече от 21-22% и изборната активност е повече от 35-37%, трябва да ви е ясно, че има злоупотреби с фалшив вот. Колкото по-големи отклонения от тези граници, толкова по-мащабни злоупотреби. А на въпроса #КОЙ ще се възползва от машинациите може да си отговорите много лесно като си зададете въпросите: #КОЙ агитираше най-мощно за въвеждането на машинното гласуване и #КОЙ се противеше на контролното преброяване от машинното гласуване.

352

шопендар

преди 2 години

машините не са за резервни части,при сделки се отработват така наречен сервизен рабат който е процент от сделката,и никога не се поръчват цели машини и то в куфари,защото това оскъпява резервните части..ИИИИИИ сега не правете връзка с тези кандидат политици,които знаят ДОРИ ПРОЦЕНТИТЕ С КОИТО ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ,ТЕ ПРОСТО СИ КОНТАКТУВАТ С ВАНГА

351

dodger

преди 2 години

ми аз си купих една машина и си я държа в мазето. Какво са - престъпник ли съм?

350

Анонимен

преди 2 години

А до онзи ден в продължение на месец ,всекидневно К.Петков и Василев ни омайваха, как ще спечелят 121 депутата.Харвардските дребни тарикати ,както и РАДЕВ и Рашков смятаха ,че ПАРТНЬОРСКИТЕ СЛУЖБИ СПЯТ и те ще набият стотици хиляди гласа ,където трябва .ДА АМА НЕ. ВСИЧКО ГРЕЙНА ,А ТЕПЪРВА ЩЕ СТАВА ОЩЕ ПО -ВЕСЕЛО ...