34

Хайде бе !

преди 6 месеца

Здравен дебат ? Без нито един лекар ?? А какво са дебатирали като нищо не разбират от медицина ???? Или в България всеки иска да дои народа , без да го е грижа дали разбира от мляко и доене.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Сега се появи видеото, явно с ВПН не се зареждаше :)) Щом Русата с големите очи води, ще се опитам да го изгледам цялото предаване :)))

32

Н.В. Избирателят

преди 6 месеца

Който говори за ваксини, задължителна ваксинация, сертификати, тестове - под чертата за НС ! Това са най-лесните избори в България, тъй като въобще не става въпрос за политически идеи, идеологии, решения на проблеми и т.н., а само за ковид, ваксини, сертификати. Щом е тъй и гласуването ще е само по два признака и който непрекъснато ковидира, сертифицира и ваксинира - под чертата!

31

Анонимен

преди 6 месеца

Не ви ли омръзна да ви управляват тези бостански партии? Всякакви селски аристократи и просташки благороднци ли ще решават, вместо вас? Я ги пратете всичките на гилотината.

30

А що го нямаше

преди 6 месеца

Волен Гюлето?!!Сигурно си е мислел,че Луната,ще бъде там.906

29

Анонимен

преди 6 месеца

Всеки с ппд 7 дози ваксина не трябва да има право да гласува

28

Хичо

преди 6 месеца

Ние българите сме най великата нация с велики постижения в науката,технологията и културата...Скоро ще изобретим дори и ваксина за коронавирус,нищо,че други вече го направиха преди цяла година...Да не забравяме,че ние изобретихме капана за мишки ,както и вълнения юрган-с него не те стряска никакъв студ,когато нямаш пари да си платиш тока...Всичко това го дължим на наште политици..Да отидем дружно да ги подкрепим на изборите.

27

Бойко Борисоглу

преди 6 месеца

Уважаеми съграждани турци , драги помаци, скъпи роми и вие... българи!Гласувайки за ГЕРБ, гласувате за възстановяване на Османската империя! Нека дадем нашият европейски принос, за да може моят приятел Ердоган да стане падишах!

26

12 год. ГРОБ ГЕНОЦИД

преди 6 месеца

До АнонименВОЛЕН Е ПРОЕКТ НА ГРОБ И НА БАНКЯНСКИЯ, даге МУ БЕШЕ СЪУЗНИК и НА СВАТБААТ МУ ОДИ ГОВЕДОТО!!

25

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 35 Копейкин е по смахнат от всички участници в шоуто, едонствено Волен му е конкурент по смахнатост.......хахахаха :))) Естествено Луна ги бие всичките, просто е изперкала тотално :)))

24

Анонимен

преди 6 месеца

Тук не става въпрос за избори а за това че хпрата ди плсщст здравните осигуровки и подле пак са рекетирани да ди плащст за избор на екип и кондуматиеи След като НАП може да еиди какео му дължа значи че ако съм си нсдплстил за здравни грижи би следвало да ги получа но не е такав действителност т.е всички плащаме за нищо

23

Продължаваме Промяна

преди 6 месеца

Чудесно, нека да има дебати. Повече решения и по-малко обвинения и караници.

22

Един от повечето

преди 6 месеца

Време е прокуратурата да се самосезира по казуса *** Кацаров. От действията му и това, което говори ясно изпъква ментален проблем на психиката му. Навремето имаше един такъв, който ексериментираше с живи хора във фашиските концлагери. Но за разлика от този, праврше го умишлено. У тоя, нашия Менгеле, мислене няма. Поръчал на европа, ама не поръчал. Само ги проветявал, как ще реагират. Бил съопщил преди седмица, *** на нас от европа чак днес ни казали. А продължаваме да мреме, катовкамера

21

Анонимен

преди 6 месеца

не ни занимавайте с тези смахнати, искаме да видим Възраждане

20

Анонимен

преди 6 месеца

Дайте видео, това ще е голем сеир ако са се сблъскали челно......хахахахаха :))) Майчето толкова е одъртяла горката, че нема да е хареса никой мъж, а от всичкото нагоре се била боцнала, агитира неколкото заблудени фенчета да направят същото, усеща края на политическата си кариера :)))

19

Анонимен

преди 6 месеца

няма ли кой да затвори устата на тая Манолова... повдига ми се само като я слушам

18

12 год. ГРОБ ГЕНОЦИД

преди 6 месеца

До АнонименНЕ УНИЖЕН ! не слагам ! СЛАГАМ САМО ПРЕСТЪПНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БАНКЯНСКИЯ!!! и ако имаш и капка достоинство за което стронли се съмнявам ще си признаеш а не д аРЕВЕш като бебе тука и да ме караш да те унижавам!

17

Анонимен

преди 6 месеца

Говорим за космоса Манолова за това е виновен Борисов, защо няма розови слончета виновен е Борисов хайде стига. Много се радвам, че вероятно няма да стъпят в парламента.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Здравен дебат т.е да се лекуваме или да не се лекуваме при лекари с при ходжи врачки и други такива шамани Какъв здравен дебат когато съм внесал толкова много осигуровки а после пак ще трябва да си плащам за законоуставения избор на екип и консумативи Как Ви се струва това хем си плсщш здравни осигуровки на макдимума хем после пак си плсщаш ЯМР и други тскива изседвания консултации и лечение в болниците е не искам да си плсщсм здр осигуровки но не мога удържат ми ги незвидимо че нищо няма получа

15

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 18ами защото ако имаш много скакалци ти не садиш люцерна, за да ги нахраниш ами гледаш с отрова да ги намалиш скакалците сме ние стопаните са супер богаташите които искат свободно пространство, чиста природа за техните деца а за вас и вашите деца сммърт