72

Дидо

преди 2 години

Тези дадоха ли си сметка,че седят върху руски електрически котлон но засега без ел.захранване. Ако стъпят във властта и не изпълнят условият наясно ли са реостата на колко волта ще бъде преплъзнат???

71

Анонимен

преди 2 години

До Мисля сиБеше ама не беше. Имаше само ред дисциплина и чистота по улиците защото Тодор Живков беше дева аз като зодия дева много добре зная какви перфекционсти идържащи на чистота сме реда освен на великите творци артисти МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН ФРЕДИ МЕРКЮРИ СОФИЯ ЛОРЕН ТОДОР КОЛЕВ ВАСИЛ НАЙДЕНОВ *** РАНГЕЛОВА РИЧЪРД ГИЪР КОБИ БРАЙНТ ГЬОТЕ и мн др. Нямеше пари всички бяха свои хора като сега нямаше нищо в магазините. Културата и възпитанието са проблема на днешното население и родители.

70

Мисля си

преди 2 години

Тук пишат против комунизма. Беше 2-3 пъти по-добре от сега, за съжаление скоро няма да се върне. Като гледам какви цинизми и вулгаризми, а и направо идиотщини има в постингите, наистина комунизмът е най-доброто за българите. Демокрацията е очевидно зло, още Сократ и Платон преди 2500 г са го доказали.

69

Варненец

преди 2 години

Щом го нямаше Костадинов, никакъв лидерски "дебат" не е. Това е просто слугинската маса на Козяк.

68

Анонимен

преди 2 години

Мисълта, че хора като Даниел Митов могат да са мин-председатели на България, ми обръща стомаха...

67

Анонимен

преди 2 години

Наблюдава се пълно фиаско на управлението Радев & компания! Междупартийните дебати в случая са вяли и безполезни! Очаква се кога ще се появи най-ценното качество на бългрина - втория акъл!

66

Анонимен

преди 2 години

Седни си БГ ние си отиваме много им се влиза пак в парламента.

65

Кореняк софиянец

преди 2 години

Като чета коментарите и виждам нивото на пишештите мисля, че трябва да се премине към задължителни мерки срещу корона вируса. Явно прехваленото ни образование е било и е на много ниско ниво. Учителите, които в съучастие с част от родителите създадоха сегашното безкнижно поколение, като искат държавни заплати задължително трябва да са ваксинирани. Който не иска да си ходи в къщи. Има много млади завършили, които не могат да си намерят работа. Същото за лекари, полицаи, военните и дър. служители.

64

Анонимен

преди 2 години

Това беше много показателно, че няма да има правителство на промяната, а на подмяната! Който е гледал, вероятно е разбрал, щот всички в България са разбирачи, че всеки заяви претенции на парче и предизборни лозунги и скандали, без визия за бъдеще поне 50 г! Даже и за 1г! Та, за кой да гласувам, освен за някой, който не беше там и не говори празни приказки?! Така ще направя!

63

СС

преди 2 години

Не симпатизирам на Мая, но в случая е права. ГЕРБ проспа 12г. Наистина събираше министри от кол и въже с единствената презумция да са удобни, а не кадърни. И е истина, че ПСР тук беше 120 лв, лично платих толкова, докато в Германия например бяха абсолютно безплатни /за това също съм сигурен, защото имам близки там/. Именно поради тази причина много хора не се тестваха и нямаше никаква представа за броя на болните. Кашата я направиха точно ГЕРБ и техния НОЩ със заплахите си. Сега търсят виновни!

62

обективен

преди 2 години

Тия от ИБГНИ какво правят там като няма да влязат в НС рлоцентите им са по-малко от на Възраждане

61

Край

преди 2 години

до 93. *** спаринг на Кобрат Пулев. без ръкавици и гума - ще ти излекува джобовете на венците без пари.

60

ясно виждам

преди 2 години

Проблема е екипът на Радев и партиите на протеста които постоянно поставяха под съмнение мерките на законно избраното правителство с цел "класовата борба" на БСП и раковите им разсейки. След изборите, когато народа свали Радев и се състави правителство нещата ще се поуталожат. Но проблеми ще има докато има хора които се влачат по акъла на КН и Мая. Просто обществото трябва да излезе от блатото и тези проблеми трябват да останат за замаените индивиди.

59

Анонимен

преди 2 години

А аз имам джобове на венците и имам пулсираща болка, дадох за лазер 150 лв., пия вече втори антибиотик, обезболяващи, нищо не ми действа. Зъболекарят ми каза, че самите джобове не са дълбоки. Каза, че ако имам болка, ще ми реже венците, с упойка, операция се води, с ултразвук, някой знае ли колко струва това с ултразвука? Благодаря предварително!

58

Ямболски цървул

преди 2 години

90....венците са ми червени...

57

Ямболски цървул

преди 2 години

90.... Натурален Ямболски Сарвуль. Тракийска перла.....кестенява коса,бяла кожа и зелени очи.

56

Ямболски цървул

преди 2 години

Всички партии,които са в заглавието на статията ще са за зеленият сертификат.Даже ГЕРБ ще се постараят да ни ваксинират.

55

Ямболски цървул

преди 2 години

Извинявам се за правосписните грешки,ама вече съм на 6 ракии.И започвам да пиша,както си говоря- меко.

54

Дора

преди 2 години

10 млн. лв. за информационна кампания ще са изхарчени напразно, информация има достатъчно. Пак накои ще печелят от самоцелни проекти.

53

Ямболски цървул

преди 2 години

Никакви ваксини- срещу измислиният Ковид!