115

ПроСоТо

преди 2 години

Е след като НЯМА да се "върне на власт",като КАКВО ЩЕ "СПЕЧЕЛИ" гробарската Шайка?!..-"Потупване по рамото"?.."Паметни записки"?..ЗНАЧКИ на "гордостта"?...Аааа,разбрах:..-Ще "спечели" "ИМУНИТЕТА НА ТИКВАТА",нещо от което зависи животеца му..Айде хаирлия да е!..Но "Много добро НЕ Е НА ДОБРО"...Та да видим..

114

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Кел файда, че ще спечели, направо да отказва мандата за са не стане за кмях, никой НЕ ги иска !

113

Нормален човек

преди 2 години

ГЕРБ се връща гордо, доведени безапелационно от българския народ с над милион гласа, за да въдворят ред в хаоса, да спрат беззаконието, безчинствата, анархията, лъжите и свободното падане на Република България предизвикано от националния предател Румен Радев и назначените от него международни престъпници Кирил Петков и Асен Василев осъден неведнъж в белия свят за зловещите си кражби! Българино на 14.11.2021 избираш ТИ!

112

Анонимен

преди 2 години

"За връщането й във властта са едва 21 % от избирателите,"======= А как тогава събират над 25% от гласовете?

111

СОЦИАЛНА ПСИХОЛОГИЯ

преди 2 години

Жеста от снимката означава - ''Нали и вий сте прости бе'' и припомня неговото кредо - ''Аз съм *** и вий сте прости''

110

ЕМО

преди 2 години

РАШКОВ Е НЕОФИЦИАЛНО ПОДСЪДИМ ЗА БАНКИТЕ НА БОРИСОВ И НЕЗАКОННИТЕ АРЕСТИ.... КОПЕЙКИН С ОТЛОЖЕНО ДЕЛО ЗА ОТКРАДНАТИЯ РЕЗЕРФ,А РАДЕВ СЪС СЪБРАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ ИВАН ГЕШЕВ ЗА ИЗНАСЯНЕ НА СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ РУСИЯ.... АКО ЛЕКТОРА ПОБЕДИ ГЕШЕВ ЩЕ ГО РАЗПИЛЕЕ.

109

Анонимен

преди 2 години

Този индивид,да престане да се вживява в ролята си на "държавник" и се прибере в Банкя! Досажда всякак вече и на всички българи,с откритата си жажда за власт!-:((( Омразно жадно за власт човече! Остави ни на мира вече бре Маааа ти! И се моли слугата Ти Гешев да не падне от власт! Падне ли,следващият Глав прокурор истински българин,ще те потърси лично в Банкя!

108

Аман

преди 2 години

Ако комунистическото дете нс Банкя се върне на власт то спокойно може да се каже АДИО БЪЛГАРИЯ ЗА ВИНАГИ

107

До Пепката

преди 2 години

И сега ли купуват бе. нали цялата полиция на Рашков варди навсякъде да не купува никой друг, освен радевите червенорадевичевчета ! Аааайде стига ни прави на балъци ! И преди , и сега (при тотално управление и диктатура на най-върлите си противници), ГЕРБ си постига все едни и същи резултати - това трябва да говори нещо на всеки рразумен човек, от които явно ти не си !

106

SHEFA

преди 2 години

ЕМИ ДА ЗАСТАНА Я?-МИНИМАЛНАТА 1678ЛВ ЧИСТО-ПЕНСИИТЕ И ТЕ.-ПАРИ ИМА.КОЙТО КРАДЕ ЩЕ ГО МЪН.РЪ.ЦА.М-СТАВА ЛИ?

105

до 138

преди 2 години

До ЕМОКакви 29% те гонят? Я се събуди, че заспали още много.... цели 20на процената гербави и заспали...

104

мнение

преди 2 години

Добрата новина е, че ГЕРБ няма да са на власт. Няма власт, няма правителство, няма далавери и ГЕРБ ще се разпадне.... практиката го е доказала - СДС, разпадна се, партията на Симеон - разпадна се... така че, наздраве, ще пия една няколко пъти още тая вечер!

103

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ГЕРБ--НЯМАТА НУЖДА ОТ ВЛАСТ.....НАРОДА Е С ТЯХ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!ДА МУ МИСЛЯТ КОМУНИСТИТЕ ....ХА,ХА,ХААААААААААА

102

Анонимен

преди 2 години

Накрая всички дружно ще изпеят "Панаири" и ще си стиснат ръцете. Там опозиция няма. А Плевнелиев вече не се страхува от руските хакери, което значи какво?

101

Пепката

преди 2 години

До Чакайте сегаПриятелю, само ти май не знаеш, че ГЕРБ купуват гласове. На мен лично са ми предлагали. А за това, кой е разумен, това е всеки, който не гласува за ГЕРБ :). А на другите, паметник ще ви издигна и ще ви запиша в рекордите на ГИНЕС, като най - умното население живяло на земята :)!

100

Изчегъртване

преди 2 години

Ами нормално има 400 000 администрация която под строй ще гласува за бандата ГЕРБ. Точно тези *** трябва да бъдат изчегъртани на половина поне. Иначе на всички е ясно, че повече мърш.....ите от ГЕРБ повече власт няма да видят.

99

Анонимен

преди 2 години

Как умишлено цоциолозите пропускат Възраждане! А е повече от ясно, че ако не Радев не брои като Цецо Асансьора, те са вътре с поне 20 депутати.

98

Мисирки и тулупи

преди 2 години

На 14ти, ще видим колко са %% за герб, т.е лошия материал в БГ.

97

ГЕРБЕРАСТИЯ ТУЛУПОВА

преди 2 години

Гледам футографията и се разхълцвам, ем убавец, ем ентелегентен

96

анонимен ЛГБТ

преди 2 години

Ние от ДБ сме ЗА еднополовите бракове.Хаджигенов ще ни защити правата.Кака Цона си търси нова жена.