204

иво

преди 2 години

До Росен М. САМО ТАКИВА КАТО роско-МЪРЛЯЧА , НЕМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА Г Е Р Б !

203

иво

преди 2 години

БОЙКО ВОДИ С 200 , А радеффчо НАСТЪПИ МОТИКАТА !

202

Анонимен

преди 2 години

Няма да се оправим още 100г. Щом Бойко се оказа по-добър от другите значи положението е много зле.

201

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 250 - Според техни анкети, 3 месеца преди първите избори за годината, Слави тривфонов нямаше и 4% да минат ...

200

избори

преди 2 години

Аз и цялото ми семейство ще гласуваме за Герб-СДС

199

Кумуняги

преди 2 години

Шайката ДС агенти на Радев са бесни. Колкото повече черен ПР правят на Бойко с Фотошоп чекмеджета, чегъртане дни преди изборите, толкова повече му се качва рейтинга. Бог е с Бойко и ние сме с него.

198

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 250 че мая кога е казвала истина бе

197

Росен М.

преди 2 години

Това е платена статия! Кой нормален човек ще гласува за ГЕРБ /гастро езофагиална рефлуксна болест/ ?? За всеки друг, но не и за ГЕРБ!!!

196

Киро и Асен

преди 2 години

Продължаваме разрухата. Промяната

195

който

преди 2 години

пее зло не мисли, кои гласува да му мисли

194

аз

преди 2 години

БЕСЕПЕ..ПЕПЕ итн.

193

Лойко

преди 2 години

Всичко ми е ясно,но само немога да разбера кои и какви са гражданите, които гласуват за Има Такъв Народ /ИТН/.Не е за вярване,че станаха даже и първа политическа сила.Има нещо сбъркано явно в чипчето на нашего брата,,Великите българи,, след като вече не веднъж доказаха що за стока са.

192

До 213

преди 2 години

За първи път в историята си русите имат по-висок стандарт от нас. Доходът им е със 100 долара месечно повече средно, като най-високи са заплатите в Чукотка, Ямал, Норилск, 20 града в Сибир, след това Москва. Цените на горивата и отоплението са 2,5 пъти по-ниски, а и останалите стоки са по-евтини. Не коментирам военната им мощ - със 70 млрд направиха за смях ФАЩ със 750 млрд. Ама там управлява Путин, а тук свали-*** на Запада.

191

асде

преди 2 години

къде е Божков? Искам да гласувам за него.

190

Словянин

преди 2 години

Аз ще гласувам за Възраждане и Костадинов. Социолозите са платени лъжци.

189

Анонимен

преди 2 години

Радев и служебният кабинет, Кирчо ментата и Асенчо крадеца определено ни водят към национална катастрофа! Но народът се лъже лесно...

188

Хе,хе!

преди 2 години

И 16 партии да влязат в парламента, няма оправия - уверено се плъзгаме към поредната национална катастрофа - Започнаха да теглят по половин милиард дълг всяка седмица ! За Нова година ще имаме вече 4 милиарда дълг повече !

187

Що за хора сте?

преди 2 години

От Ковид умират много хора, други умират от други болести...но всички болници обслужват ковид болни, всеки ден цените на стоките, ток, вода, гориво са нагоре, а вие ми отвличате вниманието с ББ???

186

До 236

преди 2 години

Има избор, но какъв? Това машинно гласуване със сигурност се доведе до манипулиране на изборите! Нямам никаква вяра на "новите"протестни партии начело с Радев, щедро финансирани от Божков

185

Анонимен

преди 2 години

Ако радев с неговият инициативен комитет от ДС отново стане цар след изборите за президент ще трябва да се емигрира! Изминаха вече 33 години агентите на ДС продължават - те и техните деца! Докога???