27

До анонимен 13

преди 2 години

Магот (а на арабски - шебек), вярно имаше доноси и доносници, много глупаво занимание! Но между тях нямаше нито един комунист, всичките бяха подлеци от отсрещните. ДС не пипаше комунистите за такава дейност, а от другите или сами се натискаха, или ги хващаха в крачка, та да минат по-леко си съгласяваха Техните дечица днес се правят на големи противници на доносите...!

26

Анонимен

преди 2 години

А тоя Добрев си беше висша комунистическа номенклатура. Точно като бащата на Минеков големия революционер. Дато направи паметника на Бай Тошо и затова получи Димитровска награда. Вие комунистите сте си плюли в сурите и можете само да лъжете.

25

Анонимен

преди 2 години

Хич не ми говори за номенклатурата на ГЕРБ. Не съм нито гербажия нито друг. Много добре помня онова отвратително време, когато зогробиха хиляди, за да може комунистите да лапат. Помня как избиваха младежи по границата, само защото искали да отидат до Гърция. Помня как ги прибираха за един виц за бай Тошо. Помня и съм го преживял как за един Москвич или Жигули трябваше да се чака по 15 години. Помня как хранителните стоки бяха празни, помня безкрайните опашки, където бабите ходеха със столчета.

24

До 25

преди 2 години

АБПФК и соц.номенклатура са много различни неща. Явно си млад и нищо не си видял. Кажи сега номенклатурата на ГЕРБ как си живеете и как живеем ние останалите!

23

Анонимен

преди 2 години

Второто име на соца е нагаждачество. АБПФКците от 3000 през 44та година станаха 34 000 през 89та година. Всичките с връзки си взимаха апартаменти и коли. Наблюдавал съм ги отблизо. Магазините бяха празни но хладилниците в Бояна и в домовте на соц. номенклатурата преливаха. Малкото, които се опитаха да се съпротивляват бяха оземлени или прекараха години по концлагери. Тоя Добрев ако е бил умен е знаел добре какво се случва. Но си е получавал награгдите е си е живял добре.

22

До 15 fact

преди 2 години

И ти ли си от прочелите само Винету?

21

Анонимен

преди 2 години

При соца вирееха способните, а сега виреят всякакви нагаждаци и мошеници.

20

До 16

преди 2 години

То и теб никой не те е чувал, докато за Айнщайн всички са чували.

19

Анонимен

преди 2 години

Радвай се че не си го чувал.По соца само *** вирееха. Множеството награди са за това, че добре се е навеждал накъдето трябва.Ония единици, които не се навеждаха са отдавна у гробищата.

18

Анонимен

преди 2 години

На 88 години е починал човека. Свестен човек беше

17

Анонимен

преди 2 години

Комунисче и у червата. Айде без.

16

izh

преди 2 години

Не сте го чували? Наистина. Нещастници. Човекът е завършил академията на КПСС, Формувал е българското изкуство според модела КПСС. Папкал е цял живот за ваша сметка, а вие не сте го чували. Е, тогава защо лаете и плюете, че държавата ни е бедна, че никой не ни брои за нищо, че народа е злобен и безпътен. Е, много Добревци ни висят на врата

15

Анонимен

преди 2 години

Никога не съм го чувал! Защо Айнщайн съм го чувал, а тоя не?! Защото човекът е написал наистина важен и стойностен труд, а този пишман професор разтягал локуми нейде там в БАН.

14

fact

преди 2 години

60 книги?некой да е чел некоя ?

13

Анонимен

преди 2 години

Светла памет? Вие сигурно се шегуваме! Дано е срещнал Сантана моментално. Комунист:Х

12

До 10

преди 2 години

Това с агентите е вярно! Всяко нещо вършено против партията, се докладваше от агенти -навсякъде ги имаше! После гледаш пред вратата ти тропат милиционерите! Върви и им обяснявай...

11

Анонимен

преди 2 години

Не е случайно ,че сте Шампиони по смъртност в света !

10

Анонимен

преди 2 години

Помня в университета, преди 89-та година, аз и няколко колеги отказахме да се впишем като членове на БКП, единият асистент, много разбран беше, ни извика в кабинета му и ни каза да си мълчим и да се пазим, защото професорът - зам.-декан е агент на Държавна сигурност и ще ви следи. Та 5 години следване минаха в постоянни криеници, мълчанка и никакъв гък. Иначе можеха да ти стъжнят живота!

9

Зозо

преди 2 години

България ще се оправи когато изпукат всички дръти ДС агенти, топячи и слушалки на Милицията.

8

Анонимен

преди 2 години

Дъртакът сигурно се е вакснал с две дози, разболял се, въртял се, въртял се, после му зашили и третата и го отървала от мъките!