29

Митко

преди 8 месеца

Добре, че я вкарват в затвора. Иначе трябваше цял живот да се крие от бащата

28

Фашист

преди 8 месеца

Начи в кочччината е по-добре да убиеш, или домашен арест, или най-много три години

27

Със връзки

преди 8 месеца

Горката Емилия! Много е важно как ще се произнесе съответният прокурор от ВКП! Дали ще иска потвърждение, замяна или отмяна на присъдата! Аз имам една позната обвинителка от ВКП, бая се заседя там, уж командирована беше само....срещу 200 000 хил. лв. щеше да я оправдае!

26

vlady

преди 8 месеца

Ако беше убила бебето трябваше да получи доживотна присъда или 30 години при съкратено производство.

25

Анонимен

преди 8 месеца

И да беше убила бебето, то нищо нямаше да усети, ВКС трябваше и с това да се съобрази! Какво толкова, щото ще пребие един ***...Хората помежду се избиват, та едно бебе ли? НЕВИННА!

24

vlady

преди 8 месеца

До АнонименВ случая е извършен опит за убийство с особена жестокост и е нормално да има сериозно наказание.

23

Критик

преди 8 месеца

ВКС не е прав! Освен по законодателни причини, от чисто демократични и хуманистични, трябваше да й занижат присъдата до 10 години лишаване от свобода. Все пак става дума за един бебешак, който е типично невменяемо, няма изградена интелектуално-волеви функции, нито пък опорно-двигателни....,тъй че според присъдата е законосъобразна, но не и справедлива!

22

ПРОСТА ЖЕНООО

преди 8 месеца

ЖАЛКА Е ТАЗИ ЖЕНИЦА

21

Анонимен

преди 8 месеца

За кокошка няма прошка. За милиони няма закони.

20

Анонимен

преди 8 месеца

А за Георги Кадиев затвор кога?? Дето заради него и Божков обраха милиарди от бедния изтрадал народ??

19

хмм

преди 8 месеца

а нещо, промяна в кодекса на труда да не се позволя на хората да работят по 16 часа като животни без сън и почивка? Ако не се предприеме нищо просто ще сме свидетели на подобни случаи и в бъдеще.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Свиня

17

Анонимен

преди 8 месеца

Ако има добро поведение ще излезе след 12-13 години. Справедливо наказание.

16

Веселинъ 7112136860

преди 8 месеца

А кога ще бъдат осъдени на смърт цuranuте,които изнасилиха около 70 Български Девойки+ едно младо Бременно момиче,чиито съпруг едва се отърва с живот,за да извести Полицията? Кога,бе? Докога тая отврат Аврамова змийска ще съска на свобода?

15

Анонимен

преди 8 месеца

Така и не видяхме къде е отговорността на болницата, наела тази объркана жена, която я е оставила да работи по 2 смени последователно... И може би вече стана ясно защо и тях ги няма на подсъдимата скамейка. Оказа се, че това е любимата болница на бившата власт. Достатъчно беше да видим снимките на ваксинирането на Боко, Шиши и пр. видни гербаджии и депесари все от една и съща сестра на едно и също място.. Пак там оправяха и прословутия менискус на Боко, няколко пъти поред

14

Анонимен

преди 8 месеца

18 години?? Аз ако бях щях да дам наказание пловин заплата в сметката на детето в продължение на 30 години. Ако беше убила бебето щеше да получи мъмрене.

13

Анонимен

преди 8 месеца

не само за Милен Цветков стоят камарата въпроси и бездействия. Какво стана с Алото на Ването и Пивото на Мишето и съпругата му. Какво изобщо стана с онова нещастно от Курило което бе по най безпощаден начи изпоклано. а да не говорим за преднамерените убийства на цели стада овце, *** и едър и рогат ***, чрез което българският пазар бе отворен за за ЕУйска мръвка. Кога при Тошо сме внасяли ябълки и картофи от Полша, кога месо и месни продукти от Германия. ПРОДАЖНИЦИ!

12

Анонимен

преди 8 месеца

Първата добра новина за годината. Очаквам и убиеца на Милен да го изпратите на топло. Но за пари няма закони .....

11

ТАЯ ПОВЛЕЧЕ КРАК!

преди 8 месеца

Браво, в Сливенския затвор и е местото, но щом повлече крак, това значи че следващите, които трябва да отпътуват за Сливен са Корнелия Нинова и Елена Йончева. Всички се надяваме, че Гешев ще си изпълни задълженията.

10

Хичо

преди 8 месеца

Таман ,в Сливенския трябват акушерки.Ако не се лъжа и Азис е роден там.