13

Анонимен

преди 2 години

Ако се държиш добре със служителите никой няма да ти откаже да работи от време на време извънредно когато е спешно. Но не може да ги товариш постоянно.

12

Волф

преди 2 години

Ако ще в извънработно време да работя все тая, само да престанат да заплашват и насилват хората да се ваксинират против волята си.

11

Профсъюзен деец

преди 2 години

А в нашата мила Родина да работиш в извън работно време и да не ти платят отдавна се е превърнало в стандарт.

10

Продавач

преди 2 години

При нас има списък на служители, които са дали съгласие да ги търсят извън работно време. Ставката обаче е 600 евро на час. Ако се наложи нещо спешно. Направо се бият да влязат в този списък. Аз съм се записал, но за година и половина се е налагало само два пъти да отговарям на такива обаждания

9

Анонимен

преди 2 години

Имам въпрос към Програмиста: Ти да не би да си Сашо от Дружба 1? Сериозно питам.

8

видява

преди 2 години

Португалия се оказа най-лудата държава в Европа, декриминализираха притежанието и употребата на наркотици, ваксинираха се най-бързо и широкообхватно, а сега и това. Адмирации. Една от малкото държави, в които бих отишъл да поживея няколко месеца. Място където държавата дава свобода на всички и в същото време народ, който знае, че свободата е следствие на личната отговорност.

7

А тука

преди 2 години

Ако направят такава забрана в БГ икономиката ще се изпари!

6

Анонимен

преди 2 години

""право на изключване" - законното право да се изключват служебните чатове и устройства след работно време."- Демек, няма да те задължават, а учтиво ще те молят. Това е типичният закон в стил "за пред Брюксел".

5

Анонимен

преди 2 години

До Програмист 8 - Стига си приказвал фантасмагории. На час се плаща само на младшите кадри и старите леймъри.

4

Анонимен

преди 2 години

"Приетите изменения на трудовото законодателство на републиката няма да се прилагат за компании с по-малко от 10 служители." - Демек точно на местата, кдъето хората са най-яко експлоатирани - малки магазинчете, складчета, фирмички за доставки, дето щото си един от двама-трима служители и те тровят всеки ден.

3

Хладилен техник

преди 2 години

Взимам по 300 лева за 10 минути работа, след работно време. Трябва да ги направя 500 лева, че не спират да ме търсят.

2

Анонимен

преди 2 години

В наща убава родина това си е масово явление,някой твой колега се напил или се насрал и те викат на пожар в почивния ти ден да го заместиш!!

1

Анонимен

преди 2 години

Тряба да се забрани със закон ваксинационната пропаганда, които иска вече знае и може да се ваксинира. Или поне да забранят на съконспираторите да тормозят хората извън болниците.