9

До11

преди 6 месеца

Ако изсипеш всичката помиия върху някого,това ще промени ли обликът на тая болница?

8

местен

преди 6 месеца

То много хора от години сигнализират за тези проблеми, а властите не вземат никакво отношение. Дори напротив, демонстрират нагла безпардонност

7

Анонимен

преди 6 месеца

Христо Иванов! Змия в пазвата на всеки! Дядо му Недялко Бойкикев - Комунист! Член на ВКП (болшевишката партия, по-късно преименувана на КПСС)!Баба му Светлана Бойкикева - Комунистка! Военно лице с чин полковник!Майка му Мария Бойкикева - Комунистка! Родена в СССР! В България член на БКП! Баща му Любомир Иванов - Комунист! Ръководител на отдел в "Заводпроект" София. Член на БКП!Чичо му Светослав Бойкикев - Личен лекар на Георги Димитров!

6

Анонимен

преди 6 месеца

#ДемократичнаБългария, как така пък един от вас, така наречените ,,демократи" ,,десни", не се появи от не-комунистическа фамилия?Или само фамилиите с тежко комунистическо минало са помазани да раждат демократически водачи?

5

Ямболски цървул

преди 6 месеца

Сектата на Сорос.

4

Истината

преди 6 месеца

С тази болница е страшно....

3

Анонимен

преди 6 месеца

Абе важното е че МОБАЛ "Стефан Черкезов" е първенец по донорски ситуации в цяла България и това е от доста години насам!

2

Доктор Дреме Ми

преди 6 месеца

Идват ми нагли антиваксъри и викат "Докторе лекувай ме, не искам да мра". Ко да ги праа? Да ги лекувам ли или да подпомагам покачването на средното IQ на нацията?

1

Анонимен

преди 6 месеца

В тоя ред на мисли защо не сте споменали и приказната "фея"доктор"Менгеле"