24

Лео

преди 2 години

Всички можем да сочим с пръст! Искаме от вас да видим действия, до момента - НИЩО!

23

Златко

преди 2 години

Най-големите популисти в страната са именно провалените политици, събрани от Иво Прокопиев в уж Демократична България!

22

Петър

преди 2 години

Демокартична България винаги подозрително са приличали по гръмките си изказвания на ПИК!

21

Мира

преди 2 години

Евтин ПиАр на гърба на болните

20

Асен

преди 2 години

Много интересно как такива разкрития стават точно преди избори... Как мълчаха до сега и дума не обелваха?

19

Анонимен

преди 2 години

Мили, кое е некомпетентно? Пуснете като ДБ информация, щом твърдите, че имате такава? Нямам нищо против да узнаят други факти! Конкретни!

18

Анонимен

преди 2 години

"То тия работи хубаво се показват, но кой ги показва? Хората на Бойкикев, демек Костов. Тези, който са на власт в Търново от близо 25 години. В Търново ГЕРБ са по-скоро параван на ДСБ и ДПС." ------------------------------ Значи, според вас, 1) ДБ е на власт 25 г. във В.Т-во, а имат 1 депутат само и нямат кмет?! 2) ДБ са "параван на ДСБ и на ДПС", но виждаме, че активно изобличават и се борят срещу ДПС начело с Пеевски?! Та, как са им параван на ДПС?

17

Мили

преди 2 години

Вярно, корупция има на всякъде, амо може ли поне веднъж от ДеБе-то да не се изкажат некомпетентно по дадена тема!? Започват много да дразнят с безумните им доводи ...

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен П р о с т, по онова време лични лекари не е имало, създадоха ги по времет она Костов

15

Анонимен

преди 2 години

"Христо Иванов! Змия в пазвата на всеки! Дядо му Недялко Бойкикев - Комунист! Член на ВКП (болшевишката партия, по-късно преименувана на КПСС)!Баба му Светлана Бойкикева - Комунистка! ...полковник!Майка му Мария Бойкикева - Комунистка! Родена в СССР! В България член на БКП! Баща му Любомир Иванов - Комунист! Ръководител на отдел в "Заводпроект" София. Член на БКП!Чичо му Светослав Бойкикев - Личен лекар на Георги Димитров!"------------------------------- Това прави ли тези схеми ГЕРБ+ДПС лъжа?

14

Анонимен

преди 2 години

"Ямболски ***: Сектата на Сорос." ________________ Не! На ДПС+Герп!

13

Анонимен

преди 2 години

"Ямболски ***: Сектата на Сорос." ________________ Не! На ДПС❤️герп!

12

Анонимен

преди 2 години

Сибила сега да взема това видео и да сезира Етичната комисия на БЛС,министъра на здравеопазването,прокуратурата а защо не и Лаура Кьовеши!

11

питанка

преди 2 години

А на Сибила донорите кога ще проверят адекватно ли са лекувани преди това ??

10

Филев -вън!

преди 2 години

А смъртността колко е или да не питам ?

9

славянин

преди 2 години

Останал ли е някой нормален човек, който да не е разбрал причината за убийствената смъртност ОТ ВСИЧКО в българсикте ''лечебни'' заведения!?

8

До11

преди 2 години

Ако изсипеш всичката помиия върху някого,това ще промени ли обликът на тая болница?

7

местен

преди 2 години

То много хора от години сигнализират за тези проблеми, а властите не вземат никакво отношение. Дори напротив, демонстрират нагла безпардонност

6

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов! Змия в пазвата на всеки! Дядо му Недялко Бойкикев - Комунист! Член на ВКП (болшевишката партия, по-късно преименувана на КПСС)!Баба му Светлана Бойкикева - Комунистка! Военно лице с чин полковник!Майка му Мария Бойкикева - Комунистка! Родена в СССР! В България член на БКП! Баща му Любомир Иванов - Комунист! Ръководител на отдел в "Заводпроект" София. Член на БКП!Чичо му Светослав Бойкикев - Личен лекар на Георги Димитров!

5

Анонимен

преди 2 години

#ДемократичнаБългария, как така пък един от вас, така наречените ,,демократи" ,,десни", не се появи от не-комунистическа фамилия?Или само фамилиите с тежко комунистическо минало са помазани да раждат демократически водачи?