58

кърти мифки статията

преди 2 години

"твърди, че съпругата му е претърпяла предполагаемо отравяне при нападение, което той смята, че е било предназначено за него."

57

Пак тоя мръсник

преди 2 години

Лично путин е дал хибридно нареждане. Тайната отрова е доставена в сибир с тайна агресивна ядрена подводница на КГБ и ГРУ и КПСС.

56

Анонимен

преди 2 години

На запад всички се надяваха, че след ковид-19 спада всичко ще тръгне нагоре, и есента на 2020 наистина тръгна. Но 2021 всичко отново тръгна надолу, дори по зле от спада началото на 2020. Всеки следващ спад ще е по-нисък от предишния. Не е ясно до кога ще продължи това, защото степента на на идиоти3ма на правителствата на запад е голяма (новото правителство в Германия ще спре индустрията да спасява планетата със зелени енергии въпреки че Германия има ресурс, а Франция и Англия изобщо нямат ресурс).

55

Анонимен

преди 2 години

Икономиката на ваксинирана Германия спадна тази година с 10%, до максималното ниво на най-острата фаза ковид-19 пандемията 2020 година. 10% това е твърде много.

54

Анонимен

преди 2 години

Капитализмът рухна още през 80те години, но глупостта която направиха руснаците и източноевропейците тогава им даде глътка въздух, и те си помислиха, че са победители. После 2008 пак ги удари кризата, но си помислиха, че Русия е бита, ще вземем ресурсите от там и ще продължим с печатането на пари за стимулиране на производство. Обградиха Русия с противоракетни системи в източна европа, и пак се мислеха за победители, докато Путин 2018г не им прожектира анимацинни филми.

53

Анонимен

преди 2 години

Предателите никой не ги обича!

52

Анонимен

преди 2 години

Средна класа ще се развива само в Русия, после Китай, а след десетилетия и в САЩ. На запад няма да има средна класа, всички ще бъдат бедни, а бедния не ходи по ресторанти и гостилници. Няма да има ресторанти, нито в Австрия, нито в Германия, никъде в западна Европа, а в България ще бъде както в Сомалия, хората ще се радват ако има какво да ядат.

51

Анонимен

преди 2 години

Да напомним на кeлeшите, които никога не са били войници - Новичок е Бойно Отровно Вещество за масово поразяване, т.е. било е разработвано като алтернатива на атомната бомба за поразяване над 100 000 човека едновременно. Това не са отровите от романите на Агата Кристи, които сте чели като деца.

50

до анонимен

преди 2 години

""""""Не забравяй, че средната заплата на "най-бедната" държава в Европа, пак е по-висока от тази в Русия!""""" --- Това ли трябва да ни радва в студените и гладни зимни нощи???А, децата на родните ни мутри къде почиват???

49

Анонимен

преди 2 години

До StrikerВ началото беше герой, нали се уговориха с алкохолика Елцин, тоест да не закача офшорките на дъщеря му, агента от КГБ се съгласи :))) Само дето да си герой се изисква да се доказваш постояно, не да лъжеш простолюдието, че ще има светъл лъч за тях некога :))) Когато целия свят е против теб, нема спасение, Хитлер се е убедил лично :)

48

Анонимен

преди 2 години

Какъв е тоя? Иначе, когато говорим за свободи нака да си спомним, че ФБР започна разследване за вътрешен тероризъм срещу американците отишли в конгреса да питат техните депутати защо са допуснали манипулирани избори. В резултат на това, американците участвали в този митинг си очакват много години затвор и те никога няма да бъдат допускани да летят на самолет. Да не говорим, че след панделата ги чака гладна смърт защото никой няма да ги вземе на работа.

47

al

преди 2 години

Натравяне със самагон!

46

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

Тоя НОВИЧОК явно е некъв американски вариант щом не върши работа вече за N-ти път!!!

45

мдаа

преди 2 години

Империата на злото в действие с джуджето императар Мордор

44

Анонимен

преди 2 години

БРАВО ДНЕС! ПОДОБРЯВАТЕ СЕ! ДНЕС ЦЕЛИ 3 НОВИНИ, КОИТО НЕ СА ЗА КОВИД))):

43

Анонимен

преди 2 години

Ако беше наистина, нямаше да са живи просто!

42

стига бе

преди 2 години

И като изтрезня му нямаше нищо. Хайли лайкли е пил кофти водка. То стана като приказката за лъжливото овчарче.

41

а не бе

преди 2 години

хамерикаснките кравари са го отровили да дискредитират невинна Русь и после са с..ли в гащите на путин))):

40

2луп

преди 2 години

Този Новичок защо е още в списъка с БОП? Явно, че никой не може да отрови

39

До до анонимен

преди 2 години

Не забравяй, че средната заплата на "най-бедната" държава в Европа, пак е по-висока от тази в Русия! И не съм забелязал руските пажове в България да пращат децата си в Русия!