98

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Тояпък, неизвестен " опозиционер" къде се бута в А група? Ба си, на всеки втори прекалил с белото му сепривижда *** и КГБ .

97

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости. Снайперисти колкото искаш ,пак с новичок филм режисиран от смешници. Колко наистина си мислят че путин ако иска да светне някой и ще пропусне. Ще си играе да им слага руска отрова в кпфтета на самолет или по пейките в парка и ще се надява да подейства. Вий пък съвсем за *** го имате

96

Анонимен

преди 2 години

Е па тия дето малко лаят срещу Путин вече фърлиха топа. Колко да са малко - каде 20 тина всичките убити. Единствено трябва да го обичаш Путин та да ти се размине. Същото беше и по соца. Може само да обичаш СССР и БКП. Иначе концлагер или даваш фира и те копат. Това вече сме го преживели и ни е познато.

95

sofeto

преди 2 години

А някой дали ще коментира за другите двама от "Лайпциския процес" Танев и Попов, предадени от Гошо-терабата на КГБ и комуняците?

94

Waffen SS

преди 2 години

ЕвроТейските,демократични ,неолибералисти надават неистов вой за всеки техен щедро спонсориран безделник,стига само ,малко да лае срещу Путин и избраното правителство.Всичко това щеше да е смешно ,но е само жалко и по неолиберално му мизерно.Гнусничко ,но неолибералите все такива, приличащи на тях успяват да вербуват

93

sofeto

преди 2 години

Изнесената информация е за "русията" а *** насочват темата за Германия!

92

Waffen SS

преди 2 години

До спомени//На 28 юни 1949 година Георги Димитров получава кръвоизлив в черния дроб в резултат на цирозата. Той умира в санаториума "Барвиха"на 2 юли сутринта

91

Капица не е Тупица

преди 2 години

Фамилното име на този опозиционер по рождение ли му е дадена или е някакъв псевдоним, даден от политическите му геносета?

90

SKF

преди 2 години

Тупицин ,в свободен превод тОпак.ЕвроТейските неолибералисти,надават страшен вой ,ако някой техен храненик има разстройство.

89

спомени

преди 2 години

Той и Георги Димитров умира на път за Москва.

88

Анонимен

преди 2 години

ЕС ще заприличат на астронавтите на Елон Мъск от SpaceX - ще се дават в собствените си изпpaжнeния. Какво става с град като Берлин, или Лондон когато спре тока и канализацията не работи! Французите и белгийците поне имат АЕЦове, но другите ще си дишат фeкалиитe.

87

Анонимен

преди 2 години

А цената на газта отдавна мина две български заплати. И ще расте.

86

Анонимен

преди 2 години

Осиротяхме откъм новини. Моето куче преди време се разболя, яло нещо. Едвам го спасиха. Тъй като редовно участвам по форуми против властта, предполагам мишената да съм бил аз. Но не мога да пратя добичето на изследване в Германия или другаде, нямам пари. Значи, да си дойдем на думата, България е малка, няма ни нефт ни газ, затова Западът пет пари не дава кой управлява тук. Вид Русия е друго нещо

85

Мда

преди 2 години

Тия нормални ли са-чай ще пият!?Патрончето с водка в джоба и нема тровене!

84

Положението

преди 2 години

В САЩ и Германия е трагично!А в Русия и Китай средната заплата се опитва да стигне българската!

83

Анонимен

преди 2 години

Джуджето от Кремъл пак се изнервя и комплексира.

82

Анонимен

преди 2 години

Няма ден без поръчкова статия против Путин и Русия

81

Само че

преди 2 години

зоните са им Узбекистан и Таджикистан , пък може и ние да влезем в този почетен списък

80

Спуред мен

преди 2 години

Западъ завижда на Русия заради условията на живот, каквито те са имали преди 100 години! Носталгия, нищо друго не е!

79

A

преди 2 години

Винаги в самолет от/към чужбина. Този път Полша!!!!