10

Дора

преди 2 години

Откровена манипулация: "Има и хронична обструктивна белодробна болест, която се появява поради тютюнопушенето, която предизвиква подобно стареене белите дробове. Ваксинацията срещу COVID-19 и спирането на тютюнопушенето ще намалят вероятността от това развитие". Вече започват да вмъкват "ваксинацията срещу COVID-19" като пенкилер, като измислен бустер на всякакви медицински подходи. Не знам коя алабалистика е по-обидна за читателя - ковид-журналистиката или ковид-статистиката.

9

?

преди 2 години

Масово заболяване сред политиците е "идиотопатия".

8

Руски учЕн???

преди 2 години

Оффф.....

7

глупости

преди 2 години

Коронавирусът не обича цигарите и по-трудно се развива в бял роб на пушач.За сметка на това много лесно в черен дроб на употребяващите алкохол,като предизвиква стеатоза и диабет.

6

Чудя се

преди 2 години

Съвестта на Кунчев не е могла да издържи на това, което предстои.

5

Анонимен

преди 2 години

ИНДЕКСЪТ МИ Е 60. ЗНАЧИ КОРОНОТА БЯГА ДАЛЕЧЕ!...

4

Анонимен

преди 2 години

Къде е ваксинираният Кунчев?

3

Анонимен

преди 2 години

11-дневната платена от властите почивка допринесе за подобряването на ковид обстановката в Москва и Подмосковието. Опасността е преодоляна. Днес хората започнаха работа в добро здраве и оптимистично настроение. Руската икономика се движи напред и нагоре. Само за три месеца руснаците въведоха в експлоатация 31 мощни предприятия в АПК. Убедете се: youtube/watch?v=Y6LQpRbiimg

2

Дедо

преди 2 години

От тия ежедневни докторски статии , вече всеки българин може да се яви на изпит за вирусолог и ще го вземе от първия път)))

1

Оффффф!

преди 2 години

Свършиха ли нашенските плашила, че включихте и руските?