23

Анонимен

преди 2 години

22- понеже споменаваш за пенсии от Виденово време, аз ще напомня за мин заплати- 1996 г 5500лв, в дл- 1.8дл- сега ще пресмятаме какви ще бъдат пенсиите ни в евро при Радевата зима, засега знаем само че цените на храни до НГ ще скочат с 40%, а от януари сметките на всички семейства с 4 пъти ще се увеличат тъй като излизаме на свободната енергийна борса, но ние ще си изберем др Радев- защото той и другарите умеят най добре да ни фалират и гърчат, никой не може като тях.

22

Анонимен

преди 2 години

Ако си получавате пенсията по банков път , още в събота сутрин/6.11./ бяха преведени парите по сметките.

21

Анонимен

преди 2 години

Само надбавката от 120 лв е по-голяма от песията, която получаваха пенсионерите при Виденовата зима. Сега ни чака Радева зима. Бързат да зарибят 2 млн пенсионери. От тях над 500 К пенсионери работят и получават над 1000 лв пенсия. Питайте военните пенсионери Радев и Янев колко им е ВОЕННАТА ПЕНСИЯ. На времето Ж.Желев си даряваше половината заплата , а тези превратаджии крадат като за последно.

20

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, добавката е 70лв. Уж им дават по 120лв, но всъщност приспадат някакви 50лв, давани от Борисов навремето. Абе даваме ви по 70лв отгоре, ама все едно ви даваме 120лв, нещо като Божинката!Пълни мошен - ници.

19

Анонимен

преди 2 години

Къде е Фигуранта и Мая да обявят, че парите за пенсионерите са "подкуп"? Нали така говореха за Борисовите 50лв добавки? Хем Борисов ги даваше мнооого месеци преди каквото и да било изборно събитие, а тия най-безсрамно ги извадиха една седмица преди вота!

18

Анонимен

преди 2 години

Последен опит преди избори ...да примамят пенсионерите да гласуват ..то освен тях вече никой друг не иска да гласува ..за всички останали зелен сертификат или безработен ..нима това е нормално

17

Анонимен

преди 2 години

uou над 2 млн пенсионери ... а работещите сме сигурно по-малко ..

16

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство бързо учат от Баце! Малко пред избори и пари се раздават с голям размах и без жипка! Няма да гласувам за служебното, ще опитам нещо ново, 3Възраждане!

15

да попитам

преди 2 години

ся тия 120 не са ли за купуване на гласове ?! щото лошия Бойко като даваше го обвиняваха че така си купувал гласове :)

14

факт

преди 2 години

реалната добавка е 70лв. Борисов даваше преди по 50 лв.

13

Анонимен

преди 2 години

А НОИ са толкова мудни, че вече 6-ти месец не могат да ми преизчислят пенсията, при положение, че законовият им срок е 4 месеца!

12

Анонимен

преди 2 години

Който ги получава по банков път ги получи още в петък

11

Глад

преди 2 години

ВСИЧКО Е ПУНТА МАРА! И както е казал поета "Всички са маскари". И освен това седмица преди избори си е чиста проба зарибява към бедния и гаден българин.

10

МНЕНИЕ

преди 2 години

Трябва да отпадне Тавана на Пенсиите , веднага в следващия Парламент .Има хора които са плащали осигуровки на Тавана , аз съм един от тях . Разни приказки за Партийци , Полицаи и Военни че взимат тавана са Лъжа - Хората с Таван на пенсията са Металурзи , Миньори , Строители - за Критиците - от 1 Януари 2022 отпада правилото за Трите Златни Години - тоест - НОИ изплаща пенсии само на база Внесени Осигуровки . Та така пичове и пички с ниски пенсии - НОИ пише всичко на Дъската и накрая Плаща .

9

?!?

преди 2 години

Това звучи срамно! Една обикновена лежа са масова консумация за три месца. Държавата се управлява само до изборите. Гадно и недалновидно.

8

Анонимен

преди 2 години

Това за 120те лева нарочно ли го повтарят за да дразнят хората? От Нова година никой не говори за надбавки. Ще си умираме кротко.

7

Анонимен

преди 2 години

Има пенсионери в БГ, които получават над 1000 пенсия, и те никак не са малко - тия кметове от соца, партийни секретари, миньори, съдии, прокурори и тем подобни комунистически *** - са с все дебели пенсии, ама и добавки на тях им се дава! Докато учителите и някои работници с 300 лв. пенсия! Ужас!

6

Анонимен

преди 2 години

Жалко! Значи докато дойде нашето време за пенсия....и ужас, с 500 лв. пенсия, по-добре да си работя докато пукна!

5

Анонимен

преди 2 години

Нали ги ваксинирахте и бая старци измряха. Може и по 249 да дадете.

4

Анонимен

преди 2 години

Демек на дядо ми, ще му стан 1620 лв., понеже получава 1500 лв. миньорска пенсия! Ихааа, и ги стика като за световно! Опасен дъртак!