20

Mih

преди 2 години

Po interestno mi e ka taka sme iha marsh ruta, po magictrala trakiqa kade prez Omurtaq, lqa Kotel, nekoi im aktualizira sat navigaciqata za moldova, gr. I polska

19

герП

преди 2 години

Не ги ловете, че няма кой да пълни чекмеджетата а избори идат !

18

Испер

преди 2 години

Всички ще ги хващат вече. Кажете и на другите в Афганистан. Скоро ще им искат тест за ковид. Ако нямат обратно откъдето са дошли тоест Туркистан пардон Турция.

17

Анонимен

преди 2 години

Не се научиха тия да влизат нелегално със сертификати. Ей и тия ги хванаха.

16

Анонимен

преди 2 години

нямат жени и деца с тия растрел тия терористи нямат работа тук

15

Анонимен

преди 2 години

А зелени сертификати имат ли? Ваксинирани ли са? То сега всеки казва че е от Афганистан... Връщайте ги в Турция, ква полицейска закрила? Нарушител на държавна граница, след като бъде заловен - директивата е да се върне обратно в страната от която идва. И ако ме питате мен - няма Брюксел, няма мрюксел. Разполагаме граничари по границата, заставите пустеят, има условия. И стрелба на месо по всеки нарушил държавната ни граница. И да видиш как всичко ще секне. Навремето врабче не прелиташе..........

14

Каракочев

преди 2 години

Мъж на видима възраст 14 години.

13

Хемус

преди 2 години

Тия пичове,ако ги питаш ще си кажат от раз на кой колко са броили,за да преминат границата!На всеки му е ясно,че са замесени служители на МВР!Другото е ще ги ваксинираме ли или двоен стандарт ще се прилага!

12

Анонимен

преди 2 години

Належащо е дипломатически споразумение с Турция! За всеки нелегален мигрант дошъл в България от Турция - един ден без турски тирове по нашите пътища. 9 нелегални мигранти - 9 дни без турски тирове, преминаващи през България! Турските военни знаят много добре как зда се справят с мигрантите и затова да не ни лъжат, че не ни ги изпращат нарочно.

11

Анонимен

преди 2 години

Каква болница ?!?Да покажат нелегалния вход в България и да се върнат нелегално в Турция !През ,същото място !

10

Анонимен

преди 2 години

Копнея за мига ,да задържат неделни емигрантКИ !Ееех мечти !

9

Бат Тошо

преди 2 години

Ами раздайте им на тези граничари ПАТРОНИ бе. Те какво да пазят с тия овчарски геги? Обявете че всеки който НЕЗАКОННО се опита да премине границата ни ЩЕ БЪДЕ ЗАСТРЕЛЯН и че за легалното преминаване си има КПП-та към които водят добре поддържани магистрали а не кози пътечки.Обявете смъртно наказание за всеки трафикант.И ДО МЕСЕЦ НЯМА ДА ИМА НИТО ЕДИН НЕЛЕГАЛЕН... Упс, то това може да стане единствено ако страната ни е независима и сама си прави законите, че то с тоя Брюкселски чорбаджии .......

8

Сингулистан

преди 2 години

Ало емиграцията. Тук е извършено криминално престъпление - нелегално преминаване на държавна граница. Това нещо разбираш ли го?

7

емиграция

преди 2 години

Пустият ми ЕС и България. Не бягат към Москва. Защо ли? Радев знае, но се ушомолява, като мишок.Няма ден да не критикува Брюксел и НАТО,но хората си знаят. Не искат Червената армия на Путин.

6

Сингулистан

преди 2 години

Аз ако така премина нелегално границата между Таджикистан и Афганистан как ли ще ме посрещнат там местните?

5

Анонимен

преди 2 години

Пускайте бежанците, Земята е за всички! Хората искат само мир и работа, никой не е умрял за жените на гaню.

4

Анонимен

преди 2 години

Бая ваклички ми се видат, да няма грешка? Може да са хелзински авоар...!?

3

рашкоф

преди 2 години

Границата се охранява добре от гранична полиция и 350 военни изпратени там.Аз ловя купувачи гласове.

2

Само питам....

преди 2 години

Дали някой е чувал за задържани нелегални мигранти пресичащи границата ни. И въобще ние имаме ли граница която някой да пази или отдавна държавата ни е като е разграден двор където всеки може да си влезе когато си иска и от където си иска.

1

Шенген

преди 2 години

И всички имат изрядни документи, зелени сертификати, PCR-и, антигенни тестове, тестове за бременност и по десет дози ваксина, нали?