32

Анонимен

преди 6 месеца

За хепатит В ваксината се прави 3 пъти за 6 месеца. Но после има имунитет за много години напред.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Нали бяха голямата работа сърбите, развиваха и ваксинационен туризъм, премиера им ходи лично да вксинира хора по границите, а-аааа

30

славянин

преди 6 месеца

Да-а, колкото повече поставени дози,82936 толкова повече заразени! Всички отличнички по бодене с отровите падат една по една като гнили круши!

29

Анонимен

преди 6 месеца

Ковид се развилнява през есента, зимата, пролетта. Тепърва ни чакат черни дни в България. Който не е ваксиниран, дори да е боледувал, ако са минали повече от 6 месеца пак е на мушка.

28

Шопа

преди 6 месеца

Мда, и тъпитe видехме, че това не е ваксина

27

Анонимен

преди 6 месеца

Работя в медия. Един от често появяващите се на екран мед. специалисти беше звънял шефа ми да го включи в сутрешен блок, за да агитира за ваксините. План имат да изпълняват завалиите, сметки имат да пълнят. Това е.

26

Анонимен

преди 6 месеца

20 тота кислород дневно?! Мой близък, като беше в болницата във варна разправя, че една бутилка кислород я прехвърляли между 2 стаи, 8 болни , редували се да я ползват. Това лечение ли е?

25

Анонимен

преди 6 месеца

"Въпреки доброто ваксинационно покритие вирусът връща силата си." Това се случва навсякъде по света, включително и в най-набучканите страни. Какво да говорим повече?

24

До Летеца Кемиал Тре

преди 6 месеца

Хапчетата, товариш, хапчетара....

23

Анонимен

преди 6 месеца

До 28: Не пожелавай смъртта на ближния!

22

1-н

преди 6 месеца

Они не знаат секс вирОс нема. Да пдат да питат резиденто с фърчоплано

21

анонимен

преди 6 месеца

ИЯ ВЗЕ ДА ЛЪЖЕБългарския президент и СЪРБ

20

Вьзмутен

преди 6 месеца

Няма да се ваксинирамПо добре да умра отколкото да ходя гладен и скьсан , какьв е този животАко някои мисли за здравето ми да ми плати сметките и да ми даде пари за храна

19

Hi Сатана

преди 6 месеца

Ами ако издадените актове на Иван Гешев са: прокурорите да поръчват изтезания на МВР и ДАНС какво правиме, нали знаете, че Прокуратурата е произлязла от Инквизицията! Гешев крие издадените актове!

18

Летеца Кемиал Трейс

преди 6 месеца

Вчера гледах клипче, където един сърбин от колата си разпалено поздравяваше летец и цялата му рода. Тоя летец "пръскаше свежа роса " над едно малко селце. Толкова за Ковид ситуацията в Сръбско

17

Анонимен

преди 6 месеца

Тук пък вилнее крадлива извадка от фармафията.

16

Дамата с песа

преди 6 месеца

В Сърбия над 6000 новозаразени на седмица и било тежко. В България толкова ги правим за ден или ден и половина. Но тук и Кацаров и Витанов с независими разсъждения ни убеждават, че нещата са нормални. Но така е като си имаме избори и умен президент.

15

Ментак

преди 6 месеца

Помня , че истинските ваксини за разлика от ментето се слагат ведньж и сьздават имунитет прес целият повешки животЩо за ментак е това дето ще те дупчат нон стоп с него и евентуално ще се разболееш , вьв болниците е пьлно и сьс ваксинирани пациенти - всеки лекар може да каже

14

Лейла

преди 6 месеца

Ваксините са добри, но батериите на чиповете издържат само по няколко месеца, после трябват нови ваксини с нови чипове. Ако подобрят батериите може след време и на 2г. да се преваксинираме.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Било време за трета доза. В Израел и САЩ даже препоръчват четвърта доза за хора с отслабен имунитет. Що за ваксина е това- за една година да се дупчиш като швейцарско сирене.