66

Анонимен

преди 2 години

Така е като си нямат Бойко и Ботокса. ))

65

Ку40

преди 2 години

Ами то се разбра бе, американците финансирали в китай опити с вируси от животни да могат да се предават и на хора, защото тези опити са забранени в сащ. Имаше изслушване в сената. Това са опити за биологично оръжие прикрити под някакви медицински термини, да живее сащ, да живее демокрацията.

64

Автомонтер

преди 2 години

Ние автомонтьорите настояваме пътищата да не се преасфлатират. От чистота също настояват за пълен локдаун, че много цапате.

63

Анонимен

преди 2 години

А медиите, които ни надуваха ушите как сърбите били номер 1 на Балканите в битката с Ковид,сега защо се ослушват?

62

Анонимен

преди 2 години

Шестима души са починали по време на изпитванията на ваксината, разработена съвместно от американската фармацевтична компанияPfizerи германската биотехнологична фирмаBioNTech. Това се посочва в документ, публикуван на сайта на Администрацията по храните и лекарствата (FDA) на САЩ.

61

Анонимен

преди 2 години

И кво пишете за Сърбия като и там не е толкова зле както в у

60

Додо

преди 2 години

Спрете да лъжете! В Сърбия са оваксани с Отровната Игла и там вече Ковит няма. Ани Салич каза, че само ваксината е спасението срещу Ковит, а тя знае най-добре, като елитна мисирка!

59

Анонимен

преди 2 години

Руснак и ваксина - магаре и космос :) Ако успеят да откраднат нещо от запада и пак няма качествено да го копират дори щото то да не е водка да го изпиеш :)

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63: А как е в Одринска Тракия? Там голяма част от населението са наши помаци.

57

Анонимен

преди 2 години

Значи при 56% ваксинирани броят на новозаразените е по-голям от този в България при идентичен брой население. Когато фактите говорят и боговете мълчат.

56

Лекар

преди 2 години

Амиии, другаре, в Сърбия се нахапляриха с фалшивата руска ваксина и естествено сега вият на умряло ! Да им е честита руската отрова!

55

Анонимен

преди 2 години

официален институт паул ерлих в германистан изследва ваксини и медикаменти е регистрирал от 27.12.2020 до 31.5.2021 873 смъртни случея след ковид ваксинация от всички видове ковид ваксини без случайте на на трайно увредени.В швеицария 150 починали в русия 4 от спутник наи вероятно има още.и още колко има в марионетъчните държави като българия,ромъния,франция англия,испания,холандия..........където се укриват случайте.

54

Опаааа

преди 2 години

"Защото се оказа, че голяма част от уж върлите антиваксъри имат пълен курс от 2 дози ваксина", каза още Драгана Сотирович, кмет на Ниш." Има ли шаранчета да вярват на "антиваксърите" напълно ваксинирани с две дозички? :))))))

53

До 51

преди 2 години

Искаш държава с над 85% ваксинирано население. Ами Гибралтар с над 99% напълно ваксинирани, Куба имат 88,3% с поне една доза, ОАЕ с 88,2% напълно ваксинирани, не ми се рови за други.

52

Анонимен

преди 2 години

Ниският брой ваксинирани в източна Сърбия, Румъния, Република Северна Македония и северна Гърция само доказват българските корени на местното население. България на три морета!

51

Анонимен

преди 2 години

Към 3 ноември в Сърбия ваксинираните са 43,6%. Като заразени на човек от населението имат колко България, но починалите са повече от два пъти по-малко, отколкото в България на човек от населението.

50

Анонимен

преди 2 години

До 62Пропуснал си - "в коя страна населението е най-просто - България."

49

До 50

преди 2 години

Коя страна е с най-лошо здравеопазване-България?В коя страна голяма част от хората са с доста хронични заболявания,без превенция-България.В коя страна приемат болните от ковид в болница в средно тежко и тежко състояние,а някои си умират и без прием по стълбите-България.В коя страна те карат да пыащаш за всичко ,макар,че си здравно осигурен-България.В коя страна медицинският персонал се държи с болните като с улични кучета-крещи,обижда и за нищо не ги информира за лечението-България.

48

Анонимен

преди 2 години

Колко *** трябва да е човек за да се озове в такава зала на смъртта където умират 9 от 10, а 10 тия е инвалид доживот?

47

Анонимен

преди 2 години

В Сърбия вилнее и яко протест и не е един