86

Путин релоудед

преди 2 години

Спутник-V не работи боднете се със Спутник-VI :D

85

Мдаа

преди 2 години

Туи не може да бьде ми те са -50 процента ваксинираниЗначи ваксините не вьршат нищо

84

Анонимен

преди 2 години

ако в Сърбия или Румъния вилнее пандемия, то тук направо ни е отвяла.с 2-3 пъти повече умрели сме и не ни дреме особенно, никой не се безпокои.

83

Дора

преди 2 години

"...защитата на първите ваксинирани започна да отслабва и сега трябва да се реваксинират, инфекцията започна и да повтаря...". И така до края на света... Щом се налагат обяснения и оправдания, решението е било погрешно.

82

Поръчкова статия,

преди 2 години

призвана да внесе успокоение у хората,видите ли,у нас е зле,но у комшиите не е по-добре.И тъй като цифрите не го доказват,ще ги използваме манипулативно, както в статистиката по време на соца-използват се най-удобните мерни единици: ако другите произвеждат повече,тогава сме на глава от населението(БГ е малка на брой);ако произвеждат по-малко-тогава сме в абсолютни цифри,а извънсистемните по СИ единици са любими.Е,това само ни кара да си упражняваме аритметиката.

81

Е

преди 2 години

Как бе, нали другарят Путин им прати ваксини !

80

Анонимен

преди 2 години

Най много заболели са неваксинира После по брой се нареждат ваксинирани с Спутник vследвани от такива с Астра Зенека и ШинаФарм А тия с Пфайзер са засегнати най слабо

79

за днес

преди 2 години

България 2838 Сърбия 6891 явно спутник v като всичко руско неструва

78

Анонимен

преди 2 години

За пореден път се обеждавам че сърбите са малак но за сметка на това много *** народ

77

Анонимен

преди 2 години

До Мислещ с главата си.Ако 6800 в сърбия и 3500 в бг заразени днес за теб е едно и също по собре си прегледай празната руска глава

76

Анонимен

преди 2 години

Е Били.Г е инвестирал в италианска компания за вакси, ще ни боцкат яко ..

75

Мислещ с главата си.

преди 2 години

До Анонимен 88: А нещо по темата да кажеш? По числата? Защо в България имаме 2.5 (два и половина) пъти повече починали от Ковид при еднакво количество заразени? Ваксините работят? Или нашата европейска медицина е два пъти и половина пъти по-зле?

74

Анонимен

преди 2 години

До Мислещ с главата си.олгините от кога имате глава ? Такова нещо се ампутира в раша

73

Анонимен

преди 2 години

До ХарабейшиоЯвно знаят предвид факта че имат ДВОЙНО повече заразени от нас въпреки че ние чупим рекорда си

72

Харабейшио

преди 2 години

В сърбия знаят ли?

71

От Берлин

преди 2 години

До српски простотииНищо не сме забравили, бе отворко... В момента се чудят, как да обясняват покачвашитете се,, зарази" сред,, набодените", и да принуждават ***..те да се редят за трета игла... Разбираш ли...?!?

70

Бате Сечко

преди 2 години

Ел..,, **Ке мъри, пак по твоята тема... Браво!!! Ей, здраво си захапала Ку... Р**ънътъ... Хахаха...

69

Анонимен

преди 2 години

Айде стига с абсурдите! Нали виждате, че вълните не са свързани с ваксинациите! И 100% да ваксинирате докато има вирус ще има и вълни. Престанете с терора на хората.

68

real

преди 2 години

"COVID-19 вилнее в Сърбия, ситуацията е на моменти катастрофална" - Ако при тях е катастрофална, при нас каква е - АПОКАЛИПТИЧНА? Кой ви дава дипломите да пишете такива материали? Елементарна статистика не може да съберете и анализирате, но сте богове на използване на ГРЪМКИ думи......

67

Мислещ с главата си.

преди 2 години

До Анонимен 68: В Сърбия, имат 689 заразени на милион население на ден. В България 691 заразени на милион население на ден. Почти еднакво. НО! В Сърбия имат средно по 63-*** починали на ден, а в България по 152-***! Разликата е в пъти!