39

германеца Гюнай

преди 2 години

Ома Мершел ни покани, ша ги колим. Колегата обаче е бил доста лабав, трябвало е поне десетина да прати в отвъдното , тоест в юбер алеса.

38

Фрау Меркелица

преди 2 години

Белите германци- християни ДА СИ СТОЯТ ПО ДОМОВЕТЕ.Нямат работа навън... Освен ако не отиват на работа или се връщат от работа.Нека всяка жжаба да си знае гьола. Политиците в добре охраняваните офиси и домове... германците в къщи или на работа а мигрантите Рефюджис велком/ могат да си ходят навсякъде където поискат.Те така ОСЕМ ГРАНИЦИ са преминали, та сега ли да ги ограничаваме. Да сте чували мигрант за напада мигрант? Е, само кагато се напият или делят някоя бяла германка... иначе са кротки .

37

Анонимен

преди 2 години

А е толкова лесно да се реши проблема и защо не искат да го решат, нелегално влязъл се депортира и забрана да влиза в станата?

36

SS

преди 2 години

Фюрера беше прав !

35

Ива

преди 2 години

Много интересно позициониране на две теми в енда - наричано фрейминг или оцапване по асоциация... видиш ли ти, то тия с ножовете не са ни проблема... През последните години Германия е изправена пред двойна терористична заплаха от страна на джихадистки и дясноекстремистки групи."дясноекстремистки групи" - още не съм ги видял да ръгат другите немци,, а и такива няма... ако има те са малки и са в резултат на "джихадистки групи" които меркел и нйените правителства импортираха. левите медии са зли

34

Анонимен

преди 2 години

някоя неверница му отказала отзадзе и се е опитвала да се резмине само с лигавене на мръвчока. дойчарапски страсти .... когато последният дойчистанец увисне на червата на последния ефрейтор светът ще тръгне напред. пиндустанците които на 60% са от дойчистански произход ще бъдат оправени от мексиканците и блексиканците. не че нас няма да ни опаткат индийците скоро де ама шаденфройдето голяма работа.

33

Анонимен

преди 2 години

Радев наводни и България с бежанци, очаквайте такива убийства и у нас!

32

Анонимен

преди 2 години

Бил е преподавател по Етика от Сирия или Афганистан ;)

31

Анонимен

преди 2 години

Това трябва да е някой от лекарите, архитектите или инженерите, които Меркел прие, за да работят за германската икономика.

30

Анонимен

преди 2 години

официално е - Сириец на 27 години

29

българин

преди 2 години

Ох, олекна ми! А аз си помислих отначало, че става дума за нападение на малцинствени групи по ж.п. линията Перник - Волуяк!Значи и в Германия имало такива проблеми?

28

Културни особености

преди 2 години

Сигурно е бил сърдечен хирург, който е искал да упражнява нова техника за подмяна на клапа на сърцето.

27

Ива

преди 2 години

По време на това интервю Виктор Орбан отказа да позволи на Брюксел да наложи своята гледна точка на страната му, според унгарския новинарски сайт Hungary днес. От унгарския народ зависи да реши на кого трябва да бъде разрешено да влезе в страната и с кого иска да живее, добави той, добавяйки, че миграционният натиск върху Унгария е бил умножен по три или четири за една година.

26

Звигойн Фон Дьо Тен

преди 2 години

Имало е командоси наблизо, иначе колегата щеше да ги изколи като овце. После вземат мерки - 2-3 дни палене на свещички и ще циврят, ще пеят химни за световният мир. Другия път отново същото

25

Ива

преди 2 години

Изправен пред увеличаването на броя на мигрантите в страната си, премиерът Виктор Орбан обяви, че Унгария е готова да отвори коридор, позволяващ на мигрантите да вървят пеша до Австрия, Германия и Швеция.На 5 ноември, по време на интервю за радиостанцията Kossuth Radio, унгарският премиер Виктор Орбан предложи да се отворят коридори, за да могат мигрантите да пресичат страната му към държавите от Западна Европа. упреквайки го, че не ги е приветствал.Ако имате нужда, вземете ги, каза той

24

sakki

преди 2 години

Работил съм с германци. Много са респектирани и наплашени от арабите. Просто не са свикнали ,че някой не ги зачита,че ги презира и че грам не му пука да извади ножа и да го използва. Германците просто нямат историческият опит , който ние българите имаме. И това е , когато арабите са малцинство, но ако бяха господстващо мнозинство тогава си мисля ,че германците никога не биха били корави колкото нас.

23

Анонимен

преди 2 години

Германците колкото и да ги колиш все им е тая. Гласуват си за предателските партии и не им пука. Виж, французите са малко по-будни и започнаха да осъзнават за какво иде реч. Ако в Германия имаше такъв като Ерик Земур, отдавна щеше да е в затвора. Да не говорим, че изобщо нямаше да му дават трибуна по медиите.

22

Еми така е

преди 2 години

При социалните експерименти на Интернационала,Сталин,Мао и Хитлер са избили милиони.Тези ги пишете жертви на COVID,революцията изяжда децата си!

21

Анонимен

преди 2 години

Като те управляват евреи е нормално в страната ти да в многорасово блато и коренното население да бъде избивано от постоянно обявявани за "жертви". Жертви внасят други жертви за са избиват местното население, което пък население му се тотално забранено да бъде жертва и трябва да се чувства виновно за това, че си е позволило да съществува.

20

Келеши Ихаиначо

преди 2 години

Мюсли кво да се очаква .