57

Анонимен

преди 2 години

Янев, абе ти имаш ли още чувството, че някой те подслушва?

56

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата трябва да се сезира за наглстта и шурибаджанащината на тоя Янев дето с цялото си нахалство назначи и двете си деца в държавни фирми и то в бира да на директорите им.

55

Гешев Подкрепа

преди 2 години

До някой сиЩе се случи след 7 години, когато изтича мандата на г н Иван Гешев. А може ВСС отново да го избере, защото той е първият прокурор, който разрови далаверите ан Румен Радев и неговото ДС котило!

54

зелен чорап-чалгар

преди 2 години

прокуратурата се сезира когато има извършено престъпление!като примерно нарушаване на конститучията от радеф,натиск над прокуратурата пак от радеф,издряжка на метреса пак от радеф, и тн.. ха ха ха

53

До 57

преди 2 години

А предишните преди Борисов колко построиха ?Служебните вече близо година ?Какво построиха ?Кажи бе,мрънкало!Аз гледам кой какво е направил ?Тва е !

52

зелен чорап

преди 2 години

радеф си купил направо машини с гласове за него! 228парчета и 228 000гласа за него!а пък рашков дълбай хемус да търси дамаджани с ракия

51

някой си

преди 2 години

Да така трябва да стане господин премиер!Но докато Хрантутника др Гешев ИЗБРАН от ГЕРБ Предсрочно сритвайки Цацаров е на власт.То това няма как да се случи уви! -:( Ще се случи едва след изборите с новият Глав прокурор!До тогава ще ви се чува само"ехото"какво следва според законите в БГ! Много точен мъж си генерал Янев! Такъв премиер ни е нужен! А не като оня през изминалит 12 г с ръце в джобовете,сякаш си говореше с другарите по бухалка от времето на прехода след 1989 г! Жив и здрав бъди!!!-:)

50

миро

преди 2 години

До до миро55прокуратурата се самосезирала бе тро лче ,ама като има само празни приказки за пред телевизията! тя и испанската се самосезира за измислената къща в барселона и закри делото бързо поради липса на престъпление

49

Анонимен

преди 2 години

До Гиб МелсънА доказателства имаш ли за тия Рашкови брътвежи, нямаш нали?

48

Цървулът Янев

преди 2 години

Янев, прокуратурата трябва да започне действия срещу тебе за това, че назначи сина и дъщеря си в НЕК и Булгаргаз съответно.

47

Гиб Мелсън

преди 2 години

Продължение: И така 60 милиона поставените лица на Винету ги теглят от банката без заявка и така за всяко едно теглене ако таксата на банката е 2% това прави 60 тегления по 20 бона=милион и двеста хиляди.След това собственика на банката тези пари може да си ги дели с Винету.Дори не е нужно да се злоупотребява с изтеглените пари.Може наистина да ги ползват за строене, и така Винету да печели само от таксите на банката.Всичко законно на хартия не могат да го барнат. А част от парите в чекмеджето

46

Анонимен

преди 2 години

Нито едно име на човек или банка, нито една дата, нито една точна сума. Народа казва в такива случаи - дрън, дрън ярена. А сега отивайте и се надбягвайте с влака за Карлуково.

45

Гиб Мелсън

преди 2 години

Схемата се изясни. Тука днес едно Гери се тръшкаше, че новините били фалшиви, защото разбираш ли нямало как да изтеглиш голяма сума от банката без заявка. Днес по телевизията нчалник от службите обясни схемата и аз което е разбрах е следното. Винету има близък човек, който близък човек има банка. Винету чрез министрите си прехвърля милионите в банката. От банката разни поставени лица теглят по един милион без заявка. Щом няма заявка има такса, примерно 2% това са 20 бона. 60 тегления по 20 бона

44

Анонимен

преди 2 години

Придворна журналистика. Този янев и за пет лева работа не е свършил, но да критикува е първи. Янев, държавата не се управлява като комсомолско събрание и после банкет за президиума.

43

Анонимен

преди 2 години

А, затова че в България си отиват по 100-150 човека , понякога и по 300 на ден, не трябва ли също прокуратурата да предприеме действия!!!

42

Анонимен

преди 2 години

ЗНАЧИ ПРОКУРАТУРАТА ТРЯБВА ДА ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЯ НА РАШКОВ, ЯНЕВ И РАДЕВ.

41

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще дойде Видовден,и всички крадливи герберуги ще отидат там,където им е мястото.

40

миро

преди 2 години

прокуратурата работи с документи и факти , а не с празни приказки на един алкохолизиран и корумпиран министър! между другото неговите подчинени сами го опровергаха! какъвто рашков, такъв и радев

39

Анонимен

преди 2 години

Пътя София-Варна е като гробище ! АМ Хемус е буквално жизненоважна ! При Борисов тя се строеше, преди него и сега-не.Паметниците там са повече от знаците. Не ни интересуват вашите политически войни.Когато имате доказателства ,факти,имена ,не е нужно това да отива в пресата,а да действате.Действайте за разобличаване на кражбите,но и продължете строежа! Изнасяйте информация,когато имате какво да кажете Всичко останало е клевети и оправдания.Вчера пътувах по този път.Защо нищо не се прави? Защо ?

38

От преди минути

преди 2 години

228 не сертифицирани машини укрити в склад - готвят се да фалшифицират изборите