296

Валери

преди 2 години

Киро и Асенчо ще са президент и вице президент. Луна ще е министър председател. ДПС ще съставят правителство с Демократик булгериъ и изппразнете се мутрите са отвън. Но парадока е че всички селски кметове ща са от Герб. А Нинова забравихме тя ще е министър на пропагандата без портфейл. А и Костата Костадинов задължително водещ на централните новини, за да ни информира къде сме сбъркали точно. А Слави така и така е още с К овит и е на антибиотик. Лека вечер. Поздрави от Анастейшави Мозер.

295

Pomak

преди 2 години

Ако искате бъдеще за вас и децата си, ако искате нормалност, то разкарайте мафията ГЕРБ-ДПС от управлението на страната!

294

22

преди 2 години

След 12-годишното недоразумение, наречено герб, се надявах поне на Радев. За съжаление си вкара няколко бързи автогола, и ме загуби. Остава или Възраждане, или силно протестен вот за Луна.

293

Бъдеще

преди 2 години

Радев вече не е президент и не е кандидат за президент ! Той е кандидат само за ареста ,който Гешев е приготвил за 22 ноември !

292

МОЖЕ

преди 2 години

ДОПИТВАНЕТО Е БИЛО САМО НА ПОЗИТАНО 20.

291

Хе,хе!

преди 2 години

Не чухме или видяхме нито едно интервю на Фигуранта пред някоя медия !!! Той не може 3 думи да върже без да чете, камо ли да изрази мисъл ! Това е подигравката на българина към самия себе си !

290

Извод

преди 2 години

Ако това проучване е вярно , то наистина е вярно и твърдението , че " Всеки народ си заслужава управлението !" и " Каквото си надробиш , това ще сърбаш" , и още - " *** народ - слаба държава!"

289

некой

преди 2 години

Луна-президент, йеее!

288

Анонимен

преди 2 години

До Дианабез да използвам епитети... това че Радев е подигравка с българите, не означава, че трябва да гласуваме за други подигравки... Играйкайте си...

287

Диана

преди 2 години

За какво няма алтернатива? - по-добре е някой, който поне не вреди, отколкото Радев,който не само че не помага, не спазва Конституцията, но и ВРЕДИ!Радев изобщо не може да бъде кандидат ако имаше капка чест!Всеки друг от кандидатите може да не постига голями успехи, но поне няма да вреди!Радев е подигравка с българите от страна на задкулисието!Ако продължаваме да вървим по начертания от тях път, тежко ни! Много хора нямат въображение и ще разберат истината като ги халоса, а тогава ще стане лошо.

286

Анонимен

преди 2 години

Лошото е, че няма алтернатива...

285

Радеф отблъсква

преди 2 години

Представяте ли си тоя грозник да го гледаме още 5 г.?

284

Анонимен

преди 2 години

За какво да говори с Герджи?! На него кукувица му е изпила акъла! Където мине само Радев му е в устата? А с Лозан Панов няма какво да сподели. На Гроздьо само членове и алинеи от НПК и НК са му в главата. Кажи нещо за хората бе човек! Нали те ще гласуват за тебе.

283

Анонимен

преди 2 години

Напоследък Деса не се вижда нещо, да не си е намерила нов любовник?

282

Радеф потъва

преди 2 години

Зеленият чорап Радеф ни наложи зелен сертификат. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно...

281

Защо ?

преди 2 години

Защо Радев се страхува и отказва срещи с опонентите си проф. Герджиков и Л. Панов?

280

обективен

преди 2 години

До всички подкрепящи патриотичните формации шансовете на Възраждане за влизане в НС са най-големи затова само номер 5

279

Ямболски цървул

преди 2 години

Аз пък ще гласувам за Бат' Рембю.

278

Професионалист

преди 2 години

По-добре мъж Генерал,отколкото професор наведен ***.

277

НЕ СЕ БЕЗПОКОЯ

преди 2 години

Който и за избере политически неграмотното население, каквито и фалшификации да приложат измамниците, аз не се безпокоя, защото много скоро след това, Новият световен ред, който ще бъде установен след ядрената война, не само ще разочарова враговете на европейска България, но и ще ги ликвидира... българин