316

Анонимен

преди 2 години

Боби като не се кандидатира та ще е !

315

Анонимен

преди 2 години

Радев би трябвало да е пети, шести, а те го изкарват първи и то убедително, какво направи тоя за България и българите бе хора?

314

Анонимен

преди 2 години

ТУК имат ли впредвид 228 МАШИНИ С РАШКОВ СОФТУЕР! АЗ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ЩЕ ОПРАВЯТ РЕЗУЛТАТА! ЗАЩО ДА ДАВАТ КЕБАПЧЕТА И ПАРИ НА ХИЛЯДИ! ДАВАШ НА КОГОТО ТРЯБВА И ВТОРИ МАНДАТ НА РАДЕВ И ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ!

313

червен боклук

преди 2 години

хора,това е лъжа .не вярваитетова са политолози техни слуги.кои нормален човек ще гласува за р.р.поставен и управляван от руснаците.осторожно бдете.

312

Анонимен

преди 2 години

Мустафата трети....................хаха!!!

311

Анонимен

преди 2 години

Много му давате на руския диверсант. Изглежда че Галъп участва в диверсията.

310

Анонимен

преди 2 години

Тази статистика е правена сигурно по затворите и клубовете на БКП. Никой нормален човек не харесва и не симпатизира на Румен, той е срам и позор за България!!!

309

Анонимен

преди 2 години

Този ако спечели ще бъде нагласено. Никой не го иска и не го понася фигуранта

308

Анонимен

преди 2 години

Радев няма да има вече подкрепата на турците, защото го намразиха заради въпроса и заяждането с Карадайъ.

307

агенцийката

преди 2 години

в проучването са участвали само работници и кадри на козяк. резултатите от гласуването ще бъдат нагласени в съответствие.

306

До Бъдеще

преди 2 години

АЗ леко бих се притеснил за Банкянската Свинка ... Че разпитваните от МВР пеят като канарчета ... Усещат накъде дyxa вятъра ... Само ти не, щото си cepceм ...

305

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно ... Когато Радев спечели още от първия тур ... Какви ще ги пишете ... А-а-а-а, продажни дръжки на микрофони ... ???

304

Радев е фейк

преди 2 години

Кьорфишеците на Тарашков са породени от страх че народа ще ги обезкости. "Отлагай и живей докато хората свикнат" е девиза на Румен Радев

303

всичко е точно

преди 2 години

Подготвиха ни. Сега като чуем как е спечелил (манипулирал) изборите, няма да се съмняваме.

302

Бойко крадльото

преди 2 години

До Кирчо лъжеца ПП Когато си видиш врата без огледало ? Сиреч, гладна кокошка просо сънува !

301

Анонимен

преди 2 години

До anonim Още по смешно е ,че ГЕРБавите са много повече комунисти и техните потомци ,отколкото БСП. И се обличат в синьо . А пишман сините ,дето пцуват ,,комунистите ,,се гушкат ,с комуниста от Банкя и Червената шайка ГЕРБ. Че смешно ,смешно ,ама още по и жалко .

300

Кирчо лъжеца ПП

преди 2 години

Радев ще бъде за съжаление преизбран, чака ни тежка зима. Той ще управлява до пролетта. Хората не издържат вече инфлацията е огромна, а големите сметки за ток все още не са дошли.90% от хората са с кредити и работят, за да платят на банките, храна и сметките. На пролет Герб-СДС ще вземе 40-50% и ще се върнем към нормалността и стабилността. Бойко, колкото и да е зле е много по-добре от шайката на Радев. Компроматите на Рашков са от страх. страх го е другаря има отлив на гласове от Радев към ББ.

299

anonim

преди 2 години

Смешно е когато всички гербаджии и техните калинки се обличат само в синьо. Смешно е и когато всичкото бесепар и техните калинки се обличат в червено. Абе хора тва ли са единствените цветове на планетата земя питам ви аз. Къде отидоха тъмно черното и светло черното и тъмно бялото и светло бялото. Ех какви времена бяха... минахха години пак ще те забравя аз..шаа ляля ля.

298

Анонимен

преди 2 години

Радев е имунизиран от лоши новини. Неговите лоши решения са винаги на чуждо име.

297

си дзин пи

преди 2 години

до 329. Нямам нищо против възраждане даже сте ми леко симпатични, но като минете 5-10 % ми се обадете и аз да се присъединя.