336

ПРОСТ НАРОД СЛАБА

преди 2 години

ДЪРЖАВА. Няма никаква ралика между Баце и Румен. И двамата са *** на американското посолство и се натягат кой повече да излиже зад...ника на Херо Мустафа. После този или онзи ни е ВИНОВЕН!!!

335

Време за промяна

преди 2 години

До Пян_Гъ: Потрай малко, има шест дена до изборите. Всичките, които си изброил ще гласуват за втори мандат на президента Радев, и не само те.

334

Пак по опорката?

преди 2 години

До Не се оплаквайте!: Оплаквай се ти. Бат'ти Бойко вече Министерският съвет само отвън ще го гледа. Мина му времето.

333

Пян_Гъ

преди 2 години

Не разбирам в коя държава правят това проучване от Галъп. Явно не е в България. Кой точно ще гласува за Радев??? Медици? Енергетици? Миньори? Хотелиери? Туроператори? Транспортът? Да продължавам ли? Или пък ЦЯЛОТО БСП? Откъде са тези проценти?

332

Не се оплаквайте!

преди 2 години

Заслужавате Радев, Кирчо ментата, Васо крадеца, спецов културиста, голямата дамаджана, кацаров с идеите всички болници да са частни и т.н. Страхливият нард си заслужава лъжливите управници, които газят конституцията и малтретират хората по селата.

331

Добре изиграно!

преди 2 години

Явно машините са много добре манипулирани! Затова беше този плач за машинно гласуване и вой да няма броене на разписките.

330

Анонимен

преди 2 години

Резултати президент Радев 52%Гербджиков 20%КарадарЪ 8% ИТН 23%ГЕРП 18%БСП 17%ПП 16%ДБ 13%ДПС 8%МАЯ М 4.5%ДПС 9%

329

Ем Пи, Ем Пя

преди 2 години

Така като гледам работата е ясна, след изборите малко или много ще се запази сегашното статукво - Г-н Радев президент + служебно правителство, Бойко Борисов ще продължи да се плюнчи по медиите за лошия Радев.

328

Избирател

преди 2 години

Да, така е ! 47,6 % е сигурно , че Фигуранта ще има "разговори" с Гешев след 21 ноември !! Даже процентите се увеличават всеки ден !

327

Мъдрец

преди 2 години

Какви 47 % , бе ? Тоя плазмодий гази Конституцията и вече всеки българин може да я ползва за тоалетна хартия !!! А пък Рашков ползва Конституицията за тоалетна хартия в цели 12 лични тоалетни ! Ако Левски можеше да види в какво България се е превърнала , сам щеше да се обеси още 56 пъти доброволно !

326

Хохо

преди 2 години

Тези сметки пак са правени без кръчмаря, т.е българите в чужбина. С Техните гласове Радев ще спечели още при първия тур. Повечето от тях мразят Борисов и ГЕРБ , познайте защо?. А и не бързайте да отписвате Има такъв народ, те пак ще са 2ра сила.

325

анонимен

преди 2 години

Народът си иска превратаджиите , които нямат равни в обещанията си . обича красиво да го лъжат, да го ласкаят като най-кадърния , най-умния , най,най,най. Така е било след 9 септ.44г , така е и сега. Поука --0

324

Коко Горилата

преди 2 години

Това със или без ония 228 нелегални машини?

323

555

преди 2 години

Явно тези 47.6% са твърди последователи на писателя Захер-Мазох и обичат болката , с една дума - мазохисти. За жалост природата в много случаи си прави лоши експерименти.

322

От чужбина

преди 2 години

По принцип не гласувам, но сега ще го направя- Радев + ИТН , това е правилната комбинация. България над всичко, да изгоним крадливата шайка ГЕРБ - ДПС - БСП .

321

Бай Ставри

преди 2 години

Ние тук, заедно с Румен и Тарашков ще имаме много да си говорим за изборите и другите там фойерверки за светлинна завеса пред истината.

320

очевидно

преди 2 години

Тези проценти са планирани при дигиталната измама.

319

Анонимен

преди 2 години

Можеше да повярваме преди зелените глупости,но сега няма как да повярваме.

318

Анонимен

преди 2 години

Избирайте между евроатлантическа България с Герджиков, или руска колония, мачкана от Сърбия, с Радев и падащите МИГ-ове.

317

Анонимен

преди 2 години

Платените гълъби гарги и свраки лъжат в тия проценти големи врачки и магове са тия )