376

Анонимен

преди 2 години

Герджика да си намери опонент за словесен дуел преди изборите two in one: Лоз.Панов, Йоло Денев, защо не Гешев, Филипова, Машева - те са умни глави, баш прокурорите на БеГе. Гешев е учил факултет ДС, сетне Национална полиция, завършил е за юрист, сега на 50 и кусур години ще учи за ДъРъ в ЮЗУ. Двете заместнички сигурно са се изпедепсали като юридически диреци и защо да не дискутират Правото с професор латинец? А ген.Радев ще си лети в небесата и ще откаже словесен дуел на Волен Лидеров!

375

Анонимен

преди 2 години

и радев и герб ни продават на фарма индустрията,днес зелен сертификат утре еврейска звезда,вдругиден звънче на шията

374

Анонимен

преди 2 години

Не на Радев и комунистите огабили разпродали държавата! Те са мафията!професор Герджиков е най добрият интелигентен избор за промяната в България!и Само ГЕРБ!

373

Дъртите манипулатори

преди 2 години

Кольо Колев, Кънчо Стойчев и Андрей Райчев от Галъп винаги, преди избори, са лъгали в полза на Кремъл и тъмните сили у нас, а който им вярва е наивник или нещо повече...

372

Анонимен

преди 2 години

нашите политици забъркаха яко блато. всеки който не харесва борисов, гласува за радев, а герб са първа сила в парламента, пак заради борисов. правителство пак няма да има и пак ще се появяват разни канадци да дават акъл. а на народа наистина му е писнало и са рязко разделени. на теория може герб, бсп и дпс да направят коалиция, ама тогава наистина ще ги изтрепят с камъни. пълен филм сме. който и да е президент, не виждам как ще изкараме 4 години със служебни кабинети.

371

на 100%

преди 2 години

47.6%+10%

370

От нас зависи

преди 2 години

Фалшифицирането на изборите е престъпление! Рашков като изпълнител и Радев като вдъхновител трябва да бъдат изправени пред съда.

369

Факт

преди 2 години

Днес питали проф. Герджиков ще излезе ли на дебат с Фигуранта. Професорът казал: " Разбира се ! Винаги съм готов да се изправя на интелектуален дуел с Радев ! Но, като гледам , Радев няма оръжие ! "

368

Игри на глада

преди 2 години

Държавата в лицето на временното правителството е изоставила ресторантьорите. А туристическия бизнес докарвахме до 53% от националния продукт. Скоро държавата ще се блъсне в стената и пак някой ще трябва да ни оправя.

367

перко

преди 2 години

СМЕЛИЯТ ГЕНЕРАЛ СЕ СКРИ ОТ ДЕБАТ С ПРОФЕСОРА. СРАМ И ПОЗОР ЗА ТОЗИ ДЕЗЕРТЬОР. ИЗВОДА СИ НАПРАВИ ЗА КОГО ГЛАСУВАШ ТИ!!!

366

Хидроинженер

преди 2 години

Явно блатото България ще ни погълне напълно ! Човекът -президент ясно определи България като блато и ще ни накисне в него докато издъхнем!

365

избирател

преди 2 години

Румен Радев няма харизма и не е оратор. Илиана Йотова се справя по-добре при комуникацията с народа. Аз мисля че по-добър вариант би било да изберем Илиана Йотова за президент, а Румен Радев за вицепрезидент.

364

Екстрасенс

преди 2 години

Няма да има спасение за българите ! Очаква ни тежка национална катастрофа за пореден път ! Честито !

363

аса

преди 2 години

кой разумен човек би гласувал за това нещо

362

хахахаха

преди 2 години

Герджиков е пак е чакал Радев и в Хасково ,да се видят да поговорят,но на фигуранта възможностите му се изчерпват само до лицевите и коремните ,на въпроси на гражданите отговаря само избирателно,за другото му се грижи охраната,така е президента на "народа"

361

Един от митинга

преди 2 години

До Кафяв гербер позорен 401 - Вие сте абсолютен ФАШИСТ или КОМУНИСТ.То разлика няма , има голямо значение годината в която живеем!!!Влезте в час уважаеми ,обичай ближния и Бог както обичаш себе си!Почитай родители и рода!Помагай на ближния!Ако простиш и обичаш врага си , е героизъм безкористен!Господ Бог помага но на комунист или социалист никога!

360

Един от митинга

преди 2 години

Генерел фуражков , защо не дойде на дебат с проф.Герзжиков?Защо умен син мамин , каунчо хасковски?Защо ? Защото те е страх? Защото нямаш написана реч? Защото не са ти задали въпросите предварително? Прокопиев , защо не изпрати Илияна вместо него хасковският ***? Прокопиев и твойто време изтече ! Никой в Хамерика вече не ти вярва!Никой даже заможните българи трето , четвърто поколение!Вярват ти само чалгарските три поколения обротени от Славуца Очиндолска в БГ.!Привет от САЩ!

359

Анонимен

преди 2 години

И ЦЪРКВАТА В УЖАС! Дядо Николай срещу юмруците и репресиите: Каква е тая злоба и желание за мъст, човеци да бъдат изчегъртани?!

358

Анонимен

преди 2 години

До РВ и ЗАПОЧВА ПРОМЯНАТА ЕТО ТАКА 40% ЦЕНИ НА ХРАНИ НАГОРЕ ДО НОВА ГОДИНА СЛЕД НОВА ГОДИНА, 4 ПЪТИ ТОКА НАГОРЕ ИЗЛИЗАМЕ НА СВОБОДНАТА ЕНЕРГИЙНА БОРСА- НИЕ БГ ОБИЧАМЕ ДА СТОИМ ГЛАДНИ И НА СТУДЕНО ЗА ТОВА ИЗБИРАМЕ РАДЕВ! ЧЕРЕПИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ПРИБЕРАТ МИЛИОНИТЕ ЗА ПРОТЕСТИТЕ.

357

Анонимен

преди 2 години

който иска зелен сертификат ,утре може и еврейска звезда да гласува за тези които подкрепят медицинския фашизъм - ББ,РР,ПП