23

Асан

преди 2 години

Що събарят казармата Шкембе войвода връща наборната служба :)))

22

БПФ

преди 2 години

Крайно време е да се предприемат реални и действащи мерки за пресичане на хъхpeшкия бандитизъм и пapaзитизъм. Отказващите да работят да бъдат вкарани в трудови лагери, малките да им бъдат отнети и пратени в интернати, в последен опит да бъдат очовечени. На женските насила да бъдат поставяни спирали или да им се връзват тръбите. Ако не им харесва да живеят като хора, да се махат от държавата ни.

21

Смог

преди 2 години

При последното преброяване се самоопределих като Ром. И следващия път като остана без работа/квартира/място за детото ми в детска градина, ще ревна с пълно гърло думата "ДИСКРИМИНАЦИЯ"!!! Е тогава ще видим кой кого!!

20

маларт

преди 2 години

Отнемай децата. Какви условия им осигуряват тези "родители"

19

Хемус

преди 2 години

А там една другарка нямала от 2011 година лична карта!От масовото преброяване ми е интересно дали са минали

18

Анонимен

преди 2 години

НА РОМИТЕ ОБЩИНСКИ ЖИЛИЩА,А НА БЪЛГАРИТЕ КРЕДИТИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ...А ЗАЩО НА ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ ИМ СЕ ОТКАЗВАТ ОБЩИНСКИ ЖИЛИЩА?

17

Анонимен

преди 2 години

НЕ ГИ МИСЛЕТЕ РОМИТЕ-ТЕ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ,НИЕ ДА МУ МИСЛИМЕ...КАКТО ВИНАГИ РАЗИГРАВАТ ТЕАТЪР.ЩЕ ИМ НАМЕРЯТ ЖИЛИЩА И ЩЕ ГИ НАСТАНЯТ НЯКЪДЕ...ВЪПРОСЪТ Е КОЙ ЩЕ ПЛАЩА НАЕМА НА ТЕЗИ ЖИЛИЩА И ТОКА И ВОДАТА...

16

Анонимен

преди 2 години

Искам и аз да ми осигури някой жилище, моля! А не да плащам по 500 лв. наем всеки месец! Щом за едни може, и за други би трябвало да може?! Ако трябва, всеки ден ще припадам пред общината

15

Анонимен

преди 2 години

Припаднала сякаш със собстсените си ръце е строила сградата.

14

Анонимен

преди 2 години

Гласоподавателите на ДПС и герба )

13

Ама верно ли е, че

преди 2 години

има напрежение в цял областен град, щото една цuraнka припаднала? Аз за малко щях да припадна, като прочетох, че от самонастанилите се 63 представители на този специфичен биологичен вид 31 са деца. Но после се отказах да припадам - мина ми мисълта, че за мен линейка няма да дойде, понеже не съм от споменатия защитен вид. Нищо, че работя и плащам данъци и здравни осигуровки цял живот.

12

До 8

преди 2 години

На теб някой осигурил ли ти е жилище?Защото моето аз сам съм си го купил.Да ходят на квартира и да плащат наем .

11

Анонимен

преди 2 години

Така висе пада нали подкрепяте тиквата етови тиква дето много мисли за вас осъзнайтесе и престанете да подкрепяте долу борисов и хуанатаму

10

Анонимен

преди 2 години

До 10"защо няма дограма на прозорците: ами защото бай *** я е изгорил още първата зима"В грешка си на тези прозорци където няма дограма, никой не живее. Другата дограма е поставена от живущите, там са от 6-7год.,как иначе ще живеят зимата?

9

Лекар

преди 2 години

2, това не са хора, така че няма проблем

8

Лекар

преди 2 години

Сега замангалите ли да се притеснявам

7

Анализатор

преди 2 години

Мила родна картинка. Бивша казарма, която не е продадена или използвана за нещо полезно е оставена на банда шведи да я опоскат и превърнат в опасна за обитаване. И накрая за капак, вместо да платят за щетите които са нанесли, получават квартира без пари. Дори недоволстват....?!!!

6

бсп радев

преди 2 години

тиквата да ги вакцинира нали са негови хора

5

Анонимен

преди 2 години

Никаква логика в тази държава. Как може да осигурят на половината пребиваващи в сградата жилища, а останалите да оставят на улицата?! И то посред зима? Мислите ли с тези глави или просто изпълнявате нещо, колкото да кажете, че работата е свършена.

4

Активист на БСП

преди 2 години

А сградата тяхна ли е или...